Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

гражданин от село

Re: Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо

Мнениеот гражданин от село » 03 окт 2011 21:18

Bourgas написа:
гражданин от село написа:
1878 написа:ХЕРО Е ТРЕНЬОР.
Разликата между Херо и алчния К.Балъков е очевидна и за най-непредубедения запалянко.
Разликата между работата на Херо и тази на мнозинството от колегите му у нас също.

Някои май непомнят,когато за пари Херо заряза Националния и отиде в Левски.

А защо не си седя на село? Чист въздух и нет няма, щеше да ти е добре...Аз не помня такова нещо, както и надупване на Херо към Левски, защото като треньор, той може би има най-много победи над Левски. Спуквал ги е от бой и то точно тогава, когато на Левски най-много им трябваха точки. Всички помним 5:1 и стадион скандиращ - Иванков, рибо! И един рев, сълзи, сополи...

Ами и аз кото твоите родители да видя що е туй град,завод,ЦУМ,ГУМ(понастоящем МОЛ),та затова, нищо по-различно.А това,че каквото незнаеш или непомниш несъщесвува на този свят си е твой проблем.
Последна промяна от гражданин от село на 03 окт 2011 21:35, променено общо 2 пъти.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 окт 2011 21:34

калпазанчо написа:
гражданин от село написа:
1878 написа:ХЕРО Е ТРЕНЬОР.
Разликата между Херо и алчния К.Балъков е очевидна и за най-непредубедения запалянко.
Разликата между работата на Херо и тази на мнозинството от колегите му у нас също.

Някои май непомнят,когато за пари Херо заряза Националния и отиде в Левски.

Някои помнят как за пари заряза Нафтата заради отбора на Гришата, помнят и как ни остави заради Амкар 2008ма, но сега ако се вярва на Меридиан мач е отказал на катарци 2 млн долара заплата годишно и то за 2 годишен контракт ;) Споделил е на среща със феновете миналата седмица че ще седи докато го искаме или докато не го уволнят. Още когато пое тима лятото каза че е щял да си дойде в Бургас, дори и да не бъде треньор. Майка му е тежко болна, човека иска да е до нея със и без отбор. Затова няма да дойде нито във Левски, нито другаде. Ще си седи в Бургас. До болната си майка, дъщеря си и внучката ;) И до бургаските акули :)

Имах предвид,че да си национален треньор на страната си е най-престижния пост и най-голямото признание в професията,а ти за наколко долара повече......
А в личния му живот му пожелавам само хубави неща,както и на всеки друг човек.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 окт 2011 21:36

sirius123 написа:Браво момчета но без секири.Като кацне Старокин на стадиона му ръкопляскаите.Ако загубите пак ръкопляскаите.

Това е задължително първото, а за второто - нека да не падаме :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 окт 2011 21:37

Ами и аз кото твоите родители да видя що е туй град,завод,ЦУМ,ГУМ(понастоящем МОЛ),та затова, нищо по-различно.А това,че каквото незнаеш или непомниш несъщесвува на този свят си е твой проблем.

Ъъъъ, ко речи?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 окт 2011 21:42

Bourgas написа:

Ъъъъ, ко речи?

Изглежда съм ти надценил и съм го написал сложно за теб.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 окт 2011 21:45

Bourgas написа:
sirius123 написа:Браво момчета но без секири.Като кацне Старокин на стадиона му ръкопляскаите.Ако загубите пак ръкопляскаите.

Това е задължително първото, а за второто - нека да не падаме :)

Даа,задължително!!! Орлин даде много на отбора,макар да отиде в най-противния отбор на света!!! И забелязвате ли,че вече никой не ни базика,че сме нямали публика,че сме били Вихър Айтос,че не знам си кво!!!??? Щот ги е шубе,щот са насрани,и съм сигурен,че ако сега хванем чорбата ще ги бием!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 окт 2011 22:03

Oрлин кот дал , дал .. начина по -който са държа след мача с Видима и начина по - който напусна акулите винаги ще ме карат да го мрази и ненавиждам . Абсолютно незабележима личност е за мене това човече нищожно .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 03 окт 2011 22:21

Bartolomej написа:
историята я няма, подходът с платените "фенове", отношението към други отбори в Бургас и т.н.! Но, каквото повикало, такова и ще да се е обадило, сега или някога...

мазутски приказки от 1001 нощ .
Едно време като Ви го говорих това гледахте отвисоко и сега пак се върнахте на село където си бяхте.
по-добре си мълчете или си говорете само за вашето заводско оборче .[/quotе

Заводско - работилническо - това е! Повече публика, дори и на село! Радвам се, че вече общувайки теб, общувам с 1/3 от феновете ви! Питаш нас къде сми били, а вие преди четири-пет години къде бяхте, когато се казвахте Бургас - София, играехте из дебрите на аматьорски футбол и т.н.? За фенове вие не говорете, за стдион и школа също, история... В преките двубои сме с положителен баланс. Ние нека сме на село, на вас съдбата да сте тихи под чайките в читалнята и роби на Събев. Ние сме свободни, вие се тримата се радвайте на козирките, ресторантите и кетъринга. А и да не забравите пак да се помолите за по-евтини билети и амбалаж за кръчмата! Дано не се паднем за Купата, че резултатът ще е единственото, което ще ви утеши. Ако въобще някой забележи, че ви има на трибуните! Отидете поне си окосете тревата и храстите от стадиона в Акациите, че там скоро ще го обявят за резерват.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 окт 2011 22:46

бухал
къде видя някой да подема темата за публиката на Черноморец , за историята на нефтокомик , за стадиони и платени фенове . Аре бегай си в зелената лига и не ми пиши тука глупости . Никой не Ви пита къде играете и къде се намирате . Това тук е форум Ч Е Р Н О М О Р Е Ц
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 окт 2011 23:59

Райко, вземи се успокой малко нещо много си се одървил. Тия приказки си ги говори във мегатрилионния сайт. Дето има по 45 кубрилиона мнения на ден. ;) Да се чуди човек как ти е останало време да изчетеш и тукашните коментари след 2та милиона във вашия сайт от днес? Там се задоволявайте душевно със подобни глупости. Никой не ви обръща внимание, и колкото и кресливи да сте, все тая, резултата е ясен. Форум тук в гонг за вас няма, изводите си ги правете сами ;) . Затова и рядките волеизлияния на превъзбудени мазути не им обръщаме внимание :) Гледам и кмета е моето мнение - въпреки че се определяте като отбора на Бургас....а какво ще кажат шепа лапенца е важно само за друга шепа лапенца ;)
И накрая един съвет - аз като не ме кефи нещо още от заглавието решавам да не го чета ;) Съветвам те да вземеш пример.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”