Берое - Черноморец - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Берое - Черноморец - 27.08

Мнениеот ЕМИЛ » 21 авг 2011 17:20

равенство 2-2

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 21 авг 2011 19:55

Локомотив (Сф) - Берое 3:0 :roll:
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 21 авг 2011 20:07

Еми след тази категорична загуба от Локо Сф мисля ,че Берое ще се хвърли на кръв . Ако акулите бият , става лошо в загорето .
Все пак Херо е хитра лисица и везните се накланят към наша победа . Само съдията и някаква невероятна грешка могат да ни попречат .
За секи случак обаче ще заложа на Х. 8-)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 авг 2011 21:03

спокойно бе пи4ове,в момента нашият берое е най-слабия отбор в групата.предишните 2 години първият полусезон трупахме то4ки и вторият алъш-веришат демек продажбите и поляганията процъфтяваха.сега този сценарий няма да мине.нашите мушмуроци и супер бездарници са абсолютен ташак и катастрофа-не стават за нищо.ние сме скритият фаворит за б група.ма4ът както и да го погледнеш е твърда 2.ако слу4айно ни изтървете,тогава проблема е във вашият телевизор,все пак собственик ви е митко събев................
Последна промяна от sandi74 на 22 авг 2011 22:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 21 авг 2011 21:43

Берое са много слаби този полусезон и Черноморец ще победи. 1:3 :)
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 авг 2011 11:17

A-aaaaa, нищо не се знае. Топка е. Кръгла е. Мач с мач не си приличат. Силни, слаби - всички БГ отбори са в един казан овкусени с еднакви подправки. Днес може да ти напълнят душата, утре да ти изпънат нервите. Така, че очаквам двуостър двубой с много и твърди единоборства в, които най-после може да се конкурираме с оглед сегашната визия на Черноморец.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 22 авг 2011 11:45

ntodorov написа:A-aaaaa, нищо не се знае. Топка е. Кръгла е. Мач с мач не си приличат. Силни, слаби - всички БГ отбори са в един казан овкусени с еднакви подправки. Днес може да ти напълнят душата, утре да ти изпънат нервите. Така, че очаквам двуостър двубой с много и твърди единоборства в, които най-после може да се конкурираме с оглед сегашната визия на Черноморец.

Викаш, като знам нашите,че даже не искам да помислям за вашите :mrgreen: Според мен макс резултатът и за двата отбора е Х. Ние сме безобразни този полусезон, вие натрупахте точки и енерция, свалихте напрежението, нов отбор от нищото направихте, спокойни сте. Въпросът е ,че за нас това ще е доста показателен мач , за това какво може отборът и ще е кървава история. Но за мен максимум Х - 0:0/1:1 с много нерви, викане, спувни, майки и т.н веселба :mrgreen: Не очаквам красиви изпълнения от нито единият отбор.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 авг 2011 13:00

KategorieC написа:
ntodorov написа:A-aaaaa, нищо не се знае. Топка е. Кръгла е. Мач с мач не си приличат. Силни, слаби - всички БГ отбори са в един казан овкусени с еднакви подправки. Днес може да ти напълнят душата, утре да ти изпънат нервите. Така, че очаквам двуостър двубой с много и твърди единоборства в, които най-после може да се конкурираме с оглед сегашната визия на Черноморец.

Викаш, като знам нашите,че даже не искам да помислям за вашите :mrgreen: Според мен макс резултатът и за двата отбора е Х. Ние сме безобразни този полусезон, вие натрупахте точки и енерция, свалихте напрежението, нов отбор от нищото направихте, спокойни сте. Въпросът е ,че за нас това ще е доста показателен мач , за това какво може отборът и ще е кървава история. Но за мен максимум Х - 0:0/1:1 с много нерви, викане, спувни, майки и т.н веселба :mrgreen: Не очаквам красиви изпълнения от нито единият отбор.

Може и да има красив футбол, ако отборите играят отворено и Уееекинко се надявам да бъде така. Ако отборите ни си дублират желанията в търсенето на победата на всяка цена няма как да не се отвори мачът и да не бъде наслада за публиката ( то в крайна сметка и виЙ и ниЙ туЙ искаме де) ...Дори отивам и още по-напред: Със Закон трябва да бъде упоменато: "За отбори направили зрелищен мач и отбелязващи си над 4 попадения в срещата да се присъждат сега или веднага по 5 точки + 2 точки за евентуалния победител. Решено е. :) ...Извън шегата - мача няма да бъде лесен нито за вас нито за нас. Да му мисли топката. От сега я мисля. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 22 авг 2011 14:09

Победа и нищо друго. Нека след този мач се събудят беройци.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 авг 2011 22:07

ще спукаме балона от ритане,кюскане и джускане.моля като идвате към зарата носете пове4е топки за да може ма4ът все пак да завърши.

Върни се в “Черноморец”