Paco_1912 написа:добре да те питам защо при вход свободен стадиона се пукаше по шевовете а пролетта при цени на билетите,нормално да няма същата посещаемост естествено но се получи така че отбора играеше на почти празни трибуни?в миналото да абсолютно съм сигурен че стадион черноморец се е пукал по шевовете така е било на всички български стадиони но вече не е така и малко останаха отборите които поддържат добра посещаемост и в момента черноморец не е от тях.а за мен лично не може да се оплачете от вашия отбор в последните години
Не ми отговори на въпроса, не ти отърва? Ако пуснат безплатен вход на всеки един стадион, ще видиш, че той ще се пълни поне на 50%. Пуснаха билети по 10лв., 15лв., нормално е хората да не идват, още повече, че почти всички мачове ги даваха по телевизията, защото малоумщината осветление + понеделник вечер беше актуална. А аз, за разлика от теб, заради работата си, пътувам много и съм бил на мачове на много български отбори. Не си спомням момент от близкото минало в ерата Христолов, да сте били повече от публиката на Черноморец, даже по времето Дражев, освен разбира се на дербита. За това мисълта ми е, гледай си своя двор, разградените дворове на другите ги остави на тях. Обичай своя си отбор и отделяй цялата си енергия, за да го подкрепяш, недей да я насочваш към злоба или завист към противник или друг отбор. Последно - футболът е създаден не за публиката, а за УДОВОЛСТВИЕ, за ЗАБАВЛЕНИЕ, за СПОРТ и СВОБОДНО ВРЕМЕ, за това - използвай го по предназначение! А отдаде ли ти се възможност да си в Бургас и да има мач на Черноморец, ела, ще те закарам, ще си поговорим, предполагам, че не си такъв заядливец на живо и че не си лошо момче
[/center]
[/center]