Черноморец - Локо Пд - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Черноморец - Локо Пд 20.08

Мнениеот Bourgas » 16 авг 2011 21:25

Paco_1912 написа:добре да те питам защо при вход свободен стадиона се пукаше по шевовете а пролетта при цени на билетите,нормално да няма същата посещаемост естествено но се получи така че отбора играеше на почти празни трибуни?в миналото да абсолютно съм сигурен че стадион черноморец се е пукал по шевовете така е било на всички български стадиони но вече не е така и малко останаха отборите които поддържат добра посещаемост и в момента черноморец не е от тях.а за мен лично не може да се оплачете от вашия отбор в последните години ;)

Не ми отговори на въпроса, не ти отърва? Ако пуснат безплатен вход на всеки един стадион, ще видиш, че той ще се пълни поне на 50%. Пуснаха билети по 10лв., 15лв., нормално е хората да не идват, още повече, че почти всички мачове ги даваха по телевизията, защото малоумщината осветление + понеделник вечер беше актуална. А аз, за разлика от теб, заради работата си, пътувам много и съм бил на мачове на много български отбори. Не си спомням момент от близкото минало в ерата Христолов, да сте били повече от публиката на Черноморец, даже по времето Дражев, освен разбира се на дербита. За това мисълта ми е, гледай си своя двор, разградените дворове на другите ги остави на тях. Обичай своя си отбор и отделяй цялата си енергия, за да го подкрепяш, недей да я насочваш към злоба или завист към противник или друг отбор. Последно - футболът е създаден не за публиката, а за УДОВОЛСТВИЕ, за ЗАБАВЛЕНИЕ, за СПОРТ и СВОБОДНО ВРЕМЕ, за това - използвай го по предназначение! А отдаде ли ти се възможност да си в Бургас и да има мач на Черноморец, ела, ще те закарам, ще си поговорим, предполагам, че не си такъв заядливец на живо и че не си лошо момче ;) Лека вечер!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 16 авг 2011 21:26

Труден мач за нас.
Черноморец със Херо са друг отбор.
Надявам се поне на равен.
Очаквам около 1000 пловдивчани на мача в Бургас.
Изображение

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 16 авг 2011 21:31

Бургас
като пусках мнението си не съм имал цел да се заяждам направих си лека закачка както ти казах нищо против нямам бургаските отбори симпатични са ми и ще се радвам и двата отбора сега с нас да влезе и нефтохимик в А група.харесвам Бургас много красив град и сега с тази тема определено не съм имал някаква злоба към вас ;) поспорихме малко в което не виждам нищо лошо :)
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 авг 2011 21:32

4-1 и камерна публика по трибуните.На мача от Б група Нефтохимик-Ботев Пд ще има повече публика ;)
Последна промяна от костенурк на 16 авг 2011 21:52, променено общо 1 път.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 16 авг 2011 21:32

Bourgas написа:
Paco_1912 написа:и ние миналата година си направихме уникален тур в Бургас.Пловдивчани пълним гостуващите клетки ;) а черноморец дано този път съберат поне 500 души ;)

Човек, който коментира цифрите, а не футбола не знам за какво да влизам в спор с него. Но ще ти кажа 2 думички. Когато бяхте смазвани и ви биеха като телета в дувар с по 5-6 гола, по колко ходихте на мач, бе отворко? Я ми кажи, боксова крушо? Догодина, живи и здрави елате в "А" група и ще коментираме като дойде мач с нас, до тогава си гледай "Б" групата, а останалото остави на нас :) И се пази, че наскоро откриха ловния сезон ;)

Сигурно се чудиш,защо в тема за Черноморец и Локомотив Пд ,се появяват някакви и започват да коментират настоятелно,а в същото време само един наш фен пуска коментар и то без да се самоизтъква и заяжда.Спокойно,членовете на СПС са така - видят ли някъде името Локомотив Пд и налазват като хлебарки.После разправят,че сме комплексирани :lol:
Гледах мача ви с цска и ще съм доволен на хикс.Прогноза 2-2.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
PLOVDIV 1926
Контакти:

Мнениеот PLOVDIV 1926 » 16 авг 2011 21:33

...айде ако обичате бургаско-пловдивския конфликт да го оставете за някоя друга тема,тази е за мача Локомотив-Черноморец.....аз лично очаквам доста народ да се изсипе на стадиона главно от Пловдив...и ако покажем хъс и желание за победа като със Локо сф ...да бием
ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 16 авг 2011 21:34

не съм намесвал локомотив така че и твоето мнение е смешно

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 16 авг 2011 21:35

И накрая ви пожелавам да направите хубав мач и двата отбора :)

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 16 авг 2011 21:59

whitesnake написа:
Сигурно се чудиш,защо в тема за Черноморец и Локомотив Пд ,се появяват някакви и започват да коментират настоятелно,а в същото време само един наш фен пуска коментар и то без да се самоизтъква и заяжда.

Всеки има право на мнение.Само ще ти припомня,че гостуващата агитка на Нефтохимик-Ботев беше над 2000 човека. :mrgreen:
Очаквам победа на Черноморец.
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 16 авг 2011 22:13

В тема Черноморец Бургас - Локомотив Пловдив повечето кометари са на жълтите, а последния дори коментира колко селяка са били по джапанки избягали от бостана на мач. Е няма такива смешни и комплексирани фенове като на новото сдружение :lol:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Черноморец”