Ако няма съдийска тесла (както и факта че трудно се дават дузпи на ЦСКА) можем и завъртим един хикс. Що не и нещо повече, но да бъдем реалисти. С този отбор в момента трудно можем да очакваме повече от хикс. Другото ще е плод на късмет или подценяване. И все пак ще стискам палци за повече от хикс. И 0:0,5
ЦСКА - Черноморец - 1-0 FT.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: ЦСКА - Черноморец 13.08
Не съм врачка, не гледам на карти, нито на боб, не пия и хапчета за познаване,но...
Ако няма съдийска тесла (както и факта че трудно се дават дузпи на ЦСКА) можем и завъртим един хикс. Що не и нещо повече, но да бъдем реалисти. С този отбор в момента трудно можем да очакваме повече от хикс. Другото ще е плод на късмет или подценяване. И все пак ще стискам палци за повече от хикс. И 0:0,5
ме устройва!
[center]Member of Old School Boys [/center]
- Bartolomej
- Контакти:
Съдия Георги Йорданов Габрово ...
Този е толкова страхлив , но послушен съдия , та везните лекинко се накланят в полза на Титанското недоразумение
Този е толкова страхлив , но послушен съдия , та везните лекинко се накланят в полза на Титанското недоразумение
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Искам си Акаунта
С оглед на селекция , потенциал и моментно състояние , всяка загуба с по малко от 3 гола ще е успех водения от Херо отбор . А с оглед на "топлата връзка" и някои общи бизнеси между събев и Борисов , всеки знак различен от 1ще е едно малко чудо 
Искам си Акаунта написа:С оглед на селекция , потенциал и моментно състояние , всяка загуба с по малко от 3 гола ще е успех водения от Херо отбор . А с оглед на "топлата връзка" и някои общи бизнеси между събев и Борисов , всеки знак различен от 1ще е едно малко чудо
Най-малко падаме с 7:0. Ти гледал ли си отбора на Черноморец скоро?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:С оглед на селекция , потенциал и моментно състояние , всяка загуба с по малко от 3 гола ще е успех водения от Херо отбор . А с оглед на "топлата връзка" и някои общи бизнеси между събев и Борисов , всеки знак различен от 1ще е едно малко чудо
Резултата е 1948:1919
Искам си Акаунта написа:С оглед на селекция , потенциал и моментно състояние , всяка загуба с по малко от 3 гола ще е успех водения от Херо отбор . А с оглед на "топлата връзка" и някои общи бизнеси между събев и Борисов , всеки знак различен от 1ще е едно малко чудо
Конан. Тук не съм съгласен с теб. Гледах мача и определено играта не вървеше, но се усеща, че отборът се гради върху здрава основа. Личи си почеркът на Херо отвсейде. Игра на широк фронт с атаки по фланговете, много движение на незаетите с топка играчи и дублиране на крилата във фаза нападение. За човек, който е гледал пролетния и този Черноморец разликите са повече от класическите девет. След края на срещата се сетих, че Херо не разполагаше за първия официален мач с титулярната 11-ка от контролите. Липсваха Тевия, Асис, французина ( проблеми с картотекирането) в защита и...Стоян Колев ( Херова преценка за Дашев) на вратата. Мисля, че точно тези играчи ще материализират иначе явната идея на Херо, a един креативен халф натоварен с офанзивни действия би ни паснал идеално. Ще видим. Иначе, когато коментирам този отбор разглеждам само спортно-техническите ресурси на отбора. Административно-управленческата част си я "пазя" за времена, когато съм спохождан от лоши настроения, депресия и нямане какво да правя. Определено обаче този Черноморец няма да играе в Европа ( там си имаме вече идиоти с "традиции"), но няма да бъде и сред спарингите по БГ паланките...И като, че ли - така е по-симпатичен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
Бе мани тая работа да говориш с бот. Нали знаеш лафа вари го печи го...Дървен философ. То ясно че тоя мушморок добра дума няма да каже, така че спокойно можеш да го игнорираш. Ей, ще се пукне от яд.
- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Искам си Акаунта написа:С оглед на селекция , потенциал и моментно състояние , всяка загуба с по малко от 3 гола ще е успех водения от Херо отбор . А с оглед на "топлата връзка" и някои общи бизнеси между събев и Борисов , всеки знак различен от 1ще е едно малко чудо
Дефинирай "скоро" ... Ако намекваш , че си нямам представа за състоянието на отбора , можеш да погледнеш прогнозата ми за мача с Калиакра , където явно съм надценил възможностите на отбора . Едно е сигурно - Херо ще ги надъха , ако събев му позволи
Не ми отговори гледал ли си го скоро? Примерно от както Херо е треньор? Това нека да е скоро. В дребни заяжданки нямам намерение да изпадам...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта