Херо иска да смени целия отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Херо иска да смени целия отбор????????!!!!!!!

Мнениеот ntodorov » 08 юли 2011 23:31

Значи за едно и също нещо говорим. С тази разлика, че аз наблягам на думата Бургас. :)
ПС: Прочети писанията на нашите "приятели" в това, което съм извадил в предния пост. Ей там трябва да сме по-активни...и върху Събевата кратуна. Поздрави.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 09 юли 2011 00:20

НЕФТОХИМИК1962, 50 годишен човек си, не ти ли омръзна да сипеш омраза по форумите ? Не ти ли омръзна да мразиш ЧЕРНОМОРЕЦ повече, отколкото обичаш Нефтохимик ? Не ти ли омръзна преписваш съдържанията на 90% от коментарите си и да пишеш едни и същи драсканици ?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 09 юли 2011 15:56

Gruntax написа:Тая година изпадат, а ние се връщаме в А група. И триумфално се връщаме на нашия си стадион 8-)

какво стана ? има ли решение ? до 15 07 остана малко време - да не го проспим ? ако не е решено да си ходим в ХРАМА -- да ги награбваме от по - рано !!! Да не на избъзика пак другаря Зъбев ? Той е способен на такива гадории ! Така, че до като е рано да действаме !!!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 09 юли 2011 18:09

Converse написа:НЕФТОХИМИК1962, 50 годишен човек си, не ти ли омръзна да сипеш омраза по форумите ? Не ти ли омръзна да мразиш ЧЕРНОМОРЕЦ повече, отколкото обичаш Нефтохимик ? Не ти ли омръзна преписваш съдържанията на 90% от коментарите си и да пишеш едни и същи драсканици ?

Явно не четеш внимателно.Много добре и много ясно съм пояснил кой "Черноморец" мразя и защо. Да те питам-ТИ ОБИЧАШ ЛИ ДРАЖЕВ ???.......Мисля че сам вече можеш да си отговориш защо и кого мразя.Никога не съм мразил Ф.К. Черноморец (Бургас) !Сигурен съм че ако събера само броя на публиката на мачовете на Черноморец които съм гледал през живота си-цифрата ще е по-голяма от броя на публиката на мачовете които е гледала цялата ви агитка взети заедно(с малки изключения разбира се-Велико,Тодоров и някои други на подобна възраст)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Re: Херо иска да смени целия отбор?

Мнениеот Капитана » 09 юли 2011 22:03

Момчета, това е отборът на Бургас в А група. Ако ще да се казва Шнорхел или Гларус, за хората на моята възраст едва ли има значение. Наслаждавайте се на футбола - на победите, на равните и най-вече на загубите, гледани в добра компания - сред приятели в Бургас. Събев, Дражев, Танев или Порточанов не са причина да харесваш даден отбор и да не се наслаждаваш на играта. Всичко е във вашите глави.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 10 юли 2011 01:28

извинявай, капитане но това не е отбора на Бургас !!! Не може в семейните среди /Бургас/ и сред обществото /България / да пледираш, че това е твоето дете /Зъбев - бащицата /- след като си подарил, не продал като Каменовска циганка в Гърция за донори собственото си дете /Нефтохимик/ и след това осиновил едно "цигане" макар и Айтоско !!! Ние всички от родата /бургаската футболна общественост/ колкото и да се мъчим не може да обикнем това "копеле" не е нашата кръв, въпреки че тате Зъбев го покани в ХРАМА - осигури му добри битови условия, дори и му направи "детска площадка" в близост до летището, да се радва на преминаващите самолети ! Да но кръвта вода не става, него си го влече родната среда Айтос, а и многото чичовци, вуйчовци и сваковци май присъстваха само на кръщенето, колкото да уважат таткото Зъбев , а след няколко месеца не припознаха доведеното "копеле" като своя роднина ! Нека ме извинят всички фенове на двата бургаски отбора, но аз виждам така нещата. Ще дойде времето и на ГРОЗНОТО пате в Бургас, обичано от съграждани, роднини и много хилядни фенове, но този път няма да бъде раздавано за донори, но ако се наложи ние ще му помогнем с нашите си само да бъде живо, здраво, читаво и палаво както преди десетина година.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 юли 2011 09:59

Aбе чуждо, чуждо, ама наше си е детето. Фамилията си му е нашата. Осиновил го някой си, който утре ще се отрече пак от него. Не можем пък ние ей така да го отхвърлим...И от Айтос да са му корените - пак са си наши. На хората от Кюстендил им докараха отбор, премениха го само в нови одежди, "прекръсиха" си го и готово, ами да споделя ли за Тетевен, камилата и Берое. Зарзалите "получиха" отбор отвъд планината, а орбитите на очите им ще изскочат от кеф и "привързаност". Примери боооол. Проблемът ни е, че този някой си "ходи" с Лазур, храма, стадиона или, както там го наричаме. Играе си с парите на себе си, чуждите и властимащите. Недоразуменията идват от факта, че омразата е към отборът, а трябва да е към един човек - М.Събев. Виждате, че човекът "разполага" със стадиона. Няма да се учудя, ако на "храма" заиграе Лудогорец Разград. Що се касае за сегашния Черноморец - всички помните как отборът беше създаден и от кой. Помните и пътят му от В към А група, помните до къде беше сринат оня Черноморец. Когато тима се легитимира в Профи футбола Събев си го лапна, като дърт поп крехко агнешко на Велик ден...1000 пъти съм казвал и го твърдя - Ако не беше този Черноморец - респективно внезапния интерес на Събев към него - Нафтекс ( мразя го това име) щеше да вегетира и сигурно щеше да има същата посещаемост, като Черноморец в края на пролетта. Черноморец не трябва да бъде отбор за мразене, а за съжаление. Нека преди да отричаме марката Черноморец да помислим и за това...Нека споделя и нещо друго. Нефтохимик се пръкна от загубата на Нафтекс. Някой обаче помислял ли си е, каква ще бъде съдбата на отбора от тук нататък. Дано да греша, но излизайки на светло този амбициозен и изграден от ентусиасти отбор ще потегли към един единствен път. Към портфейла на някой богат чичко, който ще използва името му, инерцията и всичко останало за да си го ползва само по "предназначение", както М.С. Черноморец. Има една приказка - "Неведуми са пътищата божии". Или казано по-свойски: "Голямо л--но изсери - голяма дума не казвай"...Иначе ние българите мнооооого обичаме да сме в опозиция и да крещим, като девствени моми пред голям Уй, колко сме тъпкани, мазани и, колко са несправедливи към нас...Ето и сега: М. Събев каза: "Нафтата няма да играе на Лазур", а всички ние с бездействието си му казахме:"амиии - добре". И понеже ни е гадно и няма какво да направим - поне нека си направим душевен оргазъм, като мразим нещо си. Да мразим, защото Черноморец е синоним на мръсно нещо...Не. Който и да му е собственика аз тази думичка не мога да я мразя. Може да недолюбвам ( не съм научен да мразя) пълнежа, но не искам да дамгосвам всичко останало.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 10 юли 2011 18:56

Доста наивна позиция е да се обявява Събев за Лошия. Не знам дали покрай мразенето и обичането сте забелязали, че израстването на отбор до гранд или поне до лидер е свързано със силно лоби. Покрай глупости за Вихър, Атлетик, скъпи чужденци (свободни агенти за 0 лв., ама все пак безбожно скъпи?!?), строене на тренировъчни игрища и спортна база (които някой ще си прибере с камиона в Каменар) ... никой не забеляза, че в първия полусезон съдийството беше що годе прилично. За да израсте един отбор, не са му нужни 18 равностойни играча и някой да ги реди, а преди всичко уважение, за да няма яневки, бижутерски лястовици и т.н.
Предложете ми собственик за бургаските отбори! Кой е достоен?

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 юли 2011 20:25

Напълно безсмислена тема. Чак да се чуди човек да чете ли или да я игнорира. Все пак - новина от днес - Новите в Нефтохимик станаха 13......И това е реален факт, батка Нефтохимик 1962! А я сега пак интервюто и помисли (ако си в състояние все още). И да ми слагаш хиляда препинателни знаци все тая. Къде е вашата революция за която пледираше?! Поредната порция глупости по наш адрес.
п.п. Май ти е скучно и експериментираш (аз със такова впечатление останах от постовете ти). Иначе нищо лично към теб и към останалите фенове на Нафтата. Успешен сезон и много здраве.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 юли 2011 20:28

Gruntax написа:Тая година изпадат, а ние се връщаме в А група. И триумфално се връщаме на нашия си стадион 8-)

Сам знаеш че няма как да стане по тоя начин, ама както казват хората - мечтите са безплатни.
На опашката за А група сте след Ботев, Сливен, Поморие, Спартак Варна. И ти сам го знаеш. :mrgreen:
А че ние няма да изпаднем го знаят и малките деца на улицата.
За стадиона е голяма енигмата - ще играете ли, не ли никой не знае.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”