Пускат от днес билетите за мача Черноморец – Черно море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Пускат от днес билетите за мача Черноморец – Черно море

Мнениеот Bourgas » 29 мар 2011 13:50

Gruntax написа:Аз съм си бургазлия, но със сигурност не искам 2 отбора в А група. Само ние заслужаваме да сме там. Айтоското недоразумение няма място там. Свърши авантата и веднага на мача срещу ЦСКА си пролича, че нещо феновете ги няма на стадиона. И това си е нашият стадион! Защо не протестирате да се върнете на вашия си стадион в Акациите?

Като си бургазлия как тогава говориш такива глупости? Кога е имало деление тука между отборите, бе човек? Ти чуваш ли се какви ги говориш - не искал, щото си заслужавал ти! С какво си го заслужил? Заслужаваш нещо, след като го постигнеш! Айтоското и Атлетското недоразумение е едно и също, не мислиш ли? На мача с ЦСКА е имало протест, до колкото знам. Стадиона, както написах в друга тема не е ВАШ, а е НАШ -БУРГАСКИ, на БУРГАЗЛИИ! С техните пари е направен! Ти тва не го ли разбираш? Трудно го проумяваш ли? А относно Акациите - играе се в Лазур, защото имаше проблеми до сега първо и второ на "Лазур" са по-добри условията и няма пречка, за да не се играе там, докато не се оправи "Черноморец".
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 мар 2011 13:52

Bartolomej написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bourgas написа:Отговор на последния поуст: Имаш ли си предства колко от тези хора, КОИТО бяхме там са ултраси на Нафтата? И колко от тях ходим и на ДВАТА отбора? Последния мач на Езерото се видя колко сте мега ултрасите, не ми мутрей с такива снимки, защото седалките около мен бяпха празни, а аз седях в средата. Момчетата, които опъваха отгоре и отдолу найлоните бяха от агитката, другите бяхме обикновени фенове на бургаския футбол. Не се заяждай на дребно, защото тука пред хората, които не са били там вървиш, пред тези, които бяхме - не! Същата е работата с баничките, кебабчетата, сандвичите, томболите. Говорите ги едни и небургазлиите вярват. Успех!

Ами да ,имам си на представа че на стадиона имаше толкова хора колкото ПСФК не е събирал на нито един мач с платен вход.Не съм казал че всички са били "ултраси" на нафтата.Аз например бях от другата страна в сектор А...А всички ли които са на мачовете на ПСФК са ултраси на Черноморец?! Очеваден е факта че когато отборите са поставени при равни условия интереса към Нефтохимик е много,много по-голям....и дори условията пак не са равни защото няма как да сравняваме А с В група.А що се отнася за Д.Езерово.....колко фенове гледаха Черноморец докато играеше там във В група-имаха ли повече от 30 човека на мач??? Щото ние поне на един имахме над 3000 души и почти целия стадион беше в зелено...

какви равни условия бе . на вашите мачлета Ви пускат срещу вход 1 левче , Порточана Ви научи да ходите безплатно на мачове години народ .Това ли Ви е обичта на измислената агитка .1994 година на първия Ви мач в А група къде беше агитката бе , а ?
Помниш ли че старите фенове на Черноморец Ви създадоха като агитка и викаха за Бургас.
Много бързо забравяте или май нищо не знаете .

Не помнят, защото така им отърва и защото сегашните им "шефчета" това им казват да мислят :) Пропаганда, казваш лъжа няколко пъти (това включва и премълчаването) и тя се превръща в истина. На мача в "А" група този, за който говориш, бяха хора, привърженици на Черноморец, защото преди това на Нафтата ходеха само пенсионерите от завода и тези, които живееха около стадиона и като видеха хора там, разбираха, че има мач!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 29 мар 2011 14:16

Брей ма ние сме били голямо чудо, бе.От 1994 година със "рибешката" агитка, та до 1997 със средно 20 000 "акулки" на мач.Трябва да ни пишат в книгата на рекордите Гинес.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 мар 2011 14:26

Оооооо, приятелю, здравей! С теб имахме една уговорка, не я спази, мъжка постъпка :) Имахме спор, теб само като ти отърва пишеш, отново мъжка постъпка. И си пишеш едни работи от 1001 нощ приказките и сам си вярваш. Как си, не съм те виждал отдавна?

П.П. А бе, щом сте толкова много, защо нямате подфорум като ботевистите?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2011 14:48

Bourgas написа:Човекът е направил правописна грешка, няма смисъл от заяждане. Бургазлии могат да си подкрепят и двата отбора, въпреки, че Черноморец е по-старият от тях. Часът е малко късен, но аз ще бъда там. Успех и дребните заяжданки да си гледат гьола :)

Мисля , че момъка е имал предвид отбора който ще играе срещу Черно Море ... а той кара 6-та си годинка ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2011 14:55

Bartolomej написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bourgas написа:Отговор на последния поуст: Имаш ли си предства колко от тези хора, КОИТО бяхме там са ултраси на Нафтата? И колко от тях ходим и на ДВАТА отбора? Последния мач на Езерото се видя колко сте мега ултрасите, не ми мутрей с такива снимки, защото седалките около мен бяпха празни, а аз седях в средата. Момчетата, които опъваха отгоре и отдолу найлоните бяха от агитката, другите бяхме обикновени фенове на бургаския футбол. Не се заяждай на дребно, защото тука пред хората, които не са били там вървиш, пред тези, които бяхме - не! Същата е работата с баничките, кебабчетата, сандвичите, томболите. Говорите ги едни и небургазлиите вярват. Успех!

Ами да ,имам си на представа че на стадиона имаше толкова хора колкото ПСФК не е събирал на нито един мач с платен вход.Не съм казал че всички са били "ултраси" на нафтата.Аз например бях от другата страна в сектор А...А всички ли които са на мачовете на ПСФК са ултраси на Черноморец?! Очеваден е факта че когато отборите са поставени при равни условия интереса към Нефтохимик е много,много по-голям....и дори условията пак не са равни защото няма как да сравняваме А с В група.А що се отнася за Д.Езерово.....колко фенове гледаха Черноморец докато играеше там във В група-имаха ли повече от 30 човека на мач??? Щото ние поне на един имахме над 3000 души и почти целия стадион беше в зелено...

какви равни условия бе . на вашите мачлета Ви пускат срещу вход 1 левче , Порточана Ви научи да ходите безплатно на мачове години народ .Това ли Ви е обичта на измислената агитка .1994 година на първия Ви мач в А група къде беше агитката бе , а ?
Помниш ли че старите фенове на Черноморец Ви създадоха като агитка и викаха за Бургас.
Много бързо забравяте или май нищо не знаете .

Вярно е ... ама им създадохме агитката доста ПРЕДИ ДА ВЛЯЗАТ в "А" група ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 29 мар 2011 15:00

Bourgas написа:
Gruntax написа:Аз съм си бургазлия, но със сигурност не искам 2 отбора в А група. Само ние заслужаваме да сме там. Айтоското недоразумение няма място там. Свърши авантата и веднага на мача срещу ЦСКА си пролича, че нещо феновете ги няма на стадиона. И това си е нашият стадион! Защо не протестирате да се върнете на вашия си стадион в Акациите?

Като си бургазлия как тогава говориш такива глупости? Кога е имало деление тука между отборите, бе човек? Ти чуваш ли се какви ги говориш - не искал, щото си заслужавал ти! С какво си го заслужил? Заслужаваш нещо, след като го постигнеш! Айтоското и Атлетското недоразумение е едно и също, не мислиш ли? На мача с ЦСКА е имало протест, до колкото знам. Стадиона, както написах в друга тема не е ВАШ, а е НАШ -БУРГАСКИ, на БУРГАЗЛИИ! С техните пари е направен! Ти тва не го ли разбираш? Трудно го проумяваш ли? А относно Акациите - играе се в Лазур, защото имаше проблеми до сега първо и второ на "Лазур" са по-добри условията и няма пречка, за да не се играе там, докато не се оправи "Черноморец".

Пич , откакто стадиона в Акациите е апортиран в ПСФК "Черноморец" ( 2006-а година ) , не е имало никакъв проблем да се играят мачове на него . Стадиона дори имаше лиценз за провеждане на мачове от "А" група ... и седалки си имаше ;) Да се играе в Лазур беше решение на лицето Събев . Това , че отбора плаща наем да ползва стадион Нефтохимик на фирма собственост на същото лице явно е само съвпадение ;)

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 29 мар 2011 17:17

Като започнете да ходите повече от една кола на гостувания тогава ми говорете ,че имате фенове.По предно класиране от 5-то място когааааааа :mrgreen: ?

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 29 мар 2011 18:42

Bourgas написа:Оооооо, приятелю, здравей! С теб имахме една уговорка, не я спази, мъжка постъпка :) Имахме спор, теб само като ти отърва пишеш, отново мъжка постъпка. И си пишеш едни работи от 1001 нощ приказките и сам си вярваш. Как си, не съм те виждал отдавна?

П.П. А бе, щом сте толкова много, защо нямате подфорум като ботевистите?
Коя постъпка ? Нещо обърка спазил съм си всичко, но както и да е очаквах да има заяждане на дребно. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 29 мар 2011 22:42

Извинявам се, че се намесвам в спора ви, ама точно фенове на Нафтата да ми говорят за гостувания и свободни входове не върви. Явно паметта им е къса и не си спомнят безплатните входове години наред, безплатните екскурзии из цяла България, даже няма да забравя как на едно гостуване на Тича от 2 чувала им раздаваха знаменца и шалове през оградата. :lol:

Няма какво да коментираме, Бургас винаги си е имал един отбор в елита - Черноморец, но през 90-те се пръкна едно работническо отборче с комсомолски секретар начело, което в най-мутренските години на българския футбол поигра десетина години в А група и поизпра някой и друг лев. Като свършиха парите, свърши и това отборче. Лошото е, че цяло едно поколение бургазлии станаха от Нафтата, а и много други се пребоядисаха. Но пък който му е станал фен тогава, нека да му мисли. За нас останалите си беше едно мутренско отборче еднодневка като Левски Кн, Металург Пк, Олимпик Галата и т.н.

А бургазлии не ми се обиждайте, но нямате тази фен култура, която я има във Варна и Пловдив например. В тези градове хората си държат за Черно Море или Спартак, за Ботев или Локо. Има си ясно изградени съперничества години наред и хората си подкрепят своя отбор. А при вас, който отбор е в челото на А група и пусне свободния вход юрош на него. Едни и същи хора ходят на Черноморец и на Нафтата.

Върни се в “Черноморец”