Gruntax написа:Аз съм си бургазлия, но със сигурност не искам 2 отбора в А група. Само ние заслужаваме да сме там. Айтоското недоразумение няма място там. Свърши авантата и веднага на мача срещу ЦСКА си пролича, че нещо феновете ги няма на стадиона. И това си е нашият стадион! Защо не протестирате да се върнете на вашия си стадион в Акациите?
Като си бургазлия как тогава говориш такива глупости? Кога е имало деление тука между отборите, бе човек? Ти чуваш ли се какви ги говориш - не искал, щото си заслужавал ти! С какво си го заслужил? Заслужаваш нещо, след като го постигнеш! Айтоското и Атлетското недоразумение е едно и също, не мислиш ли? На мача с ЦСКА е имало протест, до колкото знам. Стадиона, както написах в друга тема не е ВАШ, а е НАШ -БУРГАСКИ, на БУРГАЗЛИИ! С техните пари е направен! Ти тва не го ли разбираш? Трудно го проумяваш ли? А относно Акациите - играе се в Лазур, защото имаше проблеми до сега първо и второ на "Лазур" са по-добри условията и няма пречка, за да не се играе там, докато не се оправи "Черноморец".
[/center]
[/center]