Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Мнениеот ntodorov » 02 фев 2011 15:22

fred написа:Впрочем излъгал съм - залата ще е с 3000 седящи места:
В капиталовата програма на Община Бургас са предвидени още проектиране на голям обществен център на мястото на бившата "Дивизия" в к-с "Изгрев" - "Арена Бургас" , който ще съчетава спортна зала с над 3000 места и атракциони, както и обществен център с планетаруим в парк "Езеро". И двата проекта ще бъдат представени за обществено обсъждане от бургазлии.

E, значи все ще се намери местенце в тази зала. :) Сега сериозно. Тези плакати не знам кой ги е писал, но човека писател е реализирал износения си бял чаршаф, залежалата си синя блажна боя и е поискал нещо, знаейки, че всъщност иска невъзможното към този момент...Ама демокрация дето му се вика. Иначе нека да отбележа нещо друго - въпросния човек ( който и да е той ) е съхранил стените на стадиона и вместо със спрейче да си напише исканията по тях е вложил труд и старание разпарчетосвайки чаршафа и прилагайки правописа си върху него. Което си е - си е. Културата вирее отново сред нас и това е водещото в посланията на младежа. Евалла. Само така. Впрочем и аз искам всеки да си играе на стадиона и докато голословя тук някой вече действа и пише послания... Шапка му свалям.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 15:25

ntodorov написа:
fred написа:Впрочем излъгал съм - залата ще е с 3000 седящи места:
В капиталовата програма на Община Бургас са предвидени още проектиране на голям обществен център на мястото на бившата "Дивизия" в к-с "Изгрев" - "Арена Бургас" , който ще съчетава спортна зала с над 3000 места и атракциони, както и обществен център с планетаруим в парк "Езеро". И двата проекта ще бъдат представени за обществено обсъждане от бургазлии.

E, значи все ще се намери местенце в тази зала. :) Сега сериозно. Тези плакати не знам кой ги е писал, но човека писател е реализирал износения си бял чаршаф, залежалата си синя блажна боя и е поискал нещо, знаейки, че всъщност иска невъзможното към този момент...Ама демокрация дето му се вика. Иначе нека да отбележа нещо друго - въпросния човек ( който и да е той ) е съхранил стените на стадиона и вместо със спрейче да си напише исканията по тях е вложил труд и старание разпарчетосвайки чаршафа и прилагайки правописа си върху него. Което си е - си е. Културата вирее отново сред нас и това е водещото в посланията на младежа. Евалла. Само така. Впрочем и аз искам всеки да си играе на стадиона и докато голословя тук някой вече действа и пише послания... Шапка му свалям.

Нали.Можеше да осере стените на стадиона, на 20-30 блокчета наблизо, ама човека културен, брех да му се невиди, ако знаех щях да му дам един стар чаршаф и аз белким станат повече посланията. Синя боя нямам, ама ми остана един лазурен лак за дърво :lol:
п.п. Аз мисля че е Conan :lol: ти как мислиш?
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 02 фев 2011 15:38

Bourgas написа:Друг е въпросът колко от тези проекти (около 87162386183761 на брой) ще се реализират в Бургас :)

Любимият ми бургаски проект е за Небостъргач.

Повечето градове нямат и един свестен стадион, а в Бургас хем има база, хем омраза.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 фев 2011 15:41

Не знам. Не мога даже и да предположа кой може да е. Не вярвам да е човек сред нас. Поне би ни запознал с намеренията си. В тази връзка се сетих -Имам един син сатенен чаршаф. Много го мразя, ама лятоскас жена ми го застила щото държал хладно ( кръвта ми мнооого ври и за да ме охлаждал ),имам и бяла блажна боя - знаеш ли как готино бих ги изтипосал на ст. Черноморец с надпис: "Искам нов стадион - мафията - вън" па каквото и да значи това, само и само лигавия син чаршаф да изчезне от нас, ама нейсе ще го снимат по спортните сайтове и ще се червя в къщи пред жената и детето. :oops: А-аааа, не. Отказвам се. :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 фев 2011 15:46

Xamy написа:
Bourgas написа:Друг е въпросът колко от тези проекти (около 87162386183761 на брой) ще се реализират в Бургас :)

Повечето градове нямат и един свестен стадион, а в Бургас хем има база, хем омраза.

Точно, кратко, ясно и изчерпателно. Дано имаш представа колко си прав. Не. Ти си болезнено прав. Застреля ни в десятката. :o
ПС: Небостъргача на Стойновски няма да го бъде, но виж надали си чул за небостъргача, който строи една фирма ГМ строй. Ами хората без много шум, без патаклами си го бачкат. Купиха си скъпо кранче за около 150 000 Е, повдигат си го от ден на ден ( бааах маааму кранист да не си му), строят си стъргача на небето и ей го на - към днешен ден той е на 24 жилищен и общо на 29 -ти етаж. И пак си вдигнаха кранчето поне за още десетина етажа...та както баба ми казваше: Прави, струвай само ти да си знаеш, научат ли те повече хора само гюролтия ще стане...та тъй де - хубавите работи само под юргана и само двама :)
Последна промяна от ntodorov на 02 фев 2011 15:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 15:48

ntodorov написа:
Xamy написа:

Точно, кратко, ясно и изчерпателно. Дано имаш представа колко си прав. Не. Ти си болезнено прав. Застреля ни в десятката. :o

Направо ни остави смълчани с поразително кратката и точна диагноза :!:
Ей това е - с 2 изречения да кажеш всичко кратко, точно и ясно...

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 15:50

ntodorov написа:Не знам. Не мога даже и да предположа кой може да е. Не вярвам да е човек сред нас. Поне би ни запознал с намеренията си. В тази връзка се сетих -Имам един син сатенен чаршаф. Много го мразя, ама лятоскас жена ми го застила щото държал хладно ( кръвта ми мнооого ври и за да ме охлаждал ),имам и бяла блажна боя - знаеш ли как готино бих ги изтипосал на ст. Черноморец с надпис: "Искам нов стадион - мафията - вън" па каквото и да значи това, само и само лигавия син чаршаф да изчезне от нас, ама нейсе ще го снимат по спортните сайтове и ще се червя в къщи пред жената и детето. :oops: А-аааа, не. Отказвам се. :)

Мен пък жената ще ми държи сметка къде е лазурния лак :lol:
И аз се отказвам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 15:51

Иначе небостъргача на Ваклинчо си е култов.....
А този ГМ-то май още си върви, някой знае ли нещо, не съм ходил в Меден Рудник от сума време...Има ли някой от Меден Рудник тука?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 фев 2011 15:55

fred написа:Иначе небостъргача на Ваклинчо си е култов.....
А този ГМ-то май още си върви, някой знае ли нещо, не съм ходил в Меден Рудник от сума време...Има ли някой от Меден Рудник тука?

Да, допълних го в горния си пост. Не само върви, ами даже ветровете го клатят.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 02 фев 2011 15:57

Мислих да ви кажа браво,ама гледам тука коментари,че били писани от наши фенове,че било провокация,почерка пък някъв гледал.Бе аре бе,вие самите не заслужавате добрите думи,радвайте се на чуждия стадион,а после искайте от хората да ви уважават.Няма да определя точните думи за вас,че ще ме баннете,ама сами се досещате за тях :x :x :x

Върни се в “Черноморец”