Балъков освободен от Черноморец !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Балъков освободен от Черноморец
Може да го направят спортно-технически директор бре, не бързайте със заключенията преди да излязат с официално становище от клуба.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
santi_santi
- Контакти:
Просто стана жертва на конфликтите в Петрол друго обяснение нямам,имаше чудесно виждане за организацията и функционирането наистина на един клуб както е в нормалните страни в Европа а това не става със стотинки а с пари,и нормално е щом се поема към побългаряване на този модел той пръв да си тръгне,но както и да е играл отборът му Балъков доказа,че разбира от футбол като в спортно-техническо отношение така и в организационно!
maldin1 написа:Мислех да не пиша ама, вие всичките които съжалявате сериозно ли си мислите,че е дошъл в Бургас за "каузата",а не за парите? С тия пари Херо щеше да е шампион 3 години подред."Arrivederci" на поредния ГМО във футбола.
Ами дай да работи без пари. А ако може и да си плаща, че работи.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
maldin1 написа:Мислех да не пиша ама, вие всичките които съжалявате сериозно ли си мислите,че е дошъл в Бургас за "каузата",а не за парите? С тия пари Херо щеше да е шампион 3 години подред."Arrivederci" на поредния ГМО във футбола.
Сигурен съм, че и ти ходиш на работа, за да работиш, а не за парите. Ако не си пъпчив тийнейджър, или айляк студент, разбира се
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- blue avalanche
- Контакти:
Не е само Балъков,на който отрязаха главата!И на Ч-ц-също!Тройно намаляване на бюджета,всички чужденци-на сергията...Както се казва:"Добре дошли в клуба!"
- cska - maina
dodo7271 написа:cska - maina написа:В Блитц има много добри журналисти като Румен Илиев , човек с много контакти , затова недейте се изказва като неуки! А *** са си ташак , вижте кво са направили http://www.blitz.bg/sport/article/78319
Абе, ти да не си нещо рекламен агент на Румен Илиев? Ще вземеш да му направиш една услуга без ръце още малко. Направо човек да се разплаче от глупостите, които си написал. Румен е същия селяндур, като тези в ***. Понеже ти се изказваш неподготвен, попитай го Румен какво общо има с картофите на Трифон Иванов.
Не бе доди, просто се интересувам от футбол а те са част от него! Когато работеше в м. мач и пишеше за ЦСКА , комен. му за футбола ми се нравиха. А освен това е приятел с Емо Костадинов и много други бивши футболисти
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Жалко. Дано Черномрец намери достоен заместник на Балъка. Само нагоре! 
maldin1 написа:veseo написа:Сигурен съм, че и ти ходиш на работа, за да работиш, а не за парите. Ако не си пъпчив тийнейджър, или айляк студент, разбира се
Кой е казал да работи без пари или вие пак четете без да мислите? Що не отиде да се захване с "Проекта Пирин" примерно ?
Ами щото някой трябва да извади пари за "проекта Пирин". В Бургас ги извади Митко Събев. Ти що не отидеш да работиш за "проекта Пирин" ? Ей така, за красивите им очи.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Следващият треньор според мен ще е Станимир Стоилов, в Бургас има всичко каквото той иска да има в един клуб за нормална работа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Следващият треньор според мен ще е Станимир Стоилов, в Бургас има всичко каквото той иска да има в един клуб за нормална работа.
Вече нямат. Най-важното е, че парите са драстично намалени. Това означава, че чужденците си тръгват и на тяхно място идват звездите на Черноморец Поморие.