Паметна есен за Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Паметна есен за Черноморец
Хей форумни левскарчета,идвали ли сте в Бургас?Ходили ли сте на стадиона? С извинение но сте мнго ограничени.Стадиона на кой е?По колко кeбапчета дават?Публиката ви е купена.Все простотии.НА всички отбори извън София викате селяни.ДА така е .Всички сме селяни,но на вас не може да кажем така,защото не го заслужавате.ВИЕ СТЕ ПРОСТИ СЕЛТАЦИ и това е. Публиката на Левски най велика.СМЯХ.СПирин бяхте 1000 човека.Локо ПД. дойдоха ,надвикаха най великите,биха ви и си заминаха.2 000 000 София ,а не може да съберете 30 000.Смеете се на Ловеч,а цяла БЪЛГАРИЯ се смее на вас.
Айде Черномореци шампиони
- hristo1306
- Контакти:
cska - maina написа:irriducibile1936 написа:Питам без да се заяждам... кога е основан този ПСФК Черноморец ??
Има няма 4 години след вас
за кой отбор става дума за" велпръч" ли ???
irriducibile1936 написа:Питам без да се заяждам... кога е основан този ПСФК Черноморец ??
А аз питам без да се заяждам - кога е основан Велбъж Кюстендил??? преименувани на Локо ПД
Кога е основан Олимпик Галата? преименувами на Берое
Кога е основан Осъм Ловеч?..преименувани на Литекс
И на селяндурите от Нафтата да си спомнят как се казваха (по скоро дали ги е имало) преди 1986 г. -Локо Бургас и на чий стадион играха..
Не говори без да знаеш бе СЕЛО

Мазут ти сигуно си малък и не си чувал за Локо БУРГАС,ама простено да ти е.
- hristo1306
- Контакти:
dimov написа:Мазут ти сигуно си малък и не си чувал за Локо БУРГАС,ама простено да ти е.
и за чакала
Достатъчно знам за Локо Бургас,знам и историята на моя отбор и много добре знам,че единственото което ги свързва е обединението през 1980
Мисля,че ти казах достатъчно,ако се интересуваш има си материали,потърси и ще разбереш 

hristo1306 написа:dimov написа:Мазут ти сигуно си малък и не си чувал за Локо БУРГАС,ама простено да ти е.
и за чакала
Лека му пръст на бат Чаки - всеизвестния Чакала - легендата на Бургас и Локо Бс!
Миналата година починал!
Светла му памет!
Поклон!
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
А такаааа , селяците от Долно езеро се размечтаха....поиграхте един мач пред малко повече публика за последните 7 години , за справка , вижте си посещаемостта и се активизирахте по форумите .... Явно не ви стига онзи промазутския ,помярски сайт на 24 бургас спорт , ами и тука почнахте да серете ....
Хайде марляви нещастници марш на село да си учите историята на клубчето . Тя започва , всъщност от Атлетик Бургас и ще финишира много скоро и не разбирам , що за нахалство е да намесяте Локо Бургас . Знаете ли въобще къде беше стадиона им ?
Хайде марляви нещастници марш на село да си учите историята на клубчето . Тя започва , всъщност от Атлетик Бургас и ще финишира много скоро и не разбирам , що за нахалство е да намесяте Локо Бургас . Знаете ли въобще къде беше стадиона им ?