Е и?
В официалният сайт на Черноморец го има като новина, така че мачът ще си е на Лазур.
http://www.chernomoretz.bg/
Всички на Лазур в неделя от 14.30 часа.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всички на Лазур в неделя от 14.30 часа.
Това , решение е абсолютна демагогия . Не виждам какво ще търсят утайките и папагалите на стадион Лазур . Харесва им или не , той сега е дом на Акулите , Събев е дал достатъчно много пари за да го купи този стадион .
Решението , да се играе мач от селските групи тук е взето под натиск от кмета , нали скоро ще наближат избори , защо да не пофлиртува с изберателите , подкрепящи мазуата ...?
А на тях според мен им ходи много добре картофената нива в Долно Езеро .
Да отида да ги подкрепям, ха , ха , ха по - скоро ще влезе свиня в джамия !!!! За мен онези , които подкрепят утайките са типични представители на чалга субкултурата , нахални , безочлеви ,агресивни , пробиващи с лакти и постоянно търсещи причините някъде другаде ,радетели на цензурата , промиваща мозъка ! Благодаря , не желая да бъда сред тях , а и си мисля , че мога да си намеря доста по - приятни занимания в неделя след обед.
Решението , да се играе мач от селските групи тук е взето под натиск от кмета , нали скоро ще наближат избори , защо да не пофлиртува с изберателите , подкрепящи мазуата ...?
Да отида да ги подкрепям, ха , ха , ха по - скоро ще влезе свиня в джамия !!!! За мен онези , които подкрепят утайките са типични представители на чалга субкултурата , нахални , безочлеви ,агресивни , пробиващи с лакти и постоянно търсещи причините някъде другаде ,радетели на цензурата , промиваща мозъка ! Благодаря , не желая да бъда сред тях , а и си мисля , че мога да си намеря доста по - приятни занимания в неделя след обед.
El greco написа:Това , решение е абсолютна демагогия . Не виждам какво ще търсят утайките и папагалите на стадион Лазур . Харесва им или не , той сега е дом на Акулите , Събев е дал достатъчно много пари за да го купи този стадион .
Пий си хапчетата момче.За вашия стадион можем да поспорим,защото Черноморец 919 започва да играе мачовете си в Долно Езерово.
El greco написа:Решението , да се играе мач от селските групи тук е взето под натиск от кмета , нали скоро ще наближат избори , защо да не пофлиртува с изберателите , подкрепящи мазуата ...?
Кмета ли ти го каза това,че той е съдействал или звездите ти го говорят ?
El greco написа:Да отида да ги подкрепям, ха , ха , ха по - скоро ще влезе свиня в джамия !!!! За мен онези , които подкрепят утайките са типични представители на чалга субкултурата , нахални , безочлеви ,агресивни , пробиващи с лакти и постоянно търсещи причините някъде другаде ,радетели на цензурата , промиваща мозъка ! Благодаря , не желая да бъда сред тях , а и си мисля , че мога да си намеря доста по - приятни занимания в неделя след обед.
т.1 и т.5 Искам да видя дали kartago ако го види ще спази правилата на форума.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Да , момко , спотайващ се под името Maldin , поведението и реакцията ти е точно такова както охарактеризирах , типичния фен на мазута . Никога не ви харесва , когато някой ви каже истината . Да ми наложат цензура , ще го приживея ! Тоа няма да ме спре да обичам Черноморец и да се боря с разпространението на отровно розово зелените идеи в града ни .
Аз съвсем отговорно заявявам , че този мач няма място на стадион Лазур , ако се напънеш малко да помислиш може и да се сетиш защо ....
А за Кмета , не звездите , мойто момче , отговорен човек , който е бил на срещата , за съжеление не е редно да му казвам името без негово позволение , от него го знам , поразпитай малко и за това ще разбереш , че съм прав .
Аз съвсем отговорно заявявам , че този мач няма място на стадион Лазур , ако се напънеш малко да помислиш може и да се сетиш защо ....
А за Кмета , не звездите , мойто момче , отговорен човек , който е бил на срещата , за съжеление не е редно да му казвам името без негово позволение , от него го знам , поразпитай малко и за това ще разбереш , че съм прав .
Ние отново сме си у дома. Къща се купува, дом не.
НЕФТОХИМИК БУРГАС
El greco написа:... Не виждам какво ще търсят утайките и папагалите на стадион Лазур . Харесва им или не , той сега е дом на Акулите , Събев е дал достатъчно много пари за да го купи този стадион .
Не знам дали знаеш, но този стадион не е собственост на Черноморец нито в момента, нито някога е бил. Има си дружество собственик, което го стопанисва, а Черноморец плаща наем. Да не отваряме и темата за самия Събев, който е миноритарен акционер в Петрол и Ершов вече официално го разжалва.
El greco написа:
Че кой те е канил бе? Освен, ако не искаш да ни кажеш нещо в очите. Тогава - заповядай!
И бива ли да си чак толкова неграмотен?
Какво въобще обръщате внимание на човек,който се води фен на Ч-ц,има претенции,че е на повече от 14 години,а припознава ст.Лазур като негов дом 
На чесновите глави в розово - зелено с удоволствие съм готов да обесня по всяко време колко са прости !!!!
Най-жалкото в случая,че измислиците си ги разправяте само по интернет 
Стига бе. Темата пак заби...Който иска да ходи на мача. Аз съм там. Ако искат "твърдите" фенове на Черноморец могат да ме набият пред стадиона. Ще търпя. Ако искат пък "твърдите" фенове на Нафтата да ме набият в стадиона...Пак ще изтърпя...Ама моля ви, позволете ми гледам мача. Много ви се моля. Обещавам само да чопля семки и да плюя шлюпки в шепата си. Няма да се обаждам. Ако трябва ще си платя вход за касата на Черноморец, ще си платя вход и за касата на Нафтата. А-ааа, забравих, може и феновете на канарчетата да ме набият.
ПС: Ако ще ме биете създайте организация да не става струпване на хора.
ПС: Ако ще ме биете създайте организация да не става струпване на хора.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.