Черноморец - Локомотив Сф 10ти кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Локомотив Сф 10ти кръг
Мача ще е труден. Ще ми се да бием Локото, но... звездите ми говорят друго...Говорят ми за 2:2. 
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Звездите...Да, звездите проговориха и на мен - безпроблемна победа с хубава игра!
Аз казах, хау!
Аз казах, хау!
Герхард Майер Форфелдер ще гостува в Бургас и на „Лазур”
Почетният президент на Германския футболен съюз /ГФС/ и на „Щутгарт" Герхард Майер Форфелдер ще гостува в Бургас и ще присъства на мача „Черноморец - Бургас" - „Локомотив" /Сф/ на 18 октомври /понеделник/. Ден преди да заеме място в ложата на стадион „Лазур", високият гост ще стане главно действащо лице в церемония в Бургаския технически университет „Проф. д-р Асен Златаров". Форфелдер ще бъде удостоен с почетното звание „Доктор хонорис кауза". Церемонията ще се състои в неделя от 15 ч в зала 201 на Неорганичния корпус на университета.
77-годишният Форфелдер ще бъде придружаван в Бургас от съпругата си Маргит. Той е виден политик и министър в различни ресори на няколко германски правителства. Бивш президент е на ГФС. Бил е президент и на „Щутгарт" в продължение на 25 години, като в 10 от тях в клуба като футболист и треньор се подвизаваше и мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков.
„Визитата на Форфелдер е гордост и чест за Бургас и за „Черноморец".
За мен той е личен пример как човек трябва да работи за футбола. Възхищавам се от лидерските му качества. Титлата, която ще получи в Бургас, е логична, защото много е помагал на България и на футбола ни", коментира Балъков.
Трябва да им се признае, че поне по отношение на логистика и контакти Черноморец в момента нямат стигане в България.
„Очаква ни интересен и динамичен мач с много емоции. Предпочитам победа с красива игра, но по-скоро ще бъде двубой на желание, хъс и характер. Който покаже повече воля и агресивност, той ще спечели. Не мисля, че може да се получи равенство", заяви мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков на пресконференция преди дербито с „Локомотив" /Сф/ от 10-ия кръг на „А" група на 18 октомври /понеделник/ от 21 часа на стадион „Лазур".
Единствено Педро Маркес - Педриня е под въпрос за групата на черноморци заради здравословен проблем. Мениджърът е доволен от засилената конкуренция в атака с привличането на Муса Койта и Муйтис Лис. С трансферите на двамата „Черноморец" се надява да реши проблема с отбелязването на голове.
„Нападателите се стараят много в тренировките. Всъщност всички се представят добре в стремеж да получат шанс за изява. Удоволствие е да си затруднен в избора на 18-те за групата. Това е най-доброто за един треньор", коментира Балъков.
Той няма да избързва с пускането на Лис като титуляр, докато не се адаптира напълно към обстановката, както беше и с Койта.
.....
„Сигурен съм, че нашите привърженици ще ни подкрепят, както беше в предишните мачове. Помощта от трибуните е много важна за нас. Отправям апел в понеделник на „Лазур" да дойдат и хора, които още не са идвали на стадиона. Надявам се на добра игра и най-вече на добър резултат, за да продължим доброто си представяне. Резултатът от директния двубой е много важен, защото и двата отбора имаме амбиции и реални шансове за челните места", констатира мениджърът на „Черноморец - Бургас".
ЛИНК
Преди Черноморец - Локомотив (София)
Два дебюта се очаква да бъдат направени двубоя между отборите на Черноморец и Локомотив София. Френският нападател Муса Койта ще излезе за първи път като титуляр за "акулите", докато Владимир Манчев може да се появи състава на столичните "железничари".
Койта загатна за класата си в контролата на бургазлии срещу Левски, спечелена с 3:1 на "Герена". Снажният таран дори се разписа с глава във вратата на "сините".
Аут от групата на "Акулите" е Адриан Фернандес, като Football24.bg научи, че става въпрос за треньорско решение, а не за контузия. Георги Терзиев също отпадна от състава на Красимир Балъков, а на неговото място в групата влиза Венци Бонев.
Педриня вече е възстановен и ще заеме мястото си в центъра на полузащитата.
В състава на Локомотив с контузия са Ат. Атанасов и Иво Иванов. Генков и Асамоа ще се партнират в предни позиции, а "опцията" Владо Манчев също се очаква да бъде включена от Димитър Васев.
Черноморец направи три нулеви равенства в последните си 4 мача и сега "акулите" ще се опитат да зарадват публиката си. В същото време Локомотив е допуснал по два гола в три от последните си четири мача.
Football24.bg
А някой тук разправяше как Фернандес бил любимеца на Балъков и затова щял да е несменяем титуляр за вечни времена...
Този път не съм аз
Твърдял съм подобно нещо за Зайц и Борел . За Фернандес съм казвал , че трябва да бъде бит с пръчки и изгонен от отбора ... и че бележи голове по-рядко отколкото в Сахара вали дъжд 
- hristo1306
- Контакти:
успех акули време е за голям шлем от все сърце успех
1:0 за Локо София с гол на Искрен Писаров, а на Ринг намери точно кога да им се скапе ПТС-а

защо не предават мача 
- tihomir_rs
- Контакти:
Кви са тия смешници , какъв е този технически проблем , че не могат да го оправят.