Черноморец - Славия 8ми кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Славия 8ми кръг
Нали знаете че от захапката на акулата няма измъкване,а като и падне някой зъб до няколко дена изниква нов.Така че да му мислят славистите ако ги захапем рано рано в мача с няколко гола. 
Последна промяна от Parmalat на 23 сеп 2010 20:27, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Хора, искате ли за всеки мач на нашия отбор да мислим такива песнички?
Харесва ли ви идеята?
Харесва ли ви идеята?
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
fred написа:Хора, искате ли за всеки мач на нашия отбор да мислим такива песнички?
Харесва ли ви идеята?
Хубаво е да имаме повече песни и по-оригинални.Може и някое рап парче както имат например няколко такива песни Ботев.Важното е да сме оригинални,а не да плагиатстваме!
[center]R.I.P[/center]
И Фред акулата с нова рима се задава !
Както винаги е остра тя, досущ като бръснарско ножче !
Римите реди ги той, окото му не мигва даже !
Остава само неговите рими, да бъдат чути от Бургаските корсари,
Тогава да излязат на терена те, римите в реалност да превърнат, и
Белите с "довиждане" да устоят !
Както винаги е остра тя, досущ като бръснарско ножче !
Римите реди ги той, окото му не мигва даже !
Остава само неговите рими, да бъдат чути от Бургаските корсари,
Тогава да излязат на терена те, римите в реалност да превърнат, и
Белите с "довиждане" да устоят !
Последна промяна от Converse на 23 сеп 2010 20:31, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Славия 8ми кръг
заемам се веднага, но за по-дълго парче ще ми трябва малко помощ......
ще пускам от време на време по някой рефрен, нека и другите помагат - няколко глави мислят по-умно от една - и то моята
ще пускам от време на време по някой рефрен, нека и другите помагат - няколко глави мислят по-умно от една - и то моята
- slavia_forever
- Контакти:
Аз ще се върна към мача, макар че съм благодарен, че дори и Славия стана обект на този творчески порив от по-горните постове.
Прогнозирам минимална победа за Черноморец макар, че ще стискам палци за Славия! Успех на по-добрия отбор и пожелавам хубав мач!
Прогнозирам минимална победа за Черноморец макар, че ще стискам палци за Славия! Успех на по-добрия отбор и пожелавам хубав мач!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
fred написа:Конвърс, бате, мача е в понедлник 21 часа, каква сряда казваш?
Иначе новия гигант 196 сантиметров се казва Муса Койта и идва от белгийското първенство, видно е че има качества, но определено не е във форма, няколко месеца не е играл, но се надявам да направи хубав моряшки възел на мрежата на белия отбор
Май малко на изуст говориш ... Агуст месец играе срещу финландския Турку в квалификации за Лига европа . В края на белгийското първенство ( през април ) , играе за Шарльороа в плейофите . За миналия сезон има общо 29 мача . Явно проблема му е друг , не липса на игрова практика .
А по темата ... с оглед на това което показват двата отбора мача е - 2X .
Converse написа:vaskop написа:19ката вече го няма. Жуниор го продадохме някъде в трета глуха.
Иначе мача е троен. Надявам се, че можем да ви измъкнем нещо, но ще е трудно. Видя се обаче, че ако не си свалиш гащите пред името на противника не е толкова страшно. Говоря както за нашия мач с ЦСКА така и за вашия...както и този с Левски.
Иначе оня ден гледах малко от мача ви с Латекса...има някъв грамадан в атака:))) Би ми било много интересно да го видя в действие...бива ли го?? От скоро ли е при вас?
И на мен би ми било интересно да ви набута един хубав хеттрик ! Така хем ние доволни, хем ти, че ти е интересно да го видиш !
Още с нищо не се е доказал, но явно има потенциал, ще го видим в понеделник ! А вие се стягайте и идвайте на стадиона !
е да се стягаме да дойдем ама нали първенството ни стана мега интересно като английско, испанско и т.н. и трябва всички мачове да се дават директно...понеделник в 9 вечерта в Бургас...мисля, че не е най-удачното време за мач...да беше събота или неделя ок...да дойдем, ще спим там, почивни дни...ама в работен ден късен мач е безумие:(
П.С. а защо ми е изтрит поста...не съм казал нищо лошо за отбора ви?!?!
Conan написа:fred написа:Конвърс, бате, мача е в понедлник 21 часа, каква сряда казваш?
Иначе новия гигант 196 сантиметров се казва Муса Койта и идва от белгийското първенство, видно е че има качества, но определено не е във форма, няколко месеца не е играл, но се надявам да направи хубав моряшки възел на мрежата на белия отбор
Май малко на изуст говориш ... Агуст месец играе срещу финландския Турку в квалификации за Лига европа . В края на белгийското първенство ( през април ) , играе за Шарльороа в плейофите . За миналия сезон има общо 29 мача . Явно проблема му е друг , не липса на игрова практика .
Конан все ще намери
за какво да се начумери
пак със своя ритуал
противника е приспал
прогнози грешни дава
но отбора ни не се предава
fred написа:Conan написа:fred написа:Конвърс, бате, мача е в понедлник 21 часа, каква сряда казваш?
Конан все ще намери
за какво да се начумери
пак със своя ритуал
противника е приспал
прогнози грешни дава
но отбора ни не се предава
И въпреки, че на мига ще те оспори,
Внимание не му обръщай.
Оставката на Бала иска той,
Но много бърза, краят на сезона се не види,
И недай си Боже за Ойропа се класираме,
Пръв фланелка официална ще си купи !
Последна промяна от Converse на 24 сеп 2010 21:06, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта