2 ДУЗПИ на Черноморец - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: АКО ИМА ЛОГИКА,ЧЕРНОМОРЕЦ БИЕ
Схемата е ясна ... Батков говори против ЦСКА тия дни а мача Черноморец-Лефски оставя настрана ... отнема се вниманието и 0-1 1-2 0-2 нещо от сорта излиза а изказванията след мача са ... Левски излиза от кризата , Велев напипа състава , няма да го бараме и хоп сле 2 месеца я Груев я Бала застанали на кормилото гейренско ... познат до болка сценарий !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Май много спанак си хапнал! По тази твоя логика Черноморец трябваше да бие и чорбата,защото играха много по-добре! 
ivkooo написа:СинТерор написа:ГОВЕДО е баща ти рязания боклук!Логиката е, че сте доста сериозно подкрепяни от модераторите! Аиде честито турски отрепки!
Ей,говедце много лалаш тука, цървуланко,всички сте такива, комплексарче.Вече взе да ми писва от тебе да ти сера в устичката АГА РЯЗАН.
Аиде бе помак ела ми се изсери в устата да видим кои на кого... Ама като идваш не забравяи да си измиеш устата, че много мирише на свиня там ше ти пъхам кура!
абе пичове, може ли да ми обясните логиката на "ако има логика, черноморец бие"???
също и да ми обясните как черноморец е по-добър Левски
и кой е този отбо ФК Подуене? да не е онзи дето ви бие като тъпан?
Благодаря
Благодаря
херо си е курвичка отдавна , не очаквайте нищо осен 2 даже си пускайте всички пари там ак мача е единичен .
mojo написа:абе пичове, може ли да ми обясните логиката на "ако има логика, черноморец бие"???
Благодаря
АМИ,АКО ИМА НЯКАКВА ЛОГИКА НА СВЕТА,БИ ТРЯБВАЛО САМ ДА СИ ОТГОВОРИШ НА ВЪПРОСИТЕ.
винаги им е такава логиката - Левски трябва да пада. Също така, ако Левски бие, мача е нагласен, ако пада първенството е честно. Страхотия.
Само да питам - в такъв случай, какъв е смисъла да се играят мачовете, не е ли по-лесно да се събират дудука, ГА и още няколко такива наркомана и обсъждат мачовете от първенството, накрая пишат резултатите по логика и готово. Нема да харчим пари за организация. Пък откъм публика може да го докарат доста добре - все пак, хората обичат да гледат клоуни, циркове и тн...
Само да питам - в такъв случай, какъв е смисъла да се играят мачовете, не е ли по-лесно да се събират дудука, ГА и още няколко такива наркомана и обсъждат мачовете от първенството, накрая пишат резултатите по логика и готово. Нема да харчим пари за организация. Пък откъм публика може да го докарат доста добре - все пак, хората обичат да гледат клоуни, циркове и тн...
отговарям си
затова:
1. изпий си млякото и си лягай за следобеден сън
2. изпий си и хапчетата - розовите
3. след като си си починал, напиши си домашното и си научи уроците за утре
4. помогни вкъщи нещо и се опитай да си полезен по някакъв начин
затова:
1. изпий си млякото и си лягай за следобеден сън
2. изпий си и хапчетата - розовите
3. след като си си починал, напиши си домашното и си научи уроците за утре
4. помогни вкъщи нещо и се опитай да си полезен по някакъв начин
Просто нямам думи,как някои смешни отборчета вече се мислят за по-големи от Левски!Те и от Сливен големи думи говореха,ама накрая се молеха мача да свършва по-бързо!Винаги логиката е Левски да бие,но...ще видим!
Сега се прибирам от мача,съдията естествено подпираше рогатите през цялото време,първия гол на говедата - неотсъдена засада,след което чвора събори рогато.Гондзо пак налетя на бой,ами така е селянина си остава селянин за цял живот.След нашия гол за 1:2 фенчетата от подхуене замлъкнаха
После целият стадион скандираше говеда говеда и кур за лефски , тогава направо се насраха тия
Да еба вашта мама рогата. КУР ЗА ЛЕФСКИ АЛЕ!