ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч
И все пак браво на Академик.Играха 10 в защита ама си спечелиха точката заслужено!Никой не ни е виновен,че лятото Балъков не взе един качествен нападател който да вкарва.Ясно че с Андонов,Мориц,Тошев и Фернандес ще е мъка.От това,което видях само Тошев и Фернандес заслужат да са нападатели.Борел както винаги неорентиран на вратата.Абе пълна трагедия сме.Балъков да разкарва всички чужденци с изключение на Фернандес,Гонзалес и Атз и на мястото на останалите чижденци да привлече 10-12 играча на Черноморец Поморие.2,3 сезона да се борим за златната среда ама поне да трупат опит момчетата и да се развиват.
Искрено се надявам Митко Събев да намали бюджета на половина и тези чужденци да се махат.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- asparuhoff
- Контакти:
Parmalat написа:С тази игра не сме и за осмицата жалко.Отново провален сезон...
Жалко за всички, които ходим стадиона и се надяваме, че нещо хубаво може да се случи.
Балъков е пълен некадърник и комплексар. За да пусне българин в игра, той трябва да е единствен в отбора на тази позиция, или да е с 5 класи над чужденец , който е бил привлечен от него. В противен случай немога да си обесня съсипването на футболисти като Костадин Дяков, Цветомир Цонков, Ники Кръстев, за сметка на някакви абсолютно измислени футболисти, като Рикардо Андре, Дос Сантос и Хайри. Всъщност откакто е треньор на отбора, е освободил всички кадърни футболисти, които Херо привлече без пари, а тези които той привличе, като Роберто Карбони и Нилтон Кардосо, му трябваше година да види, че в тях няма нищо футболно, нещо което можеше да пита и племенника ми, който е на 10 години. За това си мисля, че не е нормално един третокласник да има повече поглед върху качествата на един "футболист", отколкото евройпеецът Красимир Балъков, който реши, че Бургас не е в Европа и че той щял да я докара някак си.Трябвали му само 5 години.
А на всички български футболисти трябва да се забрани да подписват договори с Черноморец, за тяхно добро. Костадин Дяков, за който имаше запитване от Левски, ходи на проби в Германия, а днес, няколко месеца по-късно, не попада в групата. Ако бе подписал с Академик, може би щеше да го последва съдбата на Владислав Стоянов, който има повиквателна от националният селекционер за мача с Русия. Уви, има договор с Черноморец.
- modor
- Контакти:
Деклариралият амбиции за място в Европа отбор на Черноморец Бургас не успя да победи у дома бойките новаци от Академик София в мач от първия кръг на А група, завършил с равенство 0:0.
За студентите точката може да се смята за подвиг, още повече с оглед на факта, че в тимовия си лист имаха записани само 15 играчи, вместо обичайните 18, като липсваше и звездата на тима Владимир Манчев. Небесносините успяха да играят относително равностойно срещу домакините и с нищо не показаха, че са дебютанти в елита.
През първото полувреме двата отбора си размениха по едно чисто положение, а гол на Адриан Фернандес от акулите не бе зачетен заради засада. Черноморец пък залагаше на центрирания, които не бяха проблем за високата отбрана на гостите.
В 22-ата Академик изпусна своя шанс за попадение. Иван Иванов центрира от пряк свободен удар, в наказателното поле непокрит негов съотборник засече с глава, но топката мина встрани от вратата.
В 37-ата Орлин Старокин центрира добре към Георги Андонов, той от седем метра с глава би в аут, пропускайки да даде преднина на домакините.
Красимир Балъков видимо не бе доволен от видяното през първото полувреме и направи смяна в бургаския тим още на почивката, като замени Марсио Нуньо с Педриня.
Черноморец продължи да бъде по-активният отбор и през втората част, но отново не успя да установи желаното от Балъков сериозно надмощие.
Педриня се включи добре и в 71-ата минута стреля опасно от пряк свободен удар от 22 метра, а топката рикошира, но вратарят Емил Михайлов боксира мощния шут.
В 81-ата минута влезлия току що Едис Селимински подаде опасно успоредно на голлинията, но там нямаше негов съотборник, който да засече в мрежата.
Секунди по-късно Педриня би опасно от границата на наказателното поле в аут. Пред бразилеца се откри и последния шанс за домакините в 95-ата минута на мача, но неговият шут от дъгата бе избит и излезе в аут.
След нулевото равенство на стадион Лазур в Бургас Черноморец и Академик София делят 8-9-о място в А група след първия кръг. Във втория акулите имат тежко гостуване на ЦСКА, докато студентите посрещат на стадион Славия друг новак - Видима-Раковски Севлиево.
За студентите точката може да се смята за подвиг, още повече с оглед на факта, че в тимовия си лист имаха записани само 15 играчи, вместо обичайните 18, като липсваше и звездата на тима Владимир Манчев. Небесносините успяха да играят относително равностойно срещу домакините и с нищо не показаха, че са дебютанти в елита.
През първото полувреме двата отбора си размениха по едно чисто положение, а гол на Адриан Фернандес от акулите не бе зачетен заради засада. Черноморец пък залагаше на центрирания, които не бяха проблем за високата отбрана на гостите.
В 22-ата Академик изпусна своя шанс за попадение. Иван Иванов центрира от пряк свободен удар, в наказателното поле непокрит негов съотборник засече с глава, но топката мина встрани от вратата.
В 37-ата Орлин Старокин центрира добре към Георги Андонов, той от седем метра с глава би в аут, пропускайки да даде преднина на домакините.
Красимир Балъков видимо не бе доволен от видяното през първото полувреме и направи смяна в бургаския тим още на почивката, като замени Марсио Нуньо с Педриня.
Черноморец продължи да бъде по-активният отбор и през втората част, но отново не успя да установи желаното от Балъков сериозно надмощие.
Педриня се включи добре и в 71-ата минута стреля опасно от пряк свободен удар от 22 метра, а топката рикошира, но вратарят Емил Михайлов боксира мощния шут.
В 81-ата минута влезлия току що Едис Селимински подаде опасно успоредно на голлинията, но там нямаше негов съотборник, който да засече в мрежата.
Секунди по-късно Педриня би опасно от границата на наказателното поле в аут. Пред бразилеца се откри и последния шанс за домакините в 95-ата минута на мача, но неговият шут от дъгата бе избит и излезе в аут.
След нулевото равенство на стадион Лазур в Бургас Черноморец и Академик София делят 8-9-о място в А група след първия кръг. Във втория акулите имат тежко гостуване на ЦСКА, докато студентите посрещат на стадион Славия друг новак - Видима-Раковски Севлиево.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- asparuhoff
- Контакти:
Parmalat написа:И все пак браво на Академик.Играха 10 в защита ама си спечелиха точката заслужено!Никой не ни е виновен,че лятото Балъков не взе един качествен нападател който да вкарва..
Академик играха много грамотно и тактически правилно. Когато нападахме четиримата им защитници винаги играеха в линия, като играеха в схема 4-5-1. Когато тръгваха в атака, преминаваха в 3-2-3-2 и постояно играха в линии. В бандата на Балъчето, която трябва да демонстрира "европейският модел", всички се движиха като свободни електрони.
Браво на "небесносините" за хикса.Не гледах мача-но от коментарите дотук разбирам че новаците са си спечелили точката заслужено.
Да спечелиха точката заслужено, но не по мъжки и достоен начин. Спукаха се да лежат по терена и да бавят играта.
[center]
[/center]
[/center]Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч
Черноморец е много, много слаб отбор.
Нищо градивно, нищо позитивно. Аз съм търпелив по природа, но Ала Бала трябва да си ходи. Не може играчи, като Пламен Крумов ( новия от Миньор ), Тодор Паланков и Коце Дяков да са резерви за сметка на знайните и незнайни Южноамериканци. Единствено Фернандес и Ектор имаха хъс за игра - всичко друго е плява...Явно Балъков не ги вижда тези неща...Срамота...
Впрочем там където бях седнал снощи на мача се прокраднаха викове Оставка, но бяха вяли и никой не ги подхвана до край, въпреки, че и освиркванията не бяха чути добре...Явно от Черноморец си мислят, че с безплатния вход всичко им е простено...
Впрочем там където бях седнал снощи на мача се прокраднаха викове Оставка, но бяха вяли и никой не ги подхвана до край, въпреки, че и освиркванията не бяха чути добре...Явно от Черноморец си мислят, че с безплатния вход всичко им е простено...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Черноморец е много, много слаб отбор.Нищо градивно, нищо позитивно. Аз съм търпелив по природа, но Ала Бала трябва да си ходи. Не може играчи, като Пламен Крумов ( новия от Миньор ), Тодор Паланков и Коце Дяков да са резерви за сметка на знайните и незнайни Южноамериканци. Единствено Фернандес и Ектор имаха хъс за игра - всичко друго е плява...Явно Балъков не ги вижда тези неща...Срамота...
Това лято трябваше да се направи тотална чистка от дърти чужденци. От чужденците са ни нужни Фернандес и Гонзалес, всичко друго е пълнеж.
Погледнете резервите и кои влязоха. Останалите Български момчета по-малко класни ли са от Зайц, Хайри, Андре и Борел ? Поне ако бяхме загубили 2 точки с преобладаващ Български състав нямаше да ме е яд, защото съм сигурен, че поне щяха да се раздават докрай.
12. Колев
26. Терзиев
16. Паланков
7. Морис (78')
11. Крумов
78. Педриня (46')
13. Тошев (66')
[center]
[/center]
[/center]Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч
И в тази връзка - яд ме е, че в последния момент Балъков се "извъртя" и не ме пусна в игра. Ако не друго - поне хъс щях да имам...и мамицата му - все един гол щях да забия ако ще и в собствената си врата. Хора са дошли да ме гледат все пак. Иначе от тревата се отказвам - такваз трева неща да ям. Ще чакам ен - тото на брой затревяване...Не моЙ така- август месец е, а тревичката мяза на ранно декемврийска. Онтарио в градината си няма да ги вкарам камо ли на стадиона.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Parmalat написа:И все пак браво на Академик.Играха 10 в защита ама си спечелиха точката заслужено!Никой не ни е виновен,че лятото Балъков не взе един качествен нападател който да вкарва.Ясно че с Андонов,Мориц,Тошев и Фернандес ще е мъка.От това,което видях само Тошев и Фернандес заслужат да са нападатели.Борел както винаги неорентиран на вратата.Абе пълна трагедия сме.Балъков да разкарва всички чужденци с изключение на Фернандес,Гонзалес и Атз и на мястото на останалите чижденци да привлече 10-12 играча на Черноморец Поморие.2,3 сезона да се борим за златната среда ама поне да трупат опит момчетата и да се развиват.Искрено се надявам Митко Събев да намали бюджета на половина и тези чужденци да се махат.
Жоро Андонов от това което гледах снощи игра най-добре от нападателите ви и като цяло мисля че заедно с Адриан Фернандес трябва да са титуляри..