Феновете на Черноморец искат да плащат билети
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Феновете на Черноморец искат да плащат билети
Та вие 200 фена имате ли.....?
Conan написа:pas - То ако гледаме кой къде е роден , половината легенди на столичните грандове са от Бургас
Другата половина от Пловдив :D

VesMil написа:Та вие 200 фена имате ли.....?
А - ааа, ние в Бургас сме едно измерение пред вас. Ние отдавна нямаме фенове ( смешна и неадекватна думичка за родната футболна действителност), но виж привърженици имаме.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Чекайте, чекайте, за какво спорите ? Искал някой да плаща - ами да плаща. Какво му пречи ? Отива в клубната каса и дори входа да е безплатен да вади 10 лева и да плаща, ако иска и на мен да ги дава парите, аз ще ги оползотворя много добре за доброто име и бъдеще на клуба, ще се отчитам за всеки лев
но сега ми объркват нещата тези фенове.
За предстоящия мач с Академик бях поканил тъста си, тъщата, шурито, баджанака, лелите ми, чичовците, на жена ми баба и и дядо и, девера на майка ми и бай Иван с жена му и внуците. Язък.
Смятах да ги нахраня с кебапчета и бира от ротондите за да не се харча у дома, ама нейсе. Хем и на дететето кръщене щях да направя на Лазур без да се харча. Бях си заплюл последните редове, ония дето са близко до ротондите и кенефа, за да ми бъде по-лесно при обслужването на родата...Ама сега. Вай, вай, вай
. Голяма беля ми изсипаха тези люти фенове...Ама какво бе-еее ? Лошо ли ни беше гат ядяхме кюфтетата без пари, а феновете на Берое се облизваха от кошарата, лошо ли ни беше а ?
ПС: Аз ще пледирам на стадион Черноморец да не пускат хора, които не са коректни към НАП, НОИ, ДЗИ и пътуват без билетчета в Бургас - бус. И аз ще бъда лош...Ще ми искат те на мен 3 лева за вход
ПС: Аз ще пледирам на стадион Черноморец да не пускат хора, които не са коректни към НАП, НОИ, ДЗИ и пътуват без билетчета в Бургас - бус. И аз ще бъда лош...Ще ми искат те на мен 3 лева за вход
Това е адекватна реакция на феновете на акулите. Първо, наистина така ще идват само истинските фенове, които искат да подкрепят отбора. А и проста сметка показва, че ако ходят по 5 000 на мач, при билет 2лв. са 10 000. Т.е. на сезон - 160 000лв. за клуба. Вярно нищо е на фона на бюджета, но пак е някаква помощ, макар и малка.
Друг е въпроса, дали ще идват толкова хора, дори и при такива ниски билети. Да не си вкарат автогол феновете така и да се изложат само
Друг е въпроса, дали ще идват толкова хора, дори и при такива ниски билети. Да не си вкарат автогол феновете така и да се изложат само
Браво на момчетата

ntodorov написа:ПС: Аз ще пледирам на стадион Черноморец да не пускат хора, които не са коректни към НАП, НОИ, ДЗИ и пътуват без билетчета в Бургас - бус. И аз ще бъда лош...Ще ми искат те на мен 3 лева за вход
Я пак! На кой стадион?
После, като ви казваме някои неща се обиждате, а нямате елементарно усещане и чувство за мярка.
И ще призоваваш после за взаимно уважение! Даже сме прекалено толератни, предвид ударите, които понесохме. А както се вижда нямате и капка срам, даже се радвате.
soilwork написа:Браво на момчетата![]()
![]()
![]()
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Приятелю Пас, къде пак ме слагаш във вашата манджа. Писал съм стадион Черноморец - значи съм имал впредвид стадион Черноморец ( писал съм къде ядем кебапчета нали
). Или си забравил, че съществува такъв. Ако се дърлиш с някой, кое е твое и кое е негово - недей с мен. Аз съм от и за Бургас. И преди съм писал. Искам два силни Бургаски отбора. Всеки да играе там, където му е мястото.
ПС: Впрочем рядко влагам сериозност в писанията си в този форум и, ако ти не си го разбрал - лошо... Я гледай ведро на нещата. Живота си върви и колкото да се кахъриш за собствености, фенство, история и прочие времето си тече...И докато вие тук се дърлите за тленни неща хора от отборчета, като Берое ще ни се подиграват. Едни фенчета наследили "славния" Олимпик Галата, които се бъзикаха с Нафтекс, бъзикат се и с Черноморец ( какъвто и който и да е той ), помислили се за Халеева комета се "разпрашяват" из този форум, а ти и още няколко други освен да ръсите пепел върху главите си и да наливате масло в огъня друго не правите. Моето мнение го знаеш. Ще скоча на всеки, който не признава Черноморец, ще скоча и на този, който не зачита Нефтохимик...Хайде моля те. Съобразявай се с това, което съм написал преди да ревизираш думите ми или и ти, като мен вече съжаляваш, че не си поканил роднините си на безплатен купон под рефлекторите и прохладата на Лазур.Що се касае за думичката Черноморец ( във вариант стадион и отбор ) - хайде не я мрази толкова много, защото ще ме накараш да ти постна линк с отбора от далечната 1923-24 година, когато в него са играли хора, които сигурно са били деди на нашите дядовци.
ПС: Впрочем рядко влагам сериозност в писанията си в този форум и, ако ти не си го разбрал - лошо... Я гледай ведро на нещата. Живота си върви и колкото да се кахъриш за собствености, фенство, история и прочие времето си тече...И докато вие тук се дърлите за тленни неща хора от отборчета, като Берое ще ни се подиграват. Едни фенчета наследили "славния" Олимпик Галата, които се бъзикаха с Нафтекс, бъзикат се и с Черноморец ( какъвто и който и да е той ), помислили се за Халеева комета се "разпрашяват" из този форум, а ти и още няколко други освен да ръсите пепел върху главите си и да наливате масло в огъня друго не правите. Моето мнение го знаеш. Ще скоча на всеки, който не признава Черноморец, ще скоча и на този, който не зачита Нефтохимик...Хайде моля те. Съобразявай се с това, което съм написал преди да ревизираш думите ми или и ти, като мен вече съжаляваш, че не си поканил роднините си на безплатен купон под рефлекторите и прохладата на Лазур.Що се касае за думичката Черноморец ( във вариант стадион и отбор ) - хайде не я мрази толкова много, защото ще ме накараш да ти постна линк с отбора от далечната 1923-24 година, когато в него са играли хора, които сигурно са били деди на нашите дядовци.
http://www.lostbulgaria.com/?p=1747
Разгледайте този сайт. Има уникални снимки отпреди 100 години. Гледайте и видеото.
ПС.: Естествено тук не иде реч само за Черноморец
Разгледайте този сайт. Има уникални снимки отпреди 100 години. Гледайте и видеото.
ПС.: Естествено тук не иде реч само за Черноморец
Последна промяна от ntodorov на 27 юли 2010 18:10, променено общо 1 път.