Харесва ли ви играта на Черноморец след 1г. начело с Балъков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Харесва ли ви играта на Черноморец след 1г. начело с Балъков

Мнениеот Alternative » 07 мар 2010 17:43

slavia_forever написа:
Alternative написа:За мен Балъков с слаб треньор,има самочувствието да е специалист,но няма покритие.Треньорите на половината А група са по-добри от него.Жалко за инвестициите,които има отборът на Черноморец.

Не съм много съгласен. Фактът, че Балъков задържа цялата есен Черноморец в челото, още като нов треньор, с нов отбор говори за обратното. Фактът, че в момента статутвото е променено, говори че есента нищо не е било нечестно и уредено под масата, а с реална игра.

И аз не съм съгласен. ;) Балъков има претенциите да е голям треньор от "немската" школа.Все пак има условията и инвестициите за да направи Черноморец ОТБОР да се бори в "тройката" на първенството.Колко загуби му се събраха наведнъж?Винаги резултатите говорят за един треньор.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 мар 2010 17:47

Alternative написа:
slavia_forever написа:
Alternative написа:За мен Балъков с слаб треньор,има самочувствието да е специалист,но няма покритие.Треньорите на половината А група са по-добри от него.Жалко за инвестициите,които има отборът на Черноморец.

Не съм много съгласен. Фактът, че Балъков задържа цялата есен Черноморец в челото, още като нов треньор, с нов отбор говори за обратното. Фактът, че в момента статутвото е променено, говори че есента нищо не е било нечестно и уредено под масата, а с реална игра.

И аз не съм съгласен. ;) Балъков има претенциите да е голям треньор от "немската" школа.Все пак има условията и инвестициите за да направи Черноморец ОТБОР да се бори в "тройката" на първенството.Колко загуби му се събраха наведнъж?Винаги резултатите говорят за един треньор.

Ами в моментен спад са - факт. Черноморец още няма опита, да бъде стабилен през цялото първенство, но фактора постоянност, ще си дойде с времето и отборът постигне рутина. Аз по-скоро си мисля, че са на правилния път, а ако не е така, то ще си покаже.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 07 мар 2010 17:48

Ми, незнам дали има някой фен на черноморец на който да му харесва. При готов отбор, който му остави Херо, той реши да се отърве от него и да направи съвсем нов, като разпродаде всички футболисти от старият отбор, а някой ги изгони за смехотворни провинения. Неможе да правиш подготовка един месец с двама централни защитници и преди началото на сезона да ги изгониш и да заложиш на друга двойка. Тва ... без думи. Незнам дали го има в световният футбол, камо ли в "Европейският". Резултата е, че с тези пари които се инвестираха откакто е треньор: взеха се футболисти със съмнителни качества с високи заплати. Тройно намаляне на публиката на стадиона в квартал Лазур. Сигурно в Европа играят пред малко публика. Като класиране, нищо не се промени, преди Балъков пак бяхме там, в средата на таблицата. Та това успя да постигне за година и половина.
Според мен е срамно да каже някой, че е доволен от работата на Балъков.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 07 мар 2010 17:59

asparuhoff написа:Според мен е срамно да каже някой, че е доволен от работата на Балъков.

Напълно съм съгласен. Като мениджър де, за организационните качества спор няма.

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 07 мар 2010 18:02

Аз съм му фен на Балъков.Струва ми се ,че не се справя добре.Да му се даде шанс още година поне.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 07 мар 2010 18:11

Много хубава тема за размисъл. Но...... мисленето на много тук във форума е чисто по български. Ден да мине самун да загине. Някой искат да станат чудеса за един сезон. Много отбори градят своя облик цял живот, а вие искате с 16 мача шампиони. За да се търсят кусури всички можем. А какво ли ще пишат всички плюещи срещу Балъков след 2 - 3 години. Дали няма да бъдат първи сред първите да ласкаят отбора. По това се познават истинските привърженици, когато подържат отбора си независимо от моментното състояние. А за Балъков това е истински професионалист просто се вслушайте в неговите коментарии след даден мач. Много могат да се поучат другите треньори от това негово поведение. И помнете след време ще бъде Черноморец и всички останали. Ако има още останели в групата.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 07 мар 2010 18:24

lz1tmw написа:Много хубава тема за размисъл. Но...... мисленето на много тук във форума е чисто по български. Ден да мине самун да загине. Някой искат да станат чудеса за един сезон. Много отбори градят своя облик цял живот, а вие искате с 16 мача шампиони. За да се търсят кусури всички можем. А какво ли ще пишат всички плюещи срещу Балъков след 2 - 3 години. Дали няма да бъдат първи сред първите да ласкаят отбора. По това се познават истинските привърженици, когато подържат отбора си независимо от моментното състояние. А за Балъков това е истински професионалист просто се вслушайте в неговите коментарии след даден мач. Много могат да се поучат другите треньори от това негово поведение. И помнете след време ще бъде Черноморец и всички останали. Ако има още останели в групата.

Вие сте като зомбирани бе хора с тия 2-3 г. Същото как беше цялата държава след инетрвюто на царя и 800те дни. Трябва постоянен градеж а не вървене назад както е при Бала.То няма да стане отведнъж, като мина 1,5г. какво напредна - от 5 място на 8. И кажи си мнението за този коментар.
""А най-голямата му изцепка беше след Локото - "Доволен съм от играта и мача, даже вкарахме първия си гол за пролетта". Тоя говори все едно е мениджър на най-закъсалия отбор в лигата, а не на отбора с най-голям бюджет - 5млн. лв. Даже вкарахме и гол - направо е смешно, все едно е треньор на юноши и ги пуснал в мъжкото първенсто.""

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 07 мар 2010 18:31

В началото му сваляхте звездите не Балъков , сега отбора играел зле ... Естествено , че Черноморец няма да стане шампион , но с идването на Балъков се изгради стабилен отбор и финансите не са лоши ... Мисля , че сега е мн по-добре отколкото Черноморец - Бургас - София - Варна - Горна Оряховица - Петрич - САндански ?

ugBaM_3a_HaeMbt
Контакти:

Мнениеот ugBaM_3a_HaeMbt » 07 мар 2010 18:34

херо направи отбора 6 сти с момчета който бяха от региона и с 2 ма чужденци марсио и дуду ,без база без пари а тея немогат 4 паса да си дадът,кадето и да е бил специалиста балъков отборите са отпадали а на тренировките на черноморец се говори на немски и португалски ,вие си направете сметка !!!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 07 мар 2010 18:36

Първия полусезон да,втория обаче нещо нещата куцат :|

Върни се в “Черноморец”