Бобич: Ръководството на ЦСКА не ни е платило за Платини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Бобич: Ръководството на ЦСКА не ни е платило за Платини

Мнениеот DrAvalanche » 15 окт 2009 22:13

delqnski47 написа:
tprodanov написа:Абе тва не е собствен гьол, а работата е доста по-сериозна и абсолютно всеки може и трябва да гледа, щото е граждански дълг. Как така става, че цска взе всичко читаво от А група, като за тези играчи на Левски бяха искани милиони? Тия глупости - тоя бил симпатичен, ония не бил, когато говорим за хора, които биха продали и майките си за разликата от един лев не вървят.

А лупи не плащаше данъци, за да има пари за играчи. Тия сега не плащат нито данъци, нито играчи.

Ако е имало някакви проблеми свързани с трансферите на ЦСКА до сега клубовете да ни съдят Проданов!Всеки клуб има право да си продава собствения си футболист където си поиска!Лечков е решил,така е направил,ония от Черноморец ни дадоха Мишел Платин по една схема,която те се съгласяват и ни дават играча!Нищо нередно няма,поне аз така ги виждам нещата!По принцип трябва да се обърнеш към Батков за това че е първо е много глупав,второ спи докато има трансфери!А и когато Коста Янев ли беше,щеше при вас да дойде,май че Батков се беше изказал нещо от сорта на ''Не ни трябват такива играчи''!Тъй че за какво говориме... ;)
Колкото до задълженията към държавата...доколкото виждам Титаните ги плащат,па не знам вие що си мислите че не плащат задълженията от оня....

Те вече Ви съдят за рецидивизъм. Не знам колко бивши играчи и служители Ви осъдиха, да не говорим за бразилчетата на Тройчо, все още неразплатения Митко Удоджи и т.н.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 15 окт 2009 22:15

delqnski47 написа:
igor tomasic написа:
emarkon написа:винаги съм се кефил на синята злоба :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

и аз на червената :) Представям си те какво ти е било като си гледал жребия за Champions league , победата над Удинезе.В мачовете с/у Вердер , Челси и Барса как ти е било кеф , че ни бият , но на мен тези спомени никой неможе да ми ги отнеме.Да чуеш химна на ШЛ - безценно :P

Аз се радвам че сте играли в шампионската лига,това си е престиж и трябва да се случва по често!Дразни ме обаче че някои жаби не си гледат собствения гьол!Ей тва е! ;)

На такива фенове като теб пожелавам да изживеят тази радост , която аз изживях , но на такива като тези които на мача Левски - Барселона пускаха фоерверки на всеки гол на Барса ... кое беше смешното само при участието ни в лигата не разбрах ? Че играхме с 3 отбора , които бяха във върхова форма и че Ronaldinho ни правеше шоу на загрявката преди мача , а някои гледаха бтв и си мислеха , защо ли не сме ние там ..
Последна промяна от igor tomasic на 15 окт 2009 22:16, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 окт 2009 22:16

DrAvalanche написа:
delqnski47 написа:
tprodanov написа:Абе тва не е собствен гьол, а работата е доста по-сериозна и абсолютно всеки може и трябва да гледа, щото е граждански дълг. Как така става, че цска взе всичко читаво от А група, като за тези играчи на Левски бяха искани милиони? Тия глупости - тоя бил симпатичен, ония не бил, когато говорим за хора, които биха продали и майките си за разликата от един лев не вървят.

А лупи не плащаше данъци, за да има пари за играчи. Тия сега не плащат нито данъци, нито играчи.

Ако е имало някакви проблеми свързани с трансферите на ЦСКА до сега клубовете да ни съдят Проданов!Всеки клуб има право да си продава собствения си футболист където си поиска!Лечков е решил,така е направил,ония от Черноморец ни дадоха Мишел Платин по една схема,която те се съгласяват и ни дават играча!Нищо нередно няма,поне аз така ги виждам нещата!По принцип трябва да се обърнеш към Батков за това че е първо е много глупав,второ спи докато има трансфери!А и когато Коста Янев ли беше,щеше при вас да дойде,май че Батков се беше изказал нещо от сорта на ''Не ни трябват такива играчи''!Тъй че за какво говориме... ;)
Колкото до задълженията към държавата...доколкото виждам Титаните ги плащат,па не знам вие що си мислите че не плащат задълженията от оня....

Те вече Ви съдят за рецидивизъм. Не знам колко бивши играчи и служители Ви осъдиха, да не говорим за бразилчетата на Тройчо, все още неразплатения Митко Удоджи и т.н.

Съдеха ни когато Томов беше на власт,не и сега!Ако някой се оплаче от нас,Титаните или му плащат,или дават острочка така че нередни работи няма!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 15 окт 2009 22:18

затова министър Нейков каза че могат да вземат лиценза на ЦСКА,заради неплащане на 150000лв наем или за нещо такова не помня точно.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2009 22:19

Делянски, смешно звучи, при положение, че министъра на спорта ви съди от понеделник. Кой ли не ви съди. Но да ми обясняваш, че батков бил глупав или несимпатичен - да, верно е, но когато става въпрос за милиони, това няма значение. Левски искаше тези играчи и цената само за един от тях беше 1млн евро. За цска са безплатни. Това не те ли тревожи малко?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 15 окт 2009 22:21

batceko написа:и по сериозния въпрос е кой стои зад това ,че четири бг отбора се лишиха от най добрите си футболисти за да може цецка да направи нещо

То добре, че са само четири. Беше време, когато отборите бяха повече.
downlow написа:затова министър Нейков каза че могат да вземат лиценза на ЦСКА,заради неплащане на 150000лв наем или за нещо такова не помня точно.

Нямат дребни червените, как да платят?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 окт 2009 22:22

tprodanov написа:Делянски, смешно звучи, при положение, че министъра на спорта ви съди от понеделник. Кой ли не ви съди. Но да ми обясняваш, че батков бил глупав или несимпатичен - да, верно е, но когато става въпрос за милиони, това няма значение. Левски искаше тези играчи и цената само за един от тях беше 1млн евро. За цска са безплатни. Това не те ли тревожи малко?

''Срокът за издължаване от страна на червения футболен клуб изтече днес. Все пак ще дадем отсрочка, тъй като разбрахме, че утре те ще получат 1 милион евро за влизането в групите на Лига Европа. А по техни думи дългът към МФВС е приоритет, казаха от ръководството на спортното министерство.''
Министърът не ни е съдил,все още де!Ако Титаните не платят(в което се съмнявам и то много) и мине острочката чак тогава ще има съдене!В момента никой не ни съди!
Всичките играчи от Сливен са взети по начин,по който и двата клуба да са съгласни!Ръкводството на ''Левски'' не е успяло да убеди(чудно ли защо.... ;) ) Лечков и той се е отказал!Вината пада изцяло върху Батков ,а не щото Лечков бил чорбар,защото ония от Черноморец и те са едни гадни чорбари отвратителни т.н.!Просто хората си правят далаверки,а Батков стои и нищо не прави!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2009 22:30

Делянски, не четеш. Написах понеделник, което е след четири дни някъде.

Я тогава според теб как така става, че батков се е издънил, щото тия твойте обяснения не ми се връзват. Аз имам обяснение - съвсем конкретно, но ми се ще да чуя твоето. Като за начало да ми кажеш какво имаш предвид под това в скобите - чудно защо-?

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 15 окт 2009 22:40

Удивлявам се на способността нашите звезди да създават новини. Бобич е ясно, че вече е тръгнал надолу горкичкия. Вече погна съдиите, сега и съперниците. Ех :)

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 15 окт 2009 22:55

Абе чорбарска им работа ! Толкова са стиснати ,че през гъза им радиовълна не може да мине!

Върни се в “Черноморец”