БЪЛГАРСКИЯТ Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Re: БЪЛГАРСКИЯТ Черноморец

Мнениеот green man » 09 авг 2009 22:03

Балъков ще похарчи някое и друго милионче на Събев и поживо поздраво от дето е дошъл. В Бургас нищо не може да се случи . На тоя стадион да има 1000 човека си е подигравка.
За кого ще го строиш тоя стадион г-н Събев? За концерти на Пайнер и за Слави ли?
Само БЕРОЕ!
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 авг 2009 22:33

green man написа:Балъков ще похарчи някое и друго милионче на Събев и поживо поздраво от дето е дошъл. В Бургас нищо не може да се случи . На тоя стадион да има 1000 човека си е подигравка.
За кого ще го строиш тоя стадион г-н Събев? За концерти на Пайнер и за Слави ли?
Само БЕРОЕ!

Кой ти каза, че имаше 1000 човека ? По продадени билети ( резултати от новата пропусквателна система) са закупени
4 569билета...Впрочем вие колко бяхте на мача с Локо СФ, защото имах чувството, че бяхте 500-600 човека, но явно се мислехте за повече. А и приятелю - ние в Бургас имаме други развлечения ( за разлика от вас ) така, че футбола не ни е приоритет - просто ни е едно допълнително мероприятие. В Зарата - ко друго да прайте.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 09 авг 2009 22:43

ntodorov написа:
green man написа:Балъков ще похарчи някое и друго милионче на Събев и поживо поздраво от дето е дошъл. В Бургас нищо не може да се случи . На тоя стадион да има 1000 човека си е подигравка.
Само БЕРОЕ!

Кой ти каза, че имаше 1000 човека ? По продадени билети ( резултати от новата пропусквателна система) са закупени
4 569билета...Впрочем вие колко бяхте на мача с Локо СФ, защото имах чувството, че бяхте 500-600 човека, но явно се мислехте за повече. А и приятелю - ние в Бургас имаме други развлечения ( за разлика от вас ) така, че футбола не ни е приоритет - просто ни е едно допълнително мероприятие. В Зарата - ко друго да прайте.

те тези 500 човека на мача на Берое викат , колкото вашите 4 569 . Постоянно се чуваха феновете на Черно Море
/ гледах мача по тв , извинявам се ако бъркам /

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 09 авг 2009 22:51

На стадиона нямаше повече от 1000 човека, като голяма част от тях бяха от Варна. Феновете на футбола в Бургас бяха от Нафтата. Как да стане да подкрепяш някой друг отбор, пък бил и той от твоя град.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 09 авг 2009 23:25

mironi88 написа:И за да бъда точен - това не са 1000 зрители. Поне 3000 са. Наскоро обаче попаднах на един вестник "Спорт тото" от 1995 г и останах стъписан от посещението на някои от двубоите. Пример: Нефтохимик - Спартак Вн - 15 000 зрители. И това в разгара на корупцията във футбола ни.

Ех, хубави времена бяха. Ако правилно търкувам аватара ти си малък и не помниш добре онези години, макар, че не беше толкова отдавна. Уверявам те, че цифрите не са грешни. Само ще ти дам един показателен пример: Ако си спомняш отбора на Раковски - Русе, който завърши първенството с някакви рекорди за най-малко спечелени точки, най-много получени голове и т.н. Та на мача Нефтохимик - Раковски бях на стадиона 2 часа преди началото на мача и успях да седна зад вратата, защото останалите места вече бяха заети. Сещай се какво е било с по-сериозните отбори!
А виж докъде Митко Събев докара не само Нефтохимик, но и бургаския футбол!
Колкото до днешния мач - гледах малко в началото, повече от 600 души не видях, но щом някой твърди, че е имало 3000 - 4000... :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 09 авг 2009 23:33

pas написа:Та на мача Нефтохимик - Раковски бях на стадиона 2 часа преди началото на мача и успях да седна зад вратата, защото останалите места вече бяха заети. Сещай се какво е било с по-сериозните отбори!
Преувеличи малко тука ,както и да е.Винаги съм ходил 1 час преди мача и с малко зор се намираше място в А или Б сектор.Иначе е вярно за бройката.По толкова имаше на всеки 1 мач.С левски даже и по блоковете(има 2 блока от които се вижда терена за не запознатите ) не можеше да си намериш място.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 09 авг 2009 23:36

ntodorov написа:
Само БЕРОЕ!

Приятелю тук говорим за футбол ,не за други развлечения.
Но както и да е. :lol:
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 09 авг 2009 23:38

maldin1 написа:Преувеличи малко тука ,както и да е.Винаги съм ходил 1 час преди мача и с малко зор се намираше място в А или Б сектор.Иначе е вярно за бройката.По толкова имаше на всеки 1 мач.С левски даже и по блоковете(има 2 блока от които се вижда терена за не запознатите ) не можеше да си намериш място.

Там е работата, че не преувеличих. Иначе, нямаше смисъл да го пиша. Пропуснах само, че бяхме 7-8 човека. Може би, ако бях сам щях да намеря някъде място, но сам човек винаги и навсякъде може да се уреди. Ставаше въпрос за тенденцията и затова, мисля, примера илюстрира най-добре еуфорията тогава.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 09 авг 2009 23:43

pas написа:Там е работата, че не преувеличих. Иначе, нямаше смисъл да го пиша. Пропуснах само, че бяхме 7-8 човека. Може би, ако бях сам щях да намеря някъде място, но сам човек винаги и навсякъде може да се уреди. Ставаше въпрос за тенденцията и затова, мисля, примера илюстрира най-добре еуфорията тогава.
Дам за 7 човека трудна работа.Не бях сам с баща ми ходихме ,защото бях малък още тогава ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 10 авг 2009 01:07

Kато ви чета глупостите,които драскате е ясно че никой от вас не е бил на мача с еклерите(това е отборчето на ТИМ,а защо им викат така нека те ви разкажат тази историика).На стадиона имаше около 5000 души,като около 80 бяха от Варна,а относно Черноморец ще ви отворя ,че това е само началото ,който познава играта на отбора ни няама как да не е видял разликата.Било корида,а ти какво искаш да бъде когато оставаш с човек по-малко в 39 мин.(картона междувпрочем бе заслужен) и от там се почнаха едни съдийски аванти за византииците(хаиде да си припомним от къде е шефа на съдииската колегиа?),онова симпатично момченце с цвят на кожата като на патладжан трябва да му забранят да рита топка и да го пуснат на свобдните боеве,бе подминаван с червениа картон поне на 2 пъти , а неотсъдената дуспа....,но тази игра се брои на голове.Стига сте злобеели а отдаите чест на бъдещите медалисти и дай боже на всеки който обича отбора си да се докосне до такива футболни величиа като Фреди Бобич и Краси Балъков!

Върни се в “Черноморец”