А, бе, вие на контроли ходите ли?
В основния състав единственият юноша е вратаря и то защото не са намерили друг. Писах вече, и Дашев отказал. Знам го от Колибара. Стоян Колев му казал. Киселичков видял, че с юношите не става (добре, че не слуша някои от нас) и за всеки пост са взели по един футболист. На някои постове и по двама. Но въпреки всичко отборът все още не е готов, много от футболистите са дошли в последния момент. В двубоя с Етър в състава, с който започна нямаше юноши, но го беше страх да прави смени, за да не загуби катастрофално, както в мача с Верея през второто полувреме. След мача с Етър, вчера и днес са дошли Петър Лазаров от Монтана - бивш капитан на Пирин ГД и Петър Альошев - бивш капитан от Ботев Враца.
С този състав в момента има шанс да не отпаднем, но големият проблем са финансите. Явно Събев е изгубил всичко, а след него не виждам нищо и никого. Жалко, ако ни закрият заради липса на пари.
Черноморец (Бургас) - Монтана FT. 1-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
k.dimitrov
- Контакти:
- TEDIMAR99
- Контакти:
Re: Черноморец (Бургас) - Монтана 02.08.2014 от 20:00
ntodorov написа:TEDIMAR99 написа:Толкова ли сте зле,че ще паднете от монтанските селяни?Успех!
Мнооо сме зле човек. Ще е пресилено, ако кажем, че имаме отбор, ще е пресилено, ако кажем, че сме и без отбор...Абе представляваме някакъв микс от дузина юноши бледи, трима свършили за футбола люде, трима ентусиасти на бадева и два броя заблудени романтици.
Най-хубавото от всичкото е, че все пак дойде редът на момчетата от школата ни да станат... мъже. Някои от тях са и набор 97.
Ми мога да ви пожелая успех!Вярвам,че можете да биете монтана и да ги свалите на земята
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Със синьо-бяло шалче,със знаме във ръка...

[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец (Бургас) - Монтана 02.08.2014 от 20:00
2:0
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- trokadero_
- Контакти:
Успех акули !
1:0
1:0
petkan написа:Със синьо-бяло шалче,със знаме във ръка...![]()
![]()
...цялата страна ще обиколя
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Bartolomej
- Контакти:
Bourgas написа:petkan написа:Със синьо-бяло шалче,със знаме във ръка...![]()
![]()
...цялата страна ще обиколя
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Събота вечер-идеално!Ако не забегна на някъде през уикенда ще го посетя това зрелище!Баба ми и дядо ми са от Монтанско,ще съм раздвоен в предпочитанията си
!
- hristo1306
- Контакти:
Има ли още билети ? Продават ли се в центъра ? Или пак ще трябва да ви спонсорирам с 10 кинта в деня на мача ???? До като ИЗРОДА и плешивия ГЕЙ са покрай "Черноморец" и в градината ми да играят - без мен ! Нещо повече - и пари да ми дават, дори и д@пе пак се отказвам !!!! МРЪСНИЦИ !!!!!!!
hristo1306 написа:Има ли още билети ? Продават ли се в центъра ? Или пак ще трябва да ви спонсорирам с 10 кинта в деня на мача ???? До като ИЗРОДА и плешивия ГЕЙ са покрай "Черноморец" и в градината ми да играят - без мен ! Нещо повече - и пари да ми дават, дори и д@пе пак се отказвам !!!! МРЪСНИЦИ !!!!!!!
Няма билети. Тая година поради липса на средства, се печатат по 20 билета,които са за членовете на фенклуба. Останалите пропускат спектакъла. То други няма,де.
А,иначе що си мисля,че билета за пенсионери беше левче.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]