ShooterMan написа:За мене най-тъпото в цялата история е,че Бургас остава без футболен отбор в А група!!!Бургас!!!,не Ловеч,Шумен и не знам си какви още паланки.За мене това не е нормално и говори,че цялата тази работа с А група....НАПРАВО СМАРДИ ТА СЕ КЪСА!!!СМАРДИ,ТА СЕ НЕ ТРАЕ!!!Някой трябва да го каже - това ТЪПО КО*ЕЛЕ ПЕРУКАТА ПОГРЕБА ОЩЕ ЕДИН ФУТБОЛЕН ЦЕНТЪР С ИДИОТСКОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ!Съкращаване на елита в полза на ОЛИГАРХИЧНИ отбори и влиятелни олигарси, унищожаване на редица центрове по безочлив начин - Благоевград особено в разрез със СОБСТВЕНИТЕ си следващи действия например по същите казуси с отбор-ЦИРЕЙ като ЦСКА са макови за управлението на този ПРЕСТЪПНИК!!!Защо да е престъпник?Ами какъв е неговото вице-Лечков?ОСЪДЕН КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК и когато го държиш и не го гониш значи си съгласен с неговото поведение и го одобряваш и какъв си и ти тогава?Ами просто е - ПРЕСТЪПНИК!Жалко за Бургас,от там имам наистина много приятели,фенове и на Нефтохимик,и на Черноморец,така,че жалко,от сърце го казвам.Няма да си кривя душата,винаги съм подкрепял Нефтохимик,но съжалявам пак,много много тъжен ден за българския футбол...
Футбола в Бургас отдавна е унищожен. И за това най малка вина има, перуката. Виновниците са хората които управляват футбола ни в самият ни град. Голяма вина има и общинската власт. Като започнем от Йоан, Димитър Николов и минем през ръководителите, Дражев, Събев, Киряков не малка вина има и Порточанов.
[/center]