Ботев(Пловдив)-Черноморец(Бургас)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Re: Ботев(Пловдив)-Черноморец(Бургас)

Мнениеот botevist_75 » 19 ное 2013 13:52

petkan написа:А, и да попитам майните - при положение, че отсрещната трибуна е в ремонт, а доколкото разбирам в момента сте се настанили и в сектора за гости, къде ще ни нагласите нас? Няма да сме много. Може и сред вас, но само ако обещаете да не ни млатите много :) Пък, ако почерпите и по едно "бургаско" от завод "Каменица", цена няма да имате :)

Не сме в сектора за гости. А близо до него.Има си буферни зони.Така ,че споко. :)
Ексцесии стават задължително с Левски :mrgreen: ,чат-пат с Локото :mrgreen: . С вас сме няма ли проблем, а като се има предвид подкрепата която ни оказваха и бургазлии през лятото,всичко ще е точно. Ние си пеем за нашия отбор вие за вашия,бирата след мача :)
Последна промяна от botevist_75 на 19 ное 2013 13:58, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 ное 2013 13:56

1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 19 ное 2013 13:58

petkan написа:А, и да попитам майните - при положение, че отсрещната трибуна е в ремонт, а доколкото разбирам в момента сте се настанили и в сектора за гости, къде ще ни нагласите нас? Няма да сме много. Може и сред вас, но само ако обещаете да не ни млатите много :) Пък, ако почерпите и по едно "бургаско" от завод "Каменица", цена няма да имате :)

Под таблото, зад вратата вляво :) Уви, надявам се да доживея бира по стадионите у нас, ама ;) Пък иначе, да пием, що да не пием, в Бургас сме пили и със сините, и със зелените 8-) ...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 19 ное 2013 14:20

Трибуната, на която беше сектора за гости вече е затворена и оградена, тъй като предстои и нейното събаряне. Както ти писа и колегата по-горе, гостите са под таблото, т.е. на отсрещната трибуна (спрямо досегашните ви гостувания).
За млатенето няма как да стане. Всеки фен, пристигнал да си подкрепя отбора и не провокира и обижда, е добре дошъл на Колежа. Феновете на софийските "грандове", феновете от Ст.Загора и от Лаута са тези, които по default не са особено добре дошли...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 19 ное 2013 19:08

Ех канари канари,
Как ми се искаше мача да се играе.... ама кво да се направи, предвид обстоятелствата - твърда 1-ца! Изображение
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 19 ное 2013 19:14

grud написа:Ех канари канари,
Как ми се искаше мача да се играе.... ама кво да се направи, предвид обстоятелствата - твърда 1-ца! Изображение

botevist_75 написа:
Asterix написа:Този тип мачове сме ги гледали :oops:

Завиждам ти благородно.Теглиш заем,разпродаваш всичко което имаш,след това залагаш на този мач и отиваш на Карибите с две 18 годишни близначки ;)

Ще свършат близначките,от толкова познавачи :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 19 ное 2013 19:50

petkan написа:Пасувам.... докато не чуя прогнозата на Акаунта ;)
[offtopic]Знам само, че каквото зависи от мен, ще го дам. Т.е., ще съм на стадиона.[/offtopic]

1-ца първо , 1-ца краен ... хендикап ... на прост български - спокойна победа за Ботев с поне 2 гола разлика в тренировъчно темпо . И поне един гол актив за Ботев на полувремето 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 ное 2013 19:53

Вашия сектор е вляво от таблото,входа е от улица "Богомил":
https://maps.google.bg/maps?ie=UTF-8&q= ... LABEPwSMA8

След всичко преживяно лятото в Бургас на стадион "Лазур" няма как да не сте ми симпатични,но се налага да ви бием.Успех след мача с нас.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 19 ное 2013 19:57

botevist_75 написа:
grud написа:Ех канари канари,

botevist_75 написа:
Asterix написа:Този тип мачове сме ги гледали :oops:

Завиждам ти благородно.Теглиш заем,разпродаваш всичко което имаш,след това залагаш на този мач и отиваш на Карибите с две 18 годишни близначки ;)

Ще свършат близначките,от толкова познавачи :)

Бе и аз няма да ги откажа близначките ... ама коефициента едва ли ще е повече от 1.20 ( ако мача въобще е в тиража ).
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 20 ное 2013 11:50

Доста канари са се отзовали на питанията ми, при това приятелски настроени с отговорите си :) Благодаря на всички!
А до Ботевъ Пловдивски - относно бирата.... ние и сега си я пием на стадиона в Лазур. Е, малко е безалкохолна, но на вкус я докарват. Става за в горещините :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”