Искам си Акаунта написа:cena62 написа:Моята прогноза:С Гаел,Утара,Арно и Терзиев 0-1,без тях 1-0.
С Асис , Шаешу , Боли и Фо Поре 2-0 , без тях - четвърта поредна
Tъй де,а Локо с Карвальо,Сержиньо,Бенжелюн и т.н.,а без тях втора поредна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Искам си Акаунта написа:cena62 написа:Моята прогноза:С Гаел,Утара,Арно и Терзиев 0-1,без тях 1-0.
С Асис , Шаешу , Боли и Фо Поре 2-0 , без тях - четвърта поредна

калпазанчо написа:Поне точка искам да вземем, че вече е хипер наложително
[/center]petkan написа:калпазанчо написа:Поне точка искам да вземем, че вече е хипер наложително
Тц, не ме устройва. Бием и започваме похода нагоре
калпазанчо написа:petkan написа:калпазанчо написа:Поне точка искам да вземем, че вече е хипер наложително
Съгласен. Дайте стълбата
[/center]petkan написа:Stairway to Heaven? Можеееее
[/center]Обединен клуб на привържениците на " Черноморец " Бургас - " Сините Акули " организира екскурзия до Пловдив !
Обединеният клуб на привържениците на " Черноморец " Бургас - " Сините Акули " организира екскурзия за предстоящата среща от 19-ия кръг на NEWS7 футболно първенство между отборите на Локомотив Пловдив и Черноморец Бургас. Двубоят между двата тима е на 31.03(неделя) от 17:00 часа на стадион „Локомотив” в парк „Лаута” .Цената на екскурзията e 15 лв за членовете на фенклуба , като в тази цена влиза и билетa за срещата , а за останалите привърженици,които не членуват във фенклуба и не са си получили своите членски карти цената остава 15 лв , без включен билет за срещата. Записвания се правят тук на съобщение в Официалната фен страница http://www.facebook.com/chernomorets.burgas , както и във фен магазина на Черноморец .
Призоваваме всички , които носят сърца на Акули , да подкрепят Херо и неговите момчета. С красивите си победи и атрактивните игри те доказаха , че заслужават любовта на град Бургас. Нека негостоприемният стадион в Пловдив е поредното място в България където ще се развеят синьо - белите шалчета и ще се запеят песни на победата ! Напред Акули !
калпазанчо написа:petkan написа:калпазанчо написа:Поне точка искам да вземем, че вече е хипер наложително
Съгласен. Дайте стълбата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта