Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) FT. 1-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Ботев (Пловдив) 15.03.2013 от 17:00
0:8
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Искам си Акаунта написа:Тоя мач се е изиграл още преди Нова Година в офиса на Цветан Василев ... победа за Ботев
Той и мача ни с Левски според някои разбирачи се беше изиграл предварително, ама сините гризнаха дръвцето. Преди началото на шампионата направих прогноза, че съм уверен в 9-те точки на отбора ми от първите три кръга и се притеснявам само да не би в четвъртия кръг да подценим Монтана, които са коварен домакин. След като загубихме 2 точки на Овча купел сега нямаме право на грешка срещу Черноморец и дано Херо и неговите момчета не ни излъжат и развалят празника на поне 1000 жълто-черни, които в работния ден ще отидат в Бургас за да подкрепят любимците си. Прогноза 1-2.
Bourgas написа:0:8

- 1912plovdiv
- Контакти:
Искам си Акаунта написа:slash1912 написа:Много труден мач ни чака.Черноморец със сигурност ще играят много по-добре отколкото с Левски.Очертава се хубав тур до един от любимите ми градове и стадиони извън Пловдив.
Хич да не се притесняваш , мача е изгран вече ... преди около 3 месеца . Единственото неудобство за Ботев ще е , че ще се наложи да пътува до Бургас и формално да присъства на терена
Предполагам си бил на срещата преди 3 месеца, а сега си си заложил апартамента на "изиграния мач" и чакаш с нетърпение да станеш богат, а

Прогноза : 1-1
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- Искам си Акаунта
1912plovdiv написа:Искам си Акаунта написа:slash1912 написа:Много труден мач ни чака.Черноморец със сигурност ще играят много по-добре отколкото с Левски.Очертава се хубав тур до един от любимите ми градове и стадиони извън Пловдив.
Хич да не се притесняваш , мача е изгран вече ... преди около 3 месеца . Единственото неудобство за Ботев ще е , че ще се наложи да пътува до Бургас и формално да присъства на терена
Предполагам си бил на срещата преди 3 месеца, а сега си си заложил апартамента на "изиграния мач" и чакаш с нетърпение да станеш богат, а![]()
Прогноза : 1-1
Тц ... не съм бил . Едно "птиченце" ми каза . На двойката ще заложа като излезе тиража , сега е малко трудно да се случи .

Тука няма ни един фен на Черноморец,който да е заложил за победа на собствения отбор
че и за равен дори
Айде и аз ще се вслушам в прогнозите на Акаунта
И понеже съм оптимист ще предположа,че ще отбележим гол
1:5 от мен

1:5 от мен

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- gubernatora62
- Контакти:
Вие, хубаво ми давате победа за гостите, но ако мача не излезе двойка, какви ще са ви извиненията. Още от първия мач със Славия, ни вкарват в някакви сцени, кой щял да пуска, кой да да дава, а то се оказа малко по-различно от това, което казват "със сигурните източници". За мача очаквам Черноморец да играят доста по-нападателно отколкото с мача им с Левски. Труден мач и изхода не е толкова сигурен. Надявам се на победа за Ботев. 

Аз не разбирам защо да е сигурна двойка този мач!??! Ако си мислите че Цв. Василев се занимава с дреболии като уговаряне на мачове не сте в час. Единственото нередно което виждам е че Херо прекалено много обеснява в какво лошо положение е отбора (най вероятно е истина) а това убива мотивацията на футболистите. Мача е троен и ще се играе
- we are the champions
- Контакти: