Черноморец-Ботев Враца FT. 2-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Melqta
Контакти:

Re: Черноморец-Ботев Враца 5.10.2012

Мнениеот Melqta » 01 окт 2012 18:56

2:0 най-малко ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 окт 2012 22:02

По стара традиция 0:1 или 1:1 ( ако съдията даде някоя дузпа , или Ботев си вкара автогол ) ;)

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 01 окт 2012 22:06

Искам си Акаунта написа:По стара традиция 0:1 или 1:1 ( ако съдията даде някоя дузпа , или Ботев си вкара автогол ) ;)

твоя любимец ще блесне Преси

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 окт 2012 22:16

kme7a написа:някой ако може да ми каже каква е била постройката на Черноморец в мача и кой къде е играл

Точната формация едва ли някой я знае :mrgreen: Ама нещо от рода 5-4-1 или 5-2-2-1 .
Трима централни защитници в линия - Николов , Димов , Терзиев . Два халф-бека - Стоянов и Филипов . Два дефанзивни халфа - Цонков и Паланков . Пред тях Христов и Гаел . Куатара беше на върха на атаката ( най-образно казано . )

---------------------------Колев---------------------------

--------Терзивев-------Димов-------Николов----------

--Филипов-------------------------------------Стоянов--

------------Цонков ------------- Паланков--------------

--Гаел-----------------------------------------Христов--

-------------------------Куатара--------------------------

Нещо подобно като подредба , като явно идеята е била да се въртят отпред , но на практика отбора игра без атакуващ футболист отдясно , защото всички се скупчваха отляво .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 окт 2012 22:19

kme7a написа:
Искам си Акаунта написа:По стара традиция 0:1 или 1:1 ( ако съдията даде някоя дузпа , или Ботев си вкара автогол ) ;)

твоя любимец ще блесне Преси

Абе ... надявам се най-после да започна като титуляр ( макар че не бих се учудил ако отбора излезе с някоя схема без нападатели :mrgreen: ) . Така или иначе обаче човекоподобните нищо не показват ... и тримата . Сумарно са лишили отбора от поне 10 точки до момента .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 окт 2012 22:27

Devian написа:
Каква програмка са ни спретнали, още по-добра от миналогодишната Явно от БФС-то са решили да се презастраховат, за да не се пречкаме на останалите, затова са ни предвидили тази година да се борим да не изпаднем. Миналата година с подобна програма върнаха Берое-то в първи клас и ги пратиха в борбата за оцеляване .Ако нещо не ни харесва ще увиснем с лиценза Както казва Бартоломей направо да ни закриват. За да повтори миналогодишните успехи на Херо ще му трябват 24играча на нивото на Шаешу и Жужу +няколко съдии Случайно или не на "евробойците "от Лудогорец пак им спретнаха програмка сходна на миналогодишната да не би да вземат да се узорят нещо

Това го написах преди началото на сезона и не виждам да съм се объркал сериозно 8-) Същото важи и за мача с Ботев Враца нямахме късмет с програмата и това си е,друго щеше да е да започнем сезона с лесна и убедителна победа над италианския Ботев или да си вдигнем самочуствието в началните няколко кръга,за сметка на това трябваше да играем със задължително нямащите как да паднат Левски и Ботев,че иначе щеше да създадем доста проблеми в тези отбори,а те са приятели на човека с малкото коса,отделно срещнахме и борещите се за оцеляване Цска и Локо и сега за да ни е кофти трябва да играем с Ботев Враца,точно когато са в подем :evil: Дано да бием,че изходите от тези мачове ще определят кой ще се подвизава долната група.За сега имаме добри резултати срещу ЧМ и Миньор,дано да изкараме такива и срещу Ботев,Етър и останалите.Отборите от моментното 8-мо място надолу ще се борят да не изпаднат,а именно такива мачове ни предстоят и ще трябва да ги спечелим убедително,мачът с Ботев е един от тях :roll:
[offtopic]Не ми се връзват нещо част от контузиите,най-вече на Румен и Педро,Трифонов първо беше изостанал с подготовката после така и не се разбра как и кога се е контузил сериозно :shock: Педро счупил костица на ръката,не виждам обаче,защо трябва да е толкова сериозен проблем,при положение,че доста играчи взимат участие в мачовете с шина на ръката :?[/offtopic]

Програмата беше идеална , но поради некадърност и непрофесионално отношение бяха загубени много точки . Единствено загубата от Левски може да се приема донякъде за нормална . Победите над ЦСКА , Локо Пловдив , Черно Море и Монтана бяха задължителни . И поне Х срещу Ботев .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 окт 2012 22:30

ntodorov написа:След мача с Черно море нямам идея, с какви играчи бихме излезли срещу Ботев Враца. Лазарета ни е пълен ( Дянков, Фо Поре, Боли, Балджийски, Трифонов, Мендес ) , Гаел ще е наказан. Много труден двубой, но се надявам, че заместниците на титулярите ще се раздадат и ще изтръгнат победа с половин гол след трудна, мъчителна и изтезателно-оттегчителна игра. :|
Прогноза: 1Х

Аз пък си мисля , че ако се контузи и Куатара , треньорското ръководство най-накрая ще успее да налучка правилния състав . ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 01 окт 2012 22:55

Искам си Акаунта написа:
kme7a написа:някой ако може да ми каже каква е била постройката на Черноморец в мача и кой къде е играл

Точната формация едва ли някой я знае :mrgreen: Ама нещо от рода 5-4-1 или 5-2-2-1 .
Трима централни защитници в линия - Николов , Димов , Терзиев . Два халф-бека - Стоянов и Филипов . Два дефанзивни халфа - Цонков и Паланков . Пред тях Христов и Гаел . Куатара беше на върха на атаката ( най-образно казано . )

Нещо подобно като подредба , като явно идеята е била да се въртят отпред , но на практика отбора игра без атакуващ футболист отдясно , защото всички се скупчваха отляво .

Гаел е с червен картон и ще пропусне мача. ;) Тай че мисля че един измежду Преслав/Младенов ще започне титуляр
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 окт 2012 23:44

burgazliqta написа:
Искам си Акаунта написа:

Гаел е с червен картон и ще пропусне мача. ;) Тай че мисля че един измежду Преслав/Младенов ще започне титуляр

Тъй де ... това е отбора който игра срещу Черно Море . Човека питаше за състава и схемата и аз се опитах да съм изчерпателен ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 01 окт 2012 23:52

Искам си Акаунта написа: Тъй де ... това е отбора който игра срещу Черно Море . Човека питаше за състава и схемата и аз се опитах да съм изчерпателен ;)

Ааа ми аз щом съм кьорав, помислих че пишеш схемата за мача с Враца. Грешката е в моя телевизор :lol:
п.п. За мача с Ботев мисля че схемата ще е същата само дето на мястото на Гаел, най-вероятно ще е Дани Младенов :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”