Gruntax написа:И аз така си мислех, че ще сте към 10 души. Очакванията ни съвпадат значи.
Да. Съвпадат. Доволен ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Gruntax написа:И аз така си мислех, че ще сте към 10 души. Очакванията ни съвпадат значи.
sure thing1926 написа:Бургас е хубав град със симпатични хора. Много го харесвах и преди. Ходил съм там няколко пъти на море. Хващах си квартира в един квартал в началото на града, "Меден рудник". С автобус 12 стигах до центъра. Никога няма да забравя въодушевлението на един бургазлия, като му казахме, че сме от Пловдив. Имал няколко случки с пловдивчани. Веднъж махал на автостоп като луд. И му спряла само една кола...пловдивска.
Хубав отбор имате. И по отношение на публиката, ще се нормализират нещата. И школата ви, ще си върне блясъка. Не знам, само обаче защо, в сайта ви не са споменати Руси Гочев и Бабангида като ваши юноши? Жабоците много ви дразнят и се гледат да се отъркат във вас и да си ги мерят... с вас. Явно сте им голям трън в очите, а и знаят, че сте по-качествени от тях. На мен като фен на Локо, това ми е някакси толкова познато... Нищожества с мозъчета на хамсия, да ми цвърчат в краката.... Хубав клуб сте и имате чудесна база. Явно и като фенска маса сте ОК. А отборът ви е най-добрият в А група. Фармацефтите от Лудогорец са също добри, ама вие сте като швейцарски часовник! ако станете шампион, ще бъда много щастлив за вас. В събота обаче, за 2 часа няма да сте ми симпатични. хахаах.
[/center]
subzero написа:sure thing1926 написа:Бургас е хубав град със симпатични хора. Много го харесвах и преди. Ходил съм там няколко пъти на море. Хващах си квартира в един квартал в началото на града, "Меден рудник". С автобус 12 стигах до центъра. Никога няма да забравя въодушевлението на един бургазлия, като му казахме, че сме от Пловдив. Имал няколко случки с пловдивчани. Веднъж махал на автостоп като луд. И му спряла само една кола...пловдивска.
Хубав отбор имате. И по отношение на публиката, ще се нормализират нещата. И школата ви, ще си върне блясъка. Не знам, само обаче защо, в сайта ви не са споменати Руси Гочев и Бабангида като ваши юноши? Жабоците много ви дразнят и се гледат да се отъркат във вас и да си ги мерят... с вас. Явно сте им голям трън в очите, а и знаят, че сте по-качествени от тях. На мен като фен на Локо, това ми е някакси толкова познато... Нищожества с мозъчета на хамсия, да ми цвърчат в краката.... Хубав клуб сте и имате чудесна база. Явно и като фенска маса сте ОК. А отборът ви е най-добрият в А група. Фармацефтите от Лудогорец са също добри, ама вие сте като швейцарски часовник! ако станете шампион, ще бъда много щастлив за вас. В събота обаче, за 2 часа няма да сте ми симпатични. хахаах.
Няколко грешки,пич...
1.С автобус 12 не се ходи в Меден рудник! И той не е в началото на града !! Вероятно става въпрос за Славейков![]()
2. Бабангида не е наш юноша!!
Иначе за останалото-мерси!!
Гагарин Обича Локо написа:Меден Рудник е голяяяяяяяяяяяяяям квартал.Имам приятели и "приятелки" там
Наистина много готин квартал, а и града като цяло(последно бях преди около 2 месеца) много ми харесва. Обичам да ходя в Бургас.
Добре дошли в Пловдив. По - добрия да победи. Успех на отбора и на Херо по натам обаче.
Гагарин Обича Локо написа:Меден Рудник е голяяяяяяяяяяяяяям квартал.Имам приятели и "приятелки" там
Наистина много готин квартал, а и града като цяло(последно бях преди около 2 месеца) много ми харесва. Обичам да ходя в Бургас.
Добре дошли в Пловдив. По - добрия да победи. Успех на отбора и на Херо по натам обаче.
Няколко грешки,пич...
1.С автобус 12 не се ходи в Меден рудник! И той не е в началото на града !! Вероятно става въпрос за Славейков
2. Бабангида не е наш юноша!!
Иначе за останалото-мерси!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта