Да подкрепим Акулите на Херо в Пловдив !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Да подкрепим Акулите на Херо в Пловдив !

Мнениеот ntodorov » 06 мар 2012 19:43

Gruntax написа:И аз така си мислех, че ще сте към 10 души. Очакванията ни съвпадат значи.

Да. Съвпадат. Доволен ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 мар 2012 19:45

не повече от 30 , макасимум биХ казал даже +/- 5 човека :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 06 мар 2012 23:53

Бургас е хубав град със симпатични хора. Много го харесвах и преди. Ходил съм там няколко пъти на море. Хващах си квартира в един квартал в началото на града, "Меден рудник". С автобус 12 стигах до центъра. Никога няма да забравя въодушевлението на един бургазлия, като му казахме, че сме от Пловдив. Имал няколко случки с пловдивчани. Веднъж махал на автостоп като луд. И му спряла само една кола...пловдивска.

Хубав отбор имате. И по отношение на публиката, ще се нормализират нещата. И школата ви, ще си върне блясъка. Не знам, само обаче защо, в сайта ви не са споменати Руси Гочев и Бабангида като ваши юноши? Жабоците много ви дразнят и се гледат да се отъркат във вас и да си ги мерят... с вас. Явно сте им голям трън в очите, а и знаят, че сте по-качествени от тях. На мен като фен на Локо, това ми е някакси толкова познато... Нищожества с мозъчета на хамсия, да ми цвърчат в краката.... Хубав клуб сте и имате чудесна база. Явно и като фенска маса сте ОК. А отборът ви е най-добрият в А група. Фармацефтите от Лудогорец са също добри, ама вие сте като швейцарски часовник! ако станете шампион, ще бъда много щастлив за вас. В събота обаче, за 2 часа няма да сте ми симпатични. хахаах.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 мар 2012 00:04

sure thing1926 написа:Бургас е хубав град със симпатични хора. Много го харесвах и преди. Ходил съм там няколко пъти на море. Хващах си квартира в един квартал в началото на града, "Меден рудник". С автобус 12 стигах до центъра. Никога няма да забравя въодушевлението на един бургазлия, като му казахме, че сме от Пловдив. Имал няколко случки с пловдивчани. Веднъж махал на автостоп като луд. И му спряла само една кола...пловдивска.

Хубав отбор имате. И по отношение на публиката, ще се нормализират нещата. И школата ви, ще си върне блясъка. Не знам, само обаче защо, в сайта ви не са споменати Руси Гочев и Бабангида като ваши юноши? Жабоците много ви дразнят и се гледат да се отъркат във вас и да си ги мерят... с вас. Явно сте им голям трън в очите, а и знаят, че сте по-качествени от тях. На мен като фен на Локо, това ми е някакси толкова познато... Нищожества с мозъчета на хамсия, да ми цвърчат в краката.... Хубав клуб сте и имате чудесна база. Явно и като фенска маса сте ОК. А отборът ви е най-добрият в А група. Фармацефтите от Лудогорец са също добри, ама вие сте като швейцарски часовник! ако станете шампион, ще бъда много щастлив за вас. В събота обаче, за 2 часа няма да сте ми симпатични. хахаах.

Няколко грешки,пич...
1.С автобус 12 не се ходи в Меден рудник! И той не е в началото на града !! Вероятно става въпрос за Славейков ;)
2. Бабангида не е наш юноша!!
Иначе за останалото-мерси!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 07 мар 2012 00:14

Меден Рудник е голяяяяяяяяяяяяяям квартал. :lol: Имам приятели и "приятелки" там :mrgreen: Наистина много готин квартал, а и града като цяло(последно бях преди около 2 месеца) много ми харесва. Обичам да ходя в Бургас.
Добре дошли в Пловдив. По - добрия да победи. Успех на отбора и на Херо по натам обаче.
Изображение

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 07 мар 2012 02:57

subzero написа:
sure thing1926 написа:Бургас е хубав град със симпатични хора. Много го харесвах и преди. Ходил съм там няколко пъти на море. Хващах си квартира в един квартал в началото на града, "Меден рудник". С автобус 12 стигах до центъра. Никога няма да забравя въодушевлението на един бургазлия, като му казахме, че сме от Пловдив. Имал няколко случки с пловдивчани. Веднъж махал на автостоп като луд. И му спряла само една кола...пловдивска.

Няколко грешки,пич...
1.С автобус 12 не се ходи в Меден рудник! И той не е в началото на града !! Вероятно става въпрос за Славейков ;)
Иначе за останалото-мерси!! ;)

Може би се е объркал с 19 :roll: За Бабангида бъркаш,не е наш юноша,но му бе даден тласък за големия футбол от дражевия Черноморец заедно с вашия Данчо Тодоров ;)
Гагарин Обича Локо написа:Меден Рудник е голяяяяяяяяяяяяяям квартал. :lol: Имам приятели и "приятелки" там :mrgreen: Наистина много готин квартал, а и града като цяло(последно бях преди около 2 месеца) много ми харесва. Обичам да ходя в Бургас.
Добре дошли в Пловдив. По - добрия да победи. Успех на отбора и на Херо по натам обаче.

Мерси на двамата за пожеланията :mrgreen: :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 07 мар 2012 08:35

ЕЕЕЕ , сега остана да призная и аз , че съм Пловдивски зет . А както се казава , от където жената , от там и родата . Шапка свалям пред Пловдивската публика !!!! Много трудно човек може да каже , коя е по - добра , на Локо или на Ботев .
Впечетлен съм от тази клубна вярност и отдаденост !
Искам и при нас да се получи това един ден .
Поздрави на локомотивци под тепетата и аз естствено искам ние да победим , защо да пиша от кортуазия " нека по - добрия да победи " ?
Искам ние да сме по - добрите !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 мар 2012 09:11

Гагарин Обича Локо написа:Меден Рудник е голяяяяяяяяяяяяяям квартал. :lol: Имам приятели и "приятелки" там :mrgreen: Наистина много готин квартал, а и града като цяло(последно бях преди около 2 месеца) много ми харесва. Обичам да ходя в Бургас.

А така Гагарин. Кажи им го... Меден Рудник отдавна не е това, което е било. Лятото се превръща в кръстопът между севера и морския юг. Гагарин. Чакам те. Когато идваш в Бургас обади се. Моля те.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 мар 2012 09:24

Няколко грешки,пич...
1.С автобус 12 не се ходи в Меден рудник! И той не е в началото на града !! Вероятно става въпрос за Славейков
Иначе за останалото-мерси!!

Данчо. Тук не си съвсем прав.
1. Как Меден Рудник да не е в началото на града ? Питам те аз и отговор не искам.
Какво мислят по този въпрос хората от Грудово, Болярово, Елхово, Черноморец, Приморско, Созопол ?
2. Автобусът може да не е бил 12, но да е бил 121 или пък 211...Все двойки и единици. Плюс това Меден Рудник е впечатляващ комплекс
и надали се припознава лесно. :)
Сега сериозно: Мнооого хора си взимат квартири лятото ( за без пари) в комплекса и редовно си обитават
южното Черноморие.

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 07 мар 2012 09:29

Момчета, срещу химическия институт "Асен Златаров" май се казваше, имаше квартал с блокове. Там съм бил на квартира. Този рудник, не знам откъде се появи, хахах. За агитките, коя е по-... Това отдавна е решено. Ясно е кой от кого копира и краде. Но ДПС медиите и няколко объркани хорица, киснещи в интернет 25 часа на ден, се опитват да променят действителността. Живи и здрави. Никелът е по-лъскав от златото, но ...

За младежа, който не е виждал по-голям агитка в Бургас, явно не е от ... Бургас.

http://www.7sport.net/archive7ds/2004/0 ... 3694_9.htm
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Черноморец”