Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GONG.Bs
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот GONG.Bs » 12 фев 2012 19:03

Bourgas написа:
ntodorov написа:
Bourgas написа:Ух, хубави жени, но всичките са с вирнати носове... :(

Греда ли Тоше ? :)
Впрочем високо "вирнатия нос" при жената е прелюдие към...високо вирнатите и крака. :| Тези женски "настроения" са в такъв естествен порядък, колкото на роман поредните страници. :)

Нейчо, ти баща, ти-майка! Вярвай ми, не си спомням защо и кога съм го писал това изречение, може наистина нещо да не ми се е получило снощи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тоше,почна да ме притесняваш със спомените си,брат.
Only god can judge me.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2012 20:26

Ицо, почнах аз да се притеснявам от това, че спомените ми се губят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе наистина не се сещам кога и защо съм го написал това, но определено снощи имаше много хубави жени, от които много MILFs :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 фев 2012 22:11

Bourgas написа:Ицо, почнах аз да се притеснявам от това, че спомените ми се губят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе наистина не се сещам кога и защо съм го написал това, но определено снощи имаше много хубави жени, от които много MILFs :)

За, кога си го написал - мога да ти помогна, но защо си го написал - виж, това не мога. :)
[offtopic]Тоше, явно си изпаднал в безпаметност. Подобни състояния са естествена защита на организма срещу стрес ( неочакван развой след разграждането на алкохола в кръвта например). Попадал съм в такива безпаметности без да ги осъзнавам и след време :mrgreen: ...[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 фев 2012 22:36

Bourgas написа:Ицо, почнах аз да се притеснявам от това, че спомените ми се губят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Иначе наистина не се сещам кога и защо съм го написал това, но определено снощи имаше много хубави жени, от които много MILFs :)

Остава да се окаже,че всички си падаме по MILFs!!Ще си правим и спалня!! ;) :mrgreen: Не,че във всекидневната не става!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 13 фев 2012 12:24

subzero написа:

Остава да се окаже,че всички си падаме по MILFs!!Ще си правим и спалня!! ;) :mrgreen: Не,че във всекидневната не става!!

Аааа, аз и тука в хола на диванчето мога, тъкмо няма да опъвам чаршафи. :mrgreen:

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 13 фев 2012 12:27

Тоше, да не си озарил някоя и да не си спомняш? Да не цъфне някоя след 2-3 месеца с коремче, че тогава ще я втасаме. Ще трябва и да ставаме кръстници :mrgreen: Изхаби ли ги ония балончета дето ти ги подариха на Караокето?
п.п. ЦСКА-то продали Платини на Динамо Букурещ за 600 хил евро. Как можеш да продадеш някой, като правата му не са в теб? Поне да се разплатят с нас, че да вържем бюджета :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 фев 2012 14:14

калпазанин написа:Тоше, да не си озарил някоя и да не си спомняш? Да не цъфне някоя след 2-3 месеца с коремче, че тогава ще я втасаме. Ще трябва и да ставаме кръстници :mrgreen: Изхаби ли ги ония балончета дето ти ги подариха на Караокето?
п.п. ЦСКА-то продали Платини на Динамо Букурещ за 600 хил евро. Как можеш да продадеш някой, като правата му не са в теб? Поне да се разплатят с нас, че да вържем бюджета :)

Те правата му са в тях, но не е ясно как продаваш нещо, което още не си изплатил. Аз ако реша да си продам лизинговата кола нали се сещаш какво ще се случи :)
А за другите неща... Една страшна мацка, разбрах къде работи, как се казва, сега остава и да "навляза" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

калпазанин
Контакти:

Мнениеот калпазанин » 13 фев 2012 14:31

Да не е фризьорка? :mrgreen: Че аз си продадох лизинговото Кашкайче.Прехвърлих го на един от Варна, ама всичко съгласувах с лизинговата, а тия си правят каквото си искат. Накрая пак ще им падне някой балон на главите...Мен ми се струва, че Титаните няма да изкарат още 1 година във футбола...Като гледам събитията не минава ден някой от легендите им да се изкаже негативно за тях.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 фев 2012 14:47

калпазанин написа:Да не е фризьорка? :mrgreen: Че аз си продадох лизинговото Кашкайче.Прехвърлих го на един от Варна, ама всичко съгласувах с лизинговата, а тия си правят каквото си искат. Накрая пак ще им падне някой балон на главите...Мен ми се струва, че Титаните няма да изкарат още 1 година във футбола...Като гледам събитията не минава ден някой от легендите им да се изкаже негативно за тях.

Е, да, разбира се. Разбереш ли се със лизингодателя нямаш грижи. В нашият случай с Черноморец :) И не, не е фризьорка, бачка в един магазин ;) Ама няма да говоря повече, че града всички вече разбрахме колко е малък :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: В смисъл да не се самопрецакам и аз и нея ;) А иначе на живо като се видим ще ти я покажа :twisted:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 13 фев 2012 15:16

Здравейте момчета!
Ей ме на. Върнах се :)
Като гледам що теми сте изписали, много ще имам да наваксвам. Не сте си поплювали тука :)
Простете мен - мързеливия, ама ще ми е по-лесно на живо да чуя новините :oops: Има ли шанс да се "забърка" някое лайфче в следващите дни? Нали продължавате традицията?
Калпазанчо, ти откога стана калпазанин??? Вчера в "Краснодар" не ми се видя толкоз пораснал :o

Върни се в “Черноморец”