Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Hellkeeper
Контакти:

Re: Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници

Мнениеот Hellkeeper » 28 яну 2012 13:14

pampi написа:А бе, няма лошо, съберете се, поплачете си, белким ви олекне. На българина винаги някой друг му е виновен, самият той никога не греши! 8-)

Това важи в пълна сила за ЦСКА :lol:
Допингът - лекарят виновен.
Лицензгейт - Батков и синьото БФС виновни.
Сега с Анисе - Черноморец са виновни.
Абе изобщо, ЦСКА винаги са прави, а всички останали са виновни :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 яну 2012 13:30

Bourgas написа:
pampi написа:
Bourgas написа:Няма да ти коментирам "езика", прекалено е възпитан и интелигентен. Пиша го това, за да кажа на бургазлии и на всички, които се интересуват, че са поканени. Нищо друго не целя с това. А ти иначе си пиши, не ми пречиш.

А бе, няма лошо, съберете се, поплачете си, белким ви олекне. На българина винаги някой друг му е виновен, самият той никога не греши! 8-)

Не знам от къде си изкара тези изводи. Нищо такова не съм казал аз. Това, което пиша тук от няколко дена е изясняване на въпроса и наказание за виновните, без значение кои ще са те. Но пак ти казвам, ти си пиши там, не ми пречиш. "Българите", ти какъв си, германец, японец, мадагаскарец? Искам темата се се вижда за събирането, а не да се занимавам с разяснение към подобни индивиди като теб. Гледай си Спарта Прага, пиши им там във форума, този не те интересува виждам и само си губиш времето. Лек ден.

Господин " индивид", радва ме твоята отдаденост на морала и справедливостта, само че "виновните" ги търси между шефовете на Черноморец, Анисе и мениджърката. ЦСКА не са страна в този ТРУДОВ спор между работник и работодател. Така че заглавието на темата:

"Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници" - е чиста провокация и показва некомпетентност и фенска злоба. Прав си за едно, безсмислено е да си губя времето в спор с хора, които са безгрешни и изключително морални... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 яну 2012 13:36

Hellkeeper написа:
pampi написа:А бе, няма лошо, съберете се, поплачете си, белким ви олекне. На българина винаги някой друг му е виновен, самият той никога не греши! 8-)

Това важи в пълна сила за ЦСКА :lol:
Допингът - лекарят виновен.
Лицензгейт - Батков и синьото БФС виновни.
Сега с Анисе - Черноморец са виновни.
Абе изобщо, ЦСКА винаги са прави, а всички останали са виновни :lol:

Вярно е, не всеки може да е безпогрешен, като"отбора на народа" :oops:
Вземаш Г. Христов - прав си
Вземаш Коща - прав си
Връщаш Карвальо - пак си прав
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 яну 2012 13:41

hristo1306 написа:
Red_Girl написа:
ntodorov написа:ntodorov Таз година бях 2 пъти в Бургас.
:o И не се обади ?... Сърдит съм ти. :?

Единия път бех за 4 дена кат имахме мач с Литекс за купата. И по тв=то ме даваха, и на снимки ме има. :lol: :lol:

Да бре видях те на пожарната ! :mrgreen:

Е там не бех.. ахаха При знамето надолу от дясната страна.. ахахах

П.п Да вметна относно титаните.. Колкото те имат да дават пари, толкова и общината има да им дава.. С една дума не могат да ни пипнат, щото сичко е вързано.. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 28 яну 2012 14:04

Смешни са ми претенциите на всичко живо срещу ЦСКА. Да, клубът като повечето други си има достатъчно бакии, особено след честите смени на собственост и текучеството, но допълнително фенове и медии не спират да говорят глупости, и да слагат всичко под общ значенател!!

Вече двама адвокати потвърдиха, че договорът на "Черноморец Бс" с Анисе е незаконен, понеже клубът няма правото да му слага изпитателен срок. Явно в Бургас са се възползвали от незнанието на жената, която му е агент - Сокена Ба, и за която това не е първият скандал с нейн играч. Хайде сега да видим ще има ли наказания за "Черноморец", при положение, че умишлено се е възползвал, има вероятност неправилно да го е картотекирал и ще признае ли БФС грешката си, че е допъснал да се случи такъв гаф, забранен официално от УЕФА!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 яну 2012 14:11

Господин " индивид", радва ме твоята отдаденост на морала и справедливостта, само че "виновните" ги търси между шефовете на Черноморец, Анисе и мениджърката. ЦСКА не са страна в този ТРУДОВ спор между работник и работодател. Така че заглавието на темата:

"Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници" - е чиста провокация и показва некомпетентност и фенска злоба. Прав си за едно, безсмислено е да си губя времето в спор с хора, които са безгрешни и изключително морални...

Koлега pampi. Смегчи тона. По-здравословно е и за теб и за нас. Щом нещо те дразни - отминавай нататък и толкова. Думичките "индивид" ги използвай на друго място и то на хора, които познаваш. В случая тук са неуместни. Нашето мнение точно ти няма как да промениш, както и ние твоето. И понеже темата е с насоченост и е отразена в точния форум - правиш маневра назад и отиваш, където ти е угодно. Нали ? Разбрахме се.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 яну 2012 14:14

david_villa написа:Смешни са ми претенциите на всичко живо срещу ЦСКА. Да, клубът като повечето други си има достатъчно бакии, особено след честите смени на собственост и текучеството, но допълнително фенове и медии не спират да говорят глупости, и да слагат всичко под общ значенател!!

Вече двама адвокати потвърдиха, че договорът на "Черноморец Бс" с Анисе е незаконен, понеже клубът няма правото да му слага изпитателен срок. Явно в Бургас са се възползвали от незнанието на жената, която му е агент - Сокена Ба, и за която това не е първият скандал с нейн играч. Хайде сега да видим ще има ли наказания за "Черноморец", при положение, че умишлено се е възползвал, има вероятност неправилно да го е картотекирал и ще признае ли БФС грешката си, че е допъснал да се случи такъв гаф, забранен официално от УЕФА!!

Да ми цитираш тези адвокати. Да не са Градев и Василев. А някой друг да си чул?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 яну 2012 14:21

ntodorov написа:Koлега pampi. Смегчи тона. По-здравословно е и за теб и за нас. Щом нещо те дразни - отминавай нататък и толкова. Думичките "индивид" ги използвай на друго място и то на хора, които познаваш. В случая тук са неуместни. Нашето мнение точно ти няма как да промениш, както и ние твоето. И понеже темата е с насоченост и е отразена в точния форум - правиш маневра назад и отиваш, където ти е угодно. Нали ? Разбрахме се.

Няма сделка! Тук ще седя!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 яну 2012 14:22

[/quote]

"Повече няма да мълчим! ЦСКА премина всякакви граници" - е чиста провокация и показва некомпетентност и фенска злоба. Прав си за едно, безсмислено е да си губя времето в спор с хора, които са безгрешни и изключително морални... 8-)[/quote]
Еййй,кви хора сте,бе!!!Не разбрахте!!ЦСКА не е страна по трудовия спор!Страна е за това,че е водил преговори с Анеси зад гърба на Черноморец!Колко пъти едно и също?Ама то да сте хора да разберете!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 яну 2012 14:33

Отговорът на Черноморец: Твърденията на ЦСКА са абсурдни и некомпетентни, налучкват си позицията

Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков определи последните твърдения на юристите на ЦСКА по случая „Анисе” като „абсурдни” и „некомпетентни”. Според адвоката на „червените” Радостин Василев БФС и ФИФА забраняват сключване на договори с футболисти със срок на изпитване, в случая 6 месеца. В договора на мадагскареца с „акулите” наистина е имало подобна „уговорка”, но тя, според Киряков, е позволена от родната централа и затова са се възползвали от нея.

„Нищожността на която и да е клауза в този договор, не води до нищожност на целия договор. Тоест, дори и да е така, ние не сме се възползвали”, обясни шефът в Черноморец.

Но според него основният проблем е друг: „ЦСКА подписват договорите си с ясното съзнание, че няма да ги изпълняват.”

„Сега използват, че клубът не се е възползвал от една опция, която правото му дава”, каза той. „Ние не сме се възползвали от това. Дори и да приемем, че клаузата води до някаква нищожност, какво от това? Само клаузата. Договорът му продължава да си е 3-годишен, нищо повече.”

„БФС дава примерен договор и забележете – има възможност за други условия. И ние сме се възползвали и сме го определили това друго условие”, обясни още Киряков.

Той се надява казусът да бъде разрешен колкото се може по-бързо. "Акулите" вече са предоставили всички документи, които касаят случая. "Предстои да внесем и нови документи, с които да поискаме на отделно основание както спирането на картотекирането им, различно от това, че са преговаряли зад гърба на клуба с футболист, който е имал установено трудово правоотношение. Затова те подлежат на санкция отнемане правото да картотекират играчи в един трансферен период. Отделно от това основание ще искаме за това, че не са платили Мишел Платини същото наказание да им бъде наложено. Отделно - молба за това, че не са платили Мишел Платини, до лицензионната комисия да не им бъде издаван лиценз за следващата спортносъстезателна година."

От Новспорт - има и аудио.

Върни се в “Черноморец”