"Футболна Академия Черноморец Бургас"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Elland
Контакти:

Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"

Мнениеот Elland » 17 яну 2013 21:41

Мнениеот k.dimitrov на 12 Яну 2013 16:25
Вчера е станал голям скандал на стадиона. Новоизлюпеният мениджър Милен Георгиев е искал да отмъкне един от нашите юноши - юношески национал(различен от горните двама) и да го прехвърли в "зеления отбор".

====

За тва става въпрос. За кво отмъкване на ваш юноша говорите, при положение, че Гамака и другите му набори са започнали още от деца в Нафтекс. За играчи като Емо Манев, Живко, Патев и Гамака, това за Нефтохимик сега си е връщане у дома. Ние не ги отмъкваме от техния отбор, те се връщат в своя. Връщат се там, от където бяха преместени през лятото на 2009.

Отделно вижда се, че доста от вас мислят трезво и са на ясно за кво иде реч, но докато има такива индивиди като el greco и Божо, вярвайте ми, нещата няма да се оправят. Имаше срещи с кмета, не знам си кво, защото ние бяхме виновни. Да не говорим обаче, че точно тия двамата цитирани от мен си остават най-големите провокатори, независимо дали тук или във ФБ.

Точно си спомням едно мнение на тоя el greco, но не мога да ви го цитирам. Ставаше въпрос за това: Как малките СИНИ АКУЛИ Патев и Живко били дадени под наем на "зИлените ви приятелки" и не трябва ли Херо да ги върне в Черноморец.

След отпадането ни за Купата от Гоце Делчев пък, другият индивид Божо взе да се дърви, но когато Лефтера и Галин Димов го наредиха и почна да им се оправдава и на двамата и накрая си изтри мнението.

Всичко това е след прословутата среща с кмета, която ВИЕ иницирахте, щото ние сме били конфликтни и сме търсили провокации. Айде със здраве!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 яну 2013 18:30

gubernatora62 написа:
ivan56 написа:Пак изписани един тон простотии от онеправданите фенове на Нефтохимик.Пак заучен плач за школи стадиони и прочие.Тоз им бил разбил отбора ония им бил откраднал играчите,а нима забравяте че този порочен кръг започна именно от вас.Когато мустакатия дерибействаше в Бургас и казваше какво ще става с футбола в града.Как единия отбор тънеше в лукс а другия мизерстваше,как за единия се изсипваха милиони държавни пари и се правеше стадион,а другия чакаше на подаянията на ония п.........ст Дражев.Как цялата школа на Черноморец и околните градове бе разграбена в полза на дюш на Нефтохимик.Едната школа тънеше в лукс а другите нямаха пари за нафта на автобуса да отиде на 30 км от Бургас да си изиграят срещите от юношеските групи.Тези неща помните ли ги или така ви ви е изгодно да не се споменават.Този стадион е на всички бургазлии които дишат мизерията на нефтозавода.Грешка стадиона е на Събев и ако иска ще засее картофи и домати и копче никой неможе да му каже.И хайде не ми казвайте кое е урод и кое "истинския отбор".Надявам се да сте ме разбрали, футбола в Бургас не започва от сезон 94/95 година. ;)
Не целя да засегна никой.

Аз не знам този мустакатия както го наричаш да е опитвал да краде стадиона ви и да ви закрива (както другаря Събев направи с нас). Просто тогава времената са били такива Нефтохимик е имал много силен спонсор и добър президент. Докато Ч-Ц тогава е бил много зле но това е заради лошото управление на Дражев но това си е било ваш проблем не на Нефтохимик. Без мустакатия Бургас нямаше да има такова бижу като стадион Нефтохимик. Човека може и да е крал но остави нещо зад себе си. А Дражев и Събев какво са оставили и какво ще оставят зад себе си? Аз ще ти кажа ще оставят само разруха и лоши спомени у буграския фен на футбола.

Другаря Събев нищо не е крал този стадион му е продаден а кой му го е продал незнам.Този стадион е просто за замазване на очите на всички бургазлии за далаверите които ставаха в нефтозавода по това време.И защо ме цетираш изберателно,кажи нещо за другите работи които съм писал.А ма не така ти оттърва.Стига сте търсили вината във феновете на Черноморец ,проблема ви е някъде другаде.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 18 яну 2013 19:26

Еланд, това с провокациите се изтърка. Оправдания винаги ще се намерят...Напоследък само това четем и слушаме от вас. Понесете си отговорността веднъж за това, което стре сторили! А именно - насаждане на омраза! Каквото сте си надробили - това ще сърбате ;) Промивахте мозъците на лапетата - сега ще им берете срамовете. Не ми излизайте с номера - ама той е добро дете, ама баща му умря, ама някой писал в някакъв сайт и т.н и т.н. ;) Оправдания, оправдания, оправдания.....Никой дори не си прави труда вече да ви вярва или да разчита на вас. Последния случай е показателен за наглост и дебелоочие. Толкова ниско паднахте с това за турнира, че дори и през акъла ми не беше минавало че сте способносни на подобна низост. Е, надценявал съм ви явно. Опровергахте ме за пореден път....
[center]Member of Old School Boys [/center]

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 19 яну 2013 15:10

ivan56 написа:Пак изписани един тон простотии от онеправданите фенове на Нефтохимик.Пак заучен плач за школи стадиони и прочие.Тоз им бил разбил отбора ония им бил откраднал играчите,а нима забравяте че този порочен кръг започна именно от вас.Когато мустакатия дерибействаше в Бургас и казваше какво ще става с футбола в града.Как единия отбор тънеше в лукс а другия мизерстваше,как за единия се изсипваха милиони държавни пари и се правеше стадион,а другия чакаше на подаянията на ония п.........ст Дражев.Как цялата школа на Черноморец и околните градове бе разграбена в полза на дюш на Нефтохимик.Едната школа тънеше в лукс а другите нямаха пари за нафта на автобуса да отиде на 30 км от Бургас да си изиграят срещите от юношеските групи.Тези неща помните ли ги или така ви ви е изгодно да не се споменават.Този стадион е на всички бургазлии които дишат мизерията на нефтозавода.Грешка стадиона е на Събев и ако иска ще засее картофи и домати и копче никой неможе да му каже.И хайде не ми казвайте кое е урод и кое "истинския отбор".Надявам се да сте ме разбрали, футбола в Бургас не започва от сезон 94/95 година. ;)
Не целя да засегна никой.

Абсолютни глупости! Като, човек който беше в кухнята на тогавашната школа на Черноморец, мога да кажа, че като екипировка нещата наистина не бяха на високо ниво, но за сметка на това шефовете в Черноморец не се лишаваха от глезотии за себе си? Явно децата в школата трябваше да се сърдят на тях за липсата на екипировка, не на Нефтохимик, завода или Порточанов! За отмъкването на талантите - хайде моля те! Празни думи, без никакво покритие. И ще ти кажа, че нещата бяха много балансирани и различните набори в двете школи, бяха на различно ниво! набор 82 - по силен Нефтохимик, набор 83 - по силен Черноморец, набор 84 - Нефтохимик, набор 85 - Нефтохимик, набор 86 - Нефтохимик (точно тогава тези три набора, израстването на децата беще свързано с успехите на Нефтохимик, нямаше как по качествените деца да не отидат там. никой обаче не ги е карал на сила, да се записват там), набор 87 - уникален отбор на Черноморец, набор 88 - Нефтохимик! И когато имаше мач между двата тима независимо от кой набор, напрежението беше огромно, мотивацията да победиш градския съперник беше страхотна и тези глупости за единна бургаска школа са пълни глупости! Но да ми говорите за крадне на футболисти, умишлено разбиване на школата на Черноморец по - това време е прах в очите на не запознатите!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 яну 2013 18:30

50 деца на Бургас мизерстват на „Черноморец”

Малки „акули” се греят на стадиона с печка на дърва и чай

50 деца на Бургас тренират в скотски условия на стадион „Черноморец”. Момчетата от футболната академия на „Черноморец-Бургас”, родени през 1998 и 1999 г., са принудени да гонят върховете във футбола без ток и вода на стадиона. На този мрачен фон проблемът с терените и съблекалните, които са трагедия, защото няма кой да ги поддържа, изглеждат бял кахър. Електричество няма от пролетта на миналата година, живителна течност – повече от 2 години. А неудобствата ескалират през студения зимен сезон.
Натрупаните сметки за консумативите са за над 70 хил. лв. и тежат на съвестта на акционерите в „Черноморец-Бургас”. „Петрол Холдинг” абдикира от финансовите си задължения още в края на 2010 г. заради разрива в отношенията между босовете Митко Събев и Денис Ершов. Другият акционер- община Бургас, няма ресурс да покрива подобни харчове, но на добра воля се нагърби да плати тока миналата пролет. И сега кметът Димитър Николов е обещал да оправи нещата. В разговор с директора на футболната академия на „акулите” Алекси Желязков градоначалникът е дал уверения, че до средата на февруари на стадиона в квартал „Акациите” ще има ток и вода. Това ще стане след среща на Николов с шефовете на ВиК и енергото, с които ще се обсъди схема за разсрочено плащане на задълженията.
А дотогава 50 деца на Бургас ще продължат да доказват любовта си към футбола напук на мизерията. Истински героизъм в мирно време проявяват и треньорите им Станимир Димитров и Владо Вълчев. Те изпълняват и непривични ангажименти, само и само подготовката на възпитаниците им да не спира. За халфа от славните години на „Нефтохимик” Димитров, известен с прякора Гегата, всеки ден започва с „фитнес”. С брадва в ръка. Единственият работник на стадиона Николай е нарязал с резачка трупи, които после Станимир цепи с лекота. В началото не бил толкова вещ, но вече може спокойно да се яви на световно в дисциплината, както сам се шегува популярният с чувството си за хумор бивш футболист. Следва палене на печка в съблекалнята, в което се включва и Владо Вълчев. Отоплителният уред е от най-простите, тип „чудо”, но върши чудна работа. И тя е доставена по „указа” за самозадоволяването. Осигурил я координаторът в школата Валентин Иванов-Чалъма. Намерил я бракувана край кофа за смет, ремонтирал я, натоварил я на форда и я доставил от родния Айтос. Добавил и бонус – 6 чувала с дърва, които свършили за една седмица. Но в каузата се включили и родители. Татко напред с материала от Несебър се отчел с цели 6 кубика. Количеството внася нужното спокойствие, че зимата ще бъде изкарана. Дарение са и буриите – от треньора Димитров.
След тренировка децата се прибират в отоплената съблекалня, а там на разгорещеното „чудо” ги чака чайник. Чаят обаче не е гол, а в гарнитура с мед. Пак дарение от друг родител. Осигурил го от пчелини в Странджа. И момчетата са щастливи. Сърбат чай с пластмасови чаши в ръце и се греят. Къпането е невъзможно, затова гледат да изсушат поне премръзналите си крака до печката. Докато отидат на училище, децата все пак успяват да вземат по един душ. Тези от спортното го правят в общежитието, други ползват банята на свои приятели, трети треньорът Димитров ги извозва до стадион „Лазур”.
„Имаме късмета да работим с много съзнателни и възпитани деца. Няма мърморене, няма хленчене. Ще станат истински мъже, но друго си е да тренират в нормални условия”, сподели треньорът Владо Вълчев. „Така е. Добри са ни децата и талантливи. Но ги усещам как започва да им омръзва. Колкото повече растат, толкова ентусиазмът им спада. Ако не се оправят нещата, някои може и да се откажат”, добавя Станимир Димитров. А талантите може да се изкушат от условията, които предлагат школите в Ловеч, Етрополе, Разград и някои клубове в София.
Набор-98 е сочен за един от най-перспективните в академията на „Черноморец-Бургас”, който обаче няма късмета да израства под ръководството на постоянен треньор. Началната селекция беше дело на най-опитния специалист в академията Петър Младенов, който обаче се откъсна от децата, след като претърпя инцидент по време на риболов и дълго се възстановяваше. После ги пое Малин Орачев, а от половин година – Станимир Димитров. Владо Вълчев пък отсрами академията на „акулите” миналия сезон, когато с децата от набор-97 стигна до вицешампионска титла на България.
Колкото и противоречива личност да беше, колкото и критики да заслужава дори и само за хермафродита „Черноморец Бургас” /София/, Ивайло Дражев не може да бъде корен като лош стопанин на стадион „Черноморец”. Разрухата там се настани, след като концесията му беше отнета през 2005 г. Митко Събев лансираше мегапроект „Черноморец Арена”, а сега там няма даже трева и седалки на централния терен.
И докато Събев е „отшелник” във Виена, пак общината ще спасява положението. Дали обаче данъкоплатците ще приемат за нормално парите им да отиват за подобни харчове? Също както не е нормално децата на един футболен клуб от държава членка на Европейския съюз да тренират в скотски условия. При това клуб, който беше на косъм от класиране в Лига Европа миналия сезон и се намира в Топ 6 през настоящия.
В столицата на Австрия не могат и да си помислят да останат без ток и вода. На стадиона в „Акациите” обаче е така…

http://www.factor-bs.com/news-25519.html

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 яну 2013 22:02

И докато Събев е „отшелник” във Виена, пак общината ще спасява положението. Дали обаче данъкоплатците ще приемат за нормално парите им да отиват за подобни харчове? Също както не е нормално децата на един футболен клуб от държава членка на Европейския съюз да тренират в скотски условия. При това клуб, който беше на косъм от класиране в Лига Европа миналия сезон и се намира в Топ 6 през настоящия.

:shock: Ако за данъкоплатеца не е нормално да се харчат пари за детски футбол за чиЙ уй е написана тази статия ? Без пари и с подобна адекватност - толкоЗ.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 яну 2013 22:29

ntodorov написа:

:shock: Ако за данъкоплатеца не е нормално да се харчат пари за детски футбол за чиЙ уй е написана тази статия ? Без пари и с подобна адекватност - толкоЗ.

Ако питаш някой данъкоплатец който не се интересува от футбол , какво ли ще каже . На мен футбола ми е в кръвта , но и аз съм на мнение , че общината не трябва да плаща за ангажименти , които не е поела .
Но въпроса е друг - нали кампуса беше направен , за да тренират там всички формации на отбора . Явно за ръководството на Черноморец е по-важно там да тренира отбора на Нефтохимик , вместо собствените му юноши . А после има сърдити когато някой юноша избяга на друго място . Нищо чудно по-талантливите от тях да поемат към Разград , като се има предвид че в тамошната ДЮШ вече работят бургаските треньори Тодор Киселичков , Георги Бъчваров и Атанас Димов .

Потребителски аватар
gubernatora62
Контакти:

Мнениеот gubernatora62 » 31 яну 2013 02:27

ntodorov написа:

Нормално е да се дават и да се харчат пари за детски футбол. Но не е нормално да се дава за вашия отбор. Понеже вие си имате собственик той трябва да дава парата. А не да стой в Виена и да си живее живота. Не искам моите пари които отиват за данъци да отиват за нуждите на вашия клуб които най нагло източва общината.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2013 08:54

gubernatora62 написа:
ntodorov написа:

Нормално е да се дават и да се харчат пари за детски футбол. Но не е нормално да се дава за вашия отбор. Понеже вие си имате собственик той трябва да дава парата. А не да стой в Виена и да си живее живота. Не искам моите пари които отиват за данъци да отиват за нуждите на вашия клуб които най нагло източва общината.

Пич. Децата са деца. Какво значи ваш или наш отбор. Никъде не съм писал, че парите трябва да са само за Черноморец. Това са бургаски деца. Че днес играл със син анцунг, а утре със зелен - въобще не трябва да те интересува...Превъзмогнете това тесногръдие и ще бъдете по-щастливи.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 31 яну 2013 09:20

Ако питаш някой данъкоплатец който не се интересува от футбол , какво ли ще каже . На мен футбола ми е в кръвта , но и аз съм на мнение , че общината не трябва да плаща за ангажименти , които не е поела .
Но въпроса е друг - нали кампуса беше направен , за да тренират там всички формации на отбора .

Миро по първото изречение:
- Миро. Ние, като данъкоплатци имаме различни интереси и приоритети, което не значи, че плащайки данъци парите ни отиват само там, където ни е "гъдела". Че, ако ме питат, за какво не бих плащал данък два листа формат А4 няма да ми стигнат...Референдум . :P
По второто изречение:
Не знам, кой, какви ангажименти е поемал, но определено поддръжката на толкова много формации си е цяло чудо към настоящия момент...
По третото изречение:
- Тук имаш право. Ако се принизим до презумпцията на прежде писалия (губернатора 62) "за наше и ваше" - логично е отборът на Нефтохимик да бъде изгонен от Кампуса за да тренират нашите деца там... :roll:

Върни се в “Черноморец”