Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Мнениеот калпазанчо » 27 авг 2012 15:34

kartago написа:
mazut написа:Просто за да направиш нещо такова не може да обичаш Нефтохимик,извършителя явно не му пука въобще за отбора.
калпазанчо,постави се просто на мястото на нашия представител.3 години се борим затова,а сега като гръм от ясно небе ни пада тва.Как просто човек да е на себе си ;)
А и ако приемем,че цялата публика на Нефтохимик е виновна.Каква е тогава вината на Благо Митрев,Николай Филипов,Димчо Ненов,Емо Манев,Любо Божинов и всички останали.Защо трябва те да понасят всичко това занапред заради глупоста на няколко човека(нищо чудно и да е само един)

Каква беше картинката на мача в Поморие? Хвърляне на кошчета (за малко да ударят собствените си футболисти), безумие, за съжаление тогава не бяха само няколко човека! Седях точно до Благо Митрев, човека се чудеше как да озапти обезумялата тълпа-никой не му обръщаше внимание!

И аз бях там на този мач. Дори Благо Митрев си ги назова по имена - Маноле, Маноле...Сега да ги назоваваме ли по имена поименно всичките, за да разберете че не ядем доматите с колците :roll: Знаете си ги мн добре кои са. И далеч не е един. Не омаловажавайте пак нещата. Не е цялата публика, но заради тези ще си пати цялата такава. Покрай сухото гори и суровото ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 15:34

mazut написа:Просто за да направиш нещо такова не може да обичаш Нефтохимик,извършителя явно не му пука въобще за отбора.
калпазанчо,постави се просто на мястото на нашия представител.3 години се борим затова,а сега като гръм от ясно небе ни пада тва.Как просто човек да е на себе си ;)
А и ако приемем,че цялата публика на Нефтохимик е виновна.Каква е тогава вината на Благо Митрев,Николай Филипов,Димчо Ненов,Емо Манев,Любо Божинов и всички останали.Защо трябва те да понасят всичко това занапред заради глупоста на няколко човека(нищо чудно и да е само един)

Дайте тогава да обединим усилията си и да ги разкрием тогава. Явно е, че са пръчка в колелетата на всички. Можем ли да поставяме на карта отборите си, заради такива гамени...Почти съм сигурен, че сред "тези" е и гаменчето нападнало нашите деца след мача с Етър...
Не, че нещо, ама първото, което направихме, като фракция ( тенденциозно ми звучи, по скоро приятелска група ) е да разчистим "боклуците". Имаше такива. Изринати са. Държим под око младите бригади. Знаем битието на всяко момче. Ако имаме проблеми вярваш ли, че не мога да ти кажа в кой се съмняваме. Още преди да ни кажете ще им врътнем главата. На едно 18-20годишно момче не му трябва много да разбере целта на занятието...Ако нему харесва - да отива на улицата. Сред тези на стадиона - няма работа. Имаме идея и да възпитаваме. Сред нас има и успели хора и мъже...Дали няма да са полезни за тия деца. Ти си разумен човек, както и всички тук пишещи. Дайте да мислим нещо. Заедно. Инак не става.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 27 авг 2012 15:36

kartago написа:

Каква беше картинката на мача в Поморие? Хвърляне на кошчета (за малко да ударят собствените си футболисти), безумие, за съжаление тогава не бяха само няколко човека! Седях точно до Благо Митрев, човека се чудеше как да озапти обезумялата тълпа-никой не му обръщаше внимание!

Става въпрос за съвсем различни неща.Тогава Неделчо Матушев и съдията ни отнеха 1вото място.Същия този Матушев даде дупето на Етър и Ботев а срещу нас играха на 200%,да не говорим за гола в 93тата минута.
калпазанчо,точно това исках да кажа и аз.Виж втората част от предишния ми пост.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 авг 2012 15:37

А какво са виновни 17 годишните момчета и техните 15 годишни сестри по тази логика? Какво е виновна продавачката на караваната, че трябваше да покрие откраднатия оборот от караваната :roll: Айде мн моля. Морал всеки знае да чете. И акъли да се дават е лесно. Дай му на българи да скръсти ръце и да гледа сеира и да бистри политиката на маса...А мен ме интересува реално кога ще спрат глупостите на вашите фенове, и вие как конкретно ще се опитате да ги предотвратите. Или не можете......
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 15:40

Мазуте, мазуте, да псуваш, обиждаш и да заплашваш децата с бой и смърт пред родителите им... И после да ги превъзнасяш като играят за твоя отбор. Е на това казвам аз двуличие. Били се хвърлили... Че ти на кой мач, от тези на Поморие, беше ходил преди това, за да знаеш какво е станало? Какво искаш да направят? Да ви се нагъзят и да играят симулативно ли? Че и после, като са играли нормално, да ги замеряш, псуваш, обиждаш и какво ли не? Деца на по 17, 18, 19 години, барабар с клубна легена, която 9%% от вас не са гледали. А ако знаеш как го обичат примерно от Локото. Въпреки, че нищо кой знае какво не им е докарал Неделчо. Жалко за вас, жалко и за тези, които са го направили. Жалко за двуличието, аз не съм такъв.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 авг 2012 15:42

mazut, не си прав! След края на мача говорихме с Фара и Митко Трендафилов, които седяха точно на линията на вратата на "Нефтохимик" ( ние бяхме по скоро до вашия сектор), от този ъгъл не се видя дали има гол, но Митко и Фара казаха, че топката е паднала на метър вътре във вратата! Как мислиш, на теб ли да вярвам или на тях? И какво общо има това с изтъпленията след това? Хвърляха се кошчета, имаше опит за нахлуване, това според теб щеше ли да промени нещо? Изплашихте хората, жени, деца, така ли трябва според тебе? Много са си общи двата случая и не трябва да остават "ей така"! Казах ти го, защото на Благо пак му беше много кофти!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 авг 2012 15:49

След като виждаш нещата от този ъгъл, който ако си честен в съжденията си, чини ми се е правилния, тогава ти и другите , които имате влияние във фен клуба ви, поставете нещата и на правилната им основа! Съберете членовете си, обяснете им как искате и как трябва да изглежда истинският фен, обичащ отбора си и ако нещата при някои са непоправими, просто ги изритайте от организацията си! Не може заради шепа гаменчета да се лишавате от далеч повече истински фенове, които биха дошли при вас, ако тях ги няма! Ние така направихме! Казвам "ние", защото с болка установявам, че малко по малко, заради вашите изцепки, ФК Нефтохимик, който също ми беше на сърце и ми носеше толкова радост до скоро, почна да ми "изстива"! Така ще се получи и при много други като мен! Разберете, че само губите от това!

п.п. Чакаме развитие по въпроса за вандалските действия на част от феновете ви. Смятам, че до два-три дни нещата ще са изяснени, а извършителите - открити. Междувременно, няма да е лошо и вие да си направите едно вътрешно разследване по случая, въпреки че съм почти убеден, че знаете кои са злосторниците..... ако обичате клуба си де! Благо Митрев и сие не заслужават това, което им причинявате!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 27 авг 2012 15:51

За жалост проблема с хулиганите в нашата агитка не е малък.В последните години имаме голям напредък като агитка и подкрепа и смятам,че настигаме софийските и пловдивските.За съжаление обаче и от към лошата страна е така.Явно трябваше да стане нещо фрапантно за да се вземат някакви решения.Лошото е,че това ще даде отражение на всичко хубаво изградено от фенове,ръководство и футболисти :x

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 авг 2012 15:58

mazut написа:За жалост проблема с хулиганите в нашата агитка не е малък.В последните години имаме голям напредък като агитка и подкрепа и смятам,че настигаме софийските и пловдивските.За съжаление обаче и от към лошата страна е така.Явно трябваше да стане нещо фрапантно за да се вземат някакви решения.Лошото е,че това ще даде отражение на всичко хубаво изградено от фенове,ръководство и футболисти :x

Ти явно си свястно момче и добър фен на отбора си, но точно такива като тебе трябва да съдействат да се намерят такива мърши, които са направили това на стадиона, а и тези, които нападнаха децата преди месец! Защото иначе всички усилия за нещо по-добро отиват на вятъра!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2012 15:58

Нейчо, тази статия не е точна. Запалени са всички транспаранти и знамена, които не взехме в Пловдив. Плюс 50-метровия транспарант за Херо, който ги направи отбор. Откраднат или запален, не съм с точна информация мегафон за над 1000лв, тъпан, ленти и какво ли не. Както казах, щетите по информация на Владо са за над 9000 лева. И фена не е само един, а са ШЕСТ!
Мазут, понякога се говори нормално с теб, признавам, че сега като съм те хванал, да те запитам. Кажи ми, аджеба, кой модел е лесен за подражание - лошия или добрия. С това си отговори на въпроса, защо сте се увеличили като агитка само, а не като публика. А за другите агитки, пожелавам ви да не ги стигнете, пожелавам ви да ги надминете и то като фенове, а не като лумпени. С песни, подкрепа към отбора, хореография. Без палежи, ексцесии, хвърляне на предмети, боища и тем подобни.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”