Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 09 фев 2012 20:17

Ииииии,пичове,пълни сте с истории!Евала!Радвам се,че ви познавам!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 20:39

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз на Тото-1 съм познавал 12 от 13 мача. Спечелих около 130 лева,а 13-цата беше около 3 600. И до днес няма да забравя "непознатия" мач-Уолсол-Лийдс. Играх го "2". Мача не се игра поради лоши метеор. условия и го изтеглиха служебно "Х".....После когато се игра,наистина Лийдс победи....ама кел файда

На това му се казва липса на късмет...Дето вика един авер - пак объркаха тотото...Същия не гледа мачове - пуска еврофутбол и седи на телетекста - за него не е важно кой играе и как, кой вкарал гол...Он му дреме само за тотото...Аз само веднъж сложих пари на еврофутбол (бях с него и ми беше скучно), та сложих 2 лева на някакви шведски скиори срещу други шведски сноубордисти :mrgreen: Честно, не си спомням имената на отборите, но едното ми звучеше по-добре от другото и коефициента беше голям - 4,1 - та взех че взех 8,20 лв с които почерпих авера си..Оттогава (2002 или 2003 беше) не ми е идвал мерак да залагам пари на хазарт..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 20:41

subzero написа:Ииииии,пичове,пълни сте с истории!Евала!Радвам се,че ви познавам!

Чакай да ни видиш на маса....6 часа не ги усетих как минаха в приказки последно при духчето. Само по едно време Ицо (гонг.бс) вдига чаша и вика: Ама хайде бе, много говорите, не пиете.... :mrgreen:
п.п. и ние се радваме, че те познаваме, минаваш вечер, почистваш всекидневната...Е като почнат мачовете дано да се отървеш за някой мач, примерно с ЦСКА..

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 фев 2012 21:13

калпазанчо написа:Хихи, какво ти пука, Девиан, нали в неделя летиш за Щатите. аз ще остана да браня форумната чест в съда. Ще наема Миро за адвокат :) много го бива..Само дето не съм казал още...не вярвам да има нещо против...Дет се вика - да се научи и той на занаят -ще окипази двама трима подсъдими докато се научи :lol:

Е лесна е мойта,удрям един телефон на хамериканското посолство и от там ще пратят един служебен адвокат в помощ на Миро :) Когато трябва да се поема отговорност,аз винаги бягам :lol: Наскоро гледах един български филм Стъпки в пясъка,ако не сте го гледали препоръчвам Ви го.Като го изгледах и имах чуството,че това,което са направили се препокрива с моя живот,само че 20-на година по-късно.Единственото,което тотално се различава е любовната история,но нещата можеше да се развият по-същия начин и при мен :roll: Като се започне от незаконното преминаване на границата като дете и се премине през бягането от реалността тука,което премина през немскоезична държава,та се стигне до там,където стигна и главния герой във филма и работа,която имаше,почти си е 1 към 1 :shock:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 фев 2012 21:32

калпазанчо написа:п.п. и ние се радваме, че те познаваме, минаваш вечер, почистваш всекидневната...Е като почнат мачовете дано да се отървеш за някой мач, примерно с ЦСКА..

Там съм!!Почти сигурно!! ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 фев 2012 00:37

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Да, верно колата дето почнали да обръщали по таван била на трабантчето на треньора. Само дето аз разбрах, че било пряк свободен, а не дузпа, ама големия Маджар облизал гредата....Голям смях се смях с тия истории, много интересно ми беше да ги слушам.
Освен това по това време на Черноморец дори на тренировки е имало по 2-3 хиляди зрители - основно пенсионери и ученици. Едните правели разходка до стадиона, а другите бягали от училище да гледат своите любимци...На мачове в Б група е имало по 30 хиляди души!
Като разправяха дори няколко реда е имало където са сега атлетическите писти....Нямало място пиле да прехвръкне...

Ееееее,ти пък ся!? Посмали малко! Аз през тоя сезон съм гледал почти всички мачове.Имаше по 4-5 000 души.Най-посетен беше последния с Арда(4:3)-8 000. По 30 000 имаше 2 месеца по-късно със Сливен и Славия когато вече се играеше за А група. 30 000 на мач от Б група е имало през 1974 на оня решаващ мач със Сливен,за който чакам подробности от кдимитров

Прав си, Ричката разказваше за мача със Сливен от 1974г., калпазанчо не е разбрал. Ричката е родом от Несебър, но си живее в Бургас. Той е един от най-запалените фенове(запалянковци, както се наричаха през ония години) на отбора, които аз помня от детството си. Той спомена, а и аз това го знам, че официалните билети са били около 30 000, а влезлите без билети, които седяха по пътеките и даже на пистата, никой не знае колко са били. Още, той потвърди, че главният виновник за равния мач не е Янко Кирилов, а нашите звезди Притъргов (когото и аз имах предвид) и Дремсизов. Утре обещавам да напиша за целия мач.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 10 фев 2012 01:02

калпазанчо написа:Дизел, единия фен днес с нас е бил главно действащо лице в погромите от тоя мач. Чакали са резултата на тото пункт до бирария Океан на центъра. Казват мача е 1ца 80 мин. Водят ни с 2:0. Запалянковците тръгват към стадион Черноморец и от яд изкъртват вратите и ги слагат на центъра в знак на буквата Б! След това отиват до механата Стария елен и са искали да преобръщат по таван колата на някой от играчите, който живеел там. Тогава спрял автобус на Черноморец със някакви играчи (може би юношите) и им казват резултата, че е 2:2. Буквално последната минута е имало пряк свободен удар за Черноморец. Вратаря отива при нашия (Пазачев май, не запомних) и му казва - само оцели вратата...Нашия бие, топката облизва гредат и минава онвън в аут.
На последния мач Загорци са играли за нас, тъй като в предишния мач розите са играли изключително грубо и са им имали да им връщат.....А нашите водят 4:0 или 4:1 и тогава Арда връщат до 4:3, хората буквално са били в прединфарктно състояние....

Само няколко думи за последното. Резултатът 4-1 беше докъм 87-88 минута. Публиката беше изтръпнала, никой не гледаше мача, всички се бяха скупчили на групички около хората, които носеха транзистори. Сега вече беше по-важен резултатът в Нова Загора. Там розите бяха повели, но младият отбор на Нова Загора успя да върне гола. Напрежението от публиката се прехвърли и на нашите състезатели, които спряха да играят и повечето стояха до тъчлиниите и чакаха края на мача в Нова Загора. Вследствие на това Арда за минута ни вкараха 2 гола. Интересното беше, че някои от нашите почти не реагираха, а подскачаха радостни на тъчлинията, че Нова Загора удържа със "зъби и нокти" равенството. Тогава скочи треньорът на Арда и размаха ръце на своите да спират да играят, явно се уплаши, че ако изравнят, то публиката ще ги ............. Така и двата отбора почти спряха да играят и съдията се принуди да свири края на мача.
На този мач също имаше много публика, но рекордът си остава мача със Сливен от 1974г.
След края на сезона най-добрия от Загорец - Мечо Османов го взеха(малко като за награда) в Черноморец, но не успя да се наложи и продължи кариерата си в Несебър.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 фев 2012 11:31

Ники, нашата енциклопедия. Да разкажеш като се видим утре, недей да пишеш тук, че много несериозници има, така ще ги накараме да дойдат с нас. Че хора не ядем е ясно :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 фев 2012 14:27

Devian, ще го потърся и ще го гледам този филм. Ники, ти наистина си нашата енциклопедия. Не че онези двамата вчера не бяха и те енциклопедии, но те са по-труднодостъпни с оглед на евентуално трудното им боравене с компютрите, особено на този Ричката от Несебър...Сигурно беше над 70те човека...Така че ти си нашия фрий онлайн амазон.ком :lol: Мерси много за което.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 фев 2012 14:40

калпазанчо написа:Devian, ще го потърся и ще го гледам този филм. Ники, ти наистина си нашата енциклопедия. Не че онези двамата вчера не бяха и те енциклопедии, но те са по-труднодостъпни с оглед на евентуално трудното им боравене с компютрите, особено на този Ричката от Несебър...Сигурно беше над 70те човека...Така че ти си нашия фрий онлайн амазон.ком :lol: Мерси много за което.

Владо,ето го http://www.zamunda-bg.org/details.php?i ... 8f32246803 Давай,докато може!Аз го тегля вече!! ;)

Върни се в “Черноморец”