Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 19:22

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Да, верно колата дето почнали да обръщали по таван била на трабантчето на треньора. Само дето аз разбрах, че било пряк свободен, а не дузпа, ама големия Маджар облизал гредата....Голям смях се смях с тия истории, много интересно ми беше да ги слушам.
Освен това по това време на Черноморец дори на тренировки е имало по 2-3 хиляди зрители - основно пенсионери и ученици. Едните правели разходка до стадиона, а другите бягали от училище да гледат своите любимци...На мачове в Б група е имало по 30 хиляди души!
Като разправяха дори няколко реда е имало където са сега атлетическите писти....Нямало място пиле да прехвръкне...

Ееееее,ти пък ся!? Посмали малко! Аз през тоя сезон съм гледал почти всички мачове.Имаше по 4-5 000 души.Най-посетен беше последния с Арда(4:3)-8 000. По 30 000 имаше 2 месеца по-късно със Сливен и Славия когато вече се играеше за А група. 30 000 на мач от Б група е имало през 1974 на оня решаващ мач със Сливен,за който чакам подробности от кдимитров

Аз тогава не съм бил роден, казвам какво чух днес, каквото съм чувал и преди. Не съм имал предвид, че на всички мачове е имало по 30 хиляди в Б група. То е ясно, че не към всички мачове може да има такъв интерес. Но не е бил единичен случай посещаемост от около 30 хиляди, което за мач в Б група сега е като мираж..Но такива са били времената де...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 фев 2012 19:26

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
калпазанчо написа:Да, верно колата дето почнали да обръщали по таван била на трабантчето на треньора. Само дето аз разбрах, че било пряк свободен, а не дузпа, ама големия Маджар облизал гредата....Голям смях се смях с тия истории, много интересно ми беше да ги слушам.
Освен това по това време на Черноморец дори на тренировки е имало по 2-3 хиляди зрители - основно пенсионери и ученици. Едните правели разходка до стадиона, а другите бягали от училище да гледат своите любимци...На мачове в Б група е имало по 30 хиляди души!
Като разправяха дори няколко реда е имало където са сега атлетическите писти....Нямало място пиле да прехвръкне...

Ееееее,ти пък ся!? Посмали малко! Аз през тоя сезон съм гледал почти всички мачове.Имаше по 4-5 000 души.Най-посетен беше последния с Арда(4:3)-8 000. По 30 000 имаше 2 месеца по-късно със Сливен и Славия когато вече се играеше за А група. 30 000 на мач от Б група е имало през 1974 на оня решаващ мач със Сливен,за който чакам подробности от кдимитров

КДимитров получи потвърждение на това,което знаеше,че виновници са Т.Д. и И.П..Даже описваха и конкретни ситуации,при които си е проличало,че играят симулативно ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 фев 2012 19:31

калпазанчо написа:Девиан, като спомена тото1 се сетих една интересна случка с майка ми, която днес се оказа, че и Ники познава от 70те години....Та - майка ми цял живот си пуска тото, като била малка, сънувала едни числа. И все с тях играе. И все не печели повече от 4ка...Един ден реши да пусне Тото1, беше някъде началото на 90те....Ако искаш вярвай, позна всичките, мисля 13 мача бяха....А не беше чувала имената на половината отбори...!

Браво бе и ти продължаваш да работиш :shock: Хората какво ли не впрегнаха да познават мачове,даже до октоподи опряха,а на теб късмета ти в къщата,а ти така лежерно да го пропиляваш :o :shock:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 19:43

Devian написа:
калпазанчо написа:Девиан, като спомена тото1 се сетих една интересна случка с майка ми, която днес се оказа, че и Ники познава от 70те години....Та - майка ми цял живот си пуска тото, като била малка, сънувала едни числа. И все с тях играе. И все не печели повече от 4ка...Един ден реши да пусне Тото1, беше някъде началото на 90те....Ако искаш вярвай, позна всичките, мисля 13 мача бяха....А не беше чувала имената на половината отбори...!

Браво бе и ти продължаваш да работиш :shock: Хората какво ли не впрегнаха да познават мачове,даже до октоподи опряха,а на теб късмета ти в къщата,а ти така лежерно да го пропиляваш :o :shock:

Да не мислиш, че майка не пробва още хиляди пъти, ама нц...късмета на новобранеца. То ако беше така, да познава винаги сега щях да съм с Петьо на о-в Бали, а не да мръзна като куче в Бургас.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 19:47

Devian написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

КДимитров получи потвърждение на това,което знаеше,че виновници са Т.Д. и И.П..Даже описваха и конкретни ситуации,при които си е проличало,че играят симулативно ;)

Да, като дори единия дори го чакали с кола от Тракия Пловдив и го взели веднага след мача....

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 09 фев 2012 19:50

Аз на Тото-1 съм познавал 12 от 13 мача. Спечелих около 130 лева,а 13-цата беше около 3 600. И до днес няма да забравя "непознатия" мач-Уолсол-Лийдс. Играх го "2". Мача не се игра поради лоши метеор. условия и го изтеглиха служебно "Х".....После когато се игра,наистина Лийдс победи....ама кел файда
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 09 фев 2012 19:57

КДимитров получи потвърждение на това,което знаеше,че виновници са Т.Д. и И.П..Даже описваха и конкретни ситуации,при които си е проличало,че играят симулативно ;)[/quote]
Да, като дори единия дори го чакали с кола от Тракия Пловдив и го взели веднага след мача....[/quote]
И що ги пишете с инициали? Кажете си го направо-Тотко Дремсизов и Иван Притъргов.През 1977 когато Черноморец влезе в А група,Притъргов се върна
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 фев 2012 20:00

калпазанчо написа:
Devian написа:

Да не мислиш, че майка не пробва още хиляди пъти, ама нц...късмета на новобранеца. То ако беше така, да познава винаги сега щях да съм с Петьо на о-в Бали, а не да мръзна като куче в Бургас.

Жената определено има усет,да уцелиш 2,3,5 мача разбирам,ама цели 13 не вярвам да е само късмет.Явно има нещо,което и пречи в момента :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 фев 2012 20:01

NEFTOCHIMIK 1962 написа:КДимитров получи потвърждение на това,което знаеше,че виновници са Т.Д. и И.П..Даже описваха и конкретни ситуации,при които си е проличало,че играят симулативно ;)

Да, като дори единия дори го чакали с кола от Тракия Пловдив и го взели веднага след мача....[/quote]
И що ги пишете с инициали? Кажете си го направо-Тотко Дремсизов и Иван Притъргов.През 1977 когато Черноморец влезе в А група,Притъргов се върна[/quote]
Ако четат форума,може да ни съдят за набеждаване в уреждане на мач ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 фев 2012 20:09

Хихи, какво ти пука, Девиан, нали в неделя летиш за Щатите. аз ще остана да браня форумната чест в съда. Ще наема Миро за адвокат :) много го бива..Само дето не съм казал още...не вярвам да има нещо против...Дет се вика - да се научи и той на занаят -ще окипази двама трима подсъдими докато се научи :lol:

Върни се в “Черноморец”