NEFTOCHIMIK 1962 написа:калпазанчо написа:Да, верно колата дето почнали да обръщали по таван била на трабантчето на треньора. Само дето аз разбрах, че било пряк свободен, а не дузпа, ама големия Маджар облизал гредата....Голям смях се смях с тия истории, много интересно ми беше да ги слушам.
Освен това по това време на Черноморец дори на тренировки е имало по 2-3 хиляди зрители - основно пенсионери и ученици. Едните правели разходка до стадиона, а другите бягали от училище да гледат своите любимци...На мачове в Б група е имало по 30 хиляди души!
Като разправяха дори няколко реда е имало където са сега атлетическите писти....Нямало място пиле да прехвръкне...
Ееееее,ти пък ся!? Посмали малко! Аз през тоя сезон съм гледал почти всички мачове.Имаше по 4-5 000 души.Най-посетен беше последния с Арда(4:3)-8 000. По 30 000 имаше 2 месеца по-късно със Сливен и Славия когато вече се играеше за А група. 30 000 на мач от Б група е имало през 1974 на оня решаващ мач със Сливен,за който чакам подробности от кдимитров
Аз тогава не съм бил роден, казвам какво чух днес, каквото съм чувал и преди. Не съм имал предвид, че на всички мачове е имало по 30 хиляди в Б група. То е ясно, че не към всички мачове може да има такъв интерес. Но не е бил единичен случай посещаемост от около 30 хиляди, което за мач в Б група сега е като мираж..Но такива са били времената де...