Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !
Силната есен за Акулите трябва да преключи подобаващо с победа . Видях се с някои от по-опитните футболисти и съм наясно , че мотивация не липсва и ще се раздадат на терена . В Пловдив наистина има страхотна футболна атмосфера и на Лаута и край бирената фабрика , но въпреки невероятната подкрепа на която се радват майните ,футболната есен за отбора им бе доста жалка. Май не Хубчев им е виновен за хала.Футболните аргументи са изцяло на страната на акулите , а на жълтата част на Пловдив им пожелавам да влязат догодина в А-група.
Черноморец гостува на Ботев за Купата в неделя от 13 часа?
Срещата от 1/8-финалите за Купата на България между отборите на Ботев и Черноморец Бургас със сигурност ще се играе на 04.12.11 (неделя) от 13 часа на Колежа, съобщи спортния-директор на "канарчетата" Марин Бакалов пред репортер на Burgas24.bg.
Бившият президент на "жълто черните" сподели, че са провели разговор с ръководството на бургазлии за преместване на мача в неделя, а от щаба на "акулите" също са се съгласили с пловдивския тим за това тяхно решение. Така двата отбора са пратили факс до БФС за преместване на срещата и в момента чакат отговор.
"Проведохме разговор с ръководството на Черноморец да преместим мача в неделя. Те също се съгласиха на това наше решение. Очакваме само да получим потвърждение от БФС, но мисля че няма да е проблем", заяви спортният-директор на "канарчетата".
Срещата от 1/8-финалите за Купата на България между отборите на Ботев и Черноморец Бургас със сигурност ще се играе на 04.12.11 (неделя) от 13 часа на Колежа, съобщи спортния-директор на "канарчетата" Марин Бакалов пред репортер на Burgas24.bg.
Бившият президент на "жълто черните" сподели, че са провели разговор с ръководството на бургазлии за преместване на мача в неделя, а от щаба на "акулите" също са се съгласили с пловдивския тим за това тяхно решение. Така двата отбора са пратили факс до БФС за преместване на срещата и в момента чакат отговор.
"Проведохме разговор с ръководството на Черноморец да преместим мача в неделя. Те също се съгласиха на това наше решение. Очакваме само да получим потвърждение от БФС, но мисля че няма да е проблем", заяви спортният-директор на "канарчетата".
Ще пиша след мача, че сега ще е прекалено пристрастно 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Ще пиша след мача, че сега ще е прекалено пристрастно
аа пиши пиши сега, та да е по-интересно после

venomcho написа:Bourgas написа:Ще пиша след мача, че сега ще е прекалено пристрастно
аа пиши пиши сега, та да е по-интересно после
Какво искаш да ти пиша? Колегите тук всичко са написали. Моето мнение не е важно, аз съм пристрастен и само ще си пожелая оздравяване за Херо, а дали ще победим, сабя ще покаже. Все пак ще играем пред около 45-50 000, а ние ще сме само 20, поне по едни кебабчета, сабндвичи и биричка безплатно да имаше...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

еми сори - няма при нас такива нещица 

- Bartolomej
- Контакти:
venomcho написа:еми сори - няма при нас такива нещица
пффффф и как ходите на мач , баси
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:venomcho написа:еми сори - няма при нас такива нещица
ти кажи сега купен ли е мача от "нащИ", щом го преместиха след намесата ни

- Bartolomej
- Контакти:
venomcho написа:Bartolomej написа:venomcho написа:еми сори - няма при нас такива нещица
ти кажи сега купен ли е мача от "нащИ", щом го преместиха след намесата ни
кой го е прИместил

и кой твърдИ ,чИ можетИ да купитИ мача

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Bartolomej написа:кой го е прИместил![]()
и кой твърдИ ,чИ можетИ да купитИ мача
ми явно твоето друго аз, извинявам се - ако знаех, че имаш разстройство на личността, нямаше да те закачам

П.П. опитваш се да правиш нещо като звукова транслитерация ли...забавно