Идеи за инициали на Форум LIVE.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Идеи за инициали на Форум LIVE.
Много готско изглежда тая снимка 

[center]Member of Old School Boys [/center]
-
- Контакти:
Само за информация - на първия плакат от 76-77 год. имаше надпис "Няма едри риби за сините акули". Мисля, че подхожда на последната идея, която е една съвременна интерпретация на този стар плакат. Идеята на стария плакат беше абсолютно същата, като на самите риби бяха изписани имената на другите отбори. Но всъщност предложенията на Акаунта на български също много ми допадат......
k.dimitrov написа:Само за информация - на първия плакат от 76-77 год. имаше надпис "Няма едри риби за сините акули". Мисля, че подхожда на последната идея, която е една съвременна интерпретация на този стар плакат. Идеята на стария плакат беше абсолютно същата, като на самите риби бяха изписани имената на другите отбори. Но всъщност предложенията на Акаунта на български също много ми допадат......
А в същото време секторът скандираше:
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ, ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА

[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Ако искаме да възродим стара атмосфера, ще помоля по-възрастните да споделят повечко относно тия времена - какви знамена е имало, какви транспаранти, какви скандирания е имало....
[center]Member of Old School Boys [/center]
-
- Контакти:
Относно английският език. В края на 70-те години използването на английския език беше своеобразен протест срещу тогавашното статукво. Този език беше символ на демокрацията, на западното общество, което беше за нас мечта, блян. С изграждането на "Английският сектор" с плакатите, знамената и скандиранията на английски ние искахме да докажем, че сме близки до това общество, че нашия отбор е символ на новото, красивото, мечтаното. Младите няма как да ме разберат, може би няма да разберат и защо сега искаме надписи на английски. Според мен трябва да има надписи на английски, но да не са централни и основни. Petkan ме разкри. Наистина на плаката имаше надпис "За черноморските акули няма едри риби". Но тогава и получавахме отговори от противникови агитки, че черноморските акули са безобидни. Затова и написах сините акули, но явно има тогавашни свидетели, които ме санкционираха. Все пак мисля "сините акули" звучи по-стряскащо и по-авторитетно!!!!
Кога ще е следващият ФОРУМ Лайф? Казвайте, че ми се пие 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

И на мен
Казвайте, ако ще се прави нещо до Коледа, да не изпусна купона
Между впрочем, дадох тази картинка на cena62 на една рекламна агенция за разработка:

Казах им да махнат емблемата, да разпънат надпис ЧЕРНОМОРЕЦ на кирилица, да вмъкнат британския флаг като мотив в двата края и разни други нещица, за които разисквахме в темата. В момента, по разбираеми причини са много заети, но ми обещаха да ми изпратят проект възможно най-скоро.

Между впрочем, дадох тази картинка на cena62 на една рекламна агенция за разработка:

Казах им да махнат емблемата, да разпънат надпис ЧЕРНОМОРЕЦ на кирилица, да вмъкнат британския флаг като мотив в двата края и разни други нещица, за които разисквахме в темата. В момента, по разбираеми причини са много заети, но ми обещаха да ми изпратят проект възможно най-скоро.
[center]
[/center]

Ето кой е най-сериозния от всички ни.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
калпазанчо написа:Ако искаме да възродим стара атмосфера, ще помоля по-възрастните да споделят повечко относно тия времена - какви знамена е имало, какви транспаранти, какви скандирания е имало....
Аз само да усетя кой не може да казва "Р" ще върнем нещо от стария "английски сектор"!

Новата Година мина и проектът за транспарант, както ми обещаха е готов.
Подлежи на обсъждане, промяна, дообработка. Давайте идеи

Подлежи на обсъждане, промяна, дообработка. Давайте идеи

[center]
[/center]