Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 02 август от 21:00

Мнениеот Parmalat » 03 авг 2013 02:03

Bartolomej написа:голям срам :(

Mного боли такава загуба.Паса за последния гол на Нафтата даде Живко Петков,а Херо как може да върне това дърво Преслав,а да го няма в групата Милчо Ангелов?! :evil:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Мнениеот Devian » 03 авг 2013 03:47

Bartolomej написа:голям срам :(

То да беше само срам,ама освен него вече е и борба за оставане в групата :oops: :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 авг 2013 07:50

Нефтохимик написа:
ivan56 написа:И с какво повече е искаше победата,с три контри и лежане по терена ,хайде стига празни приказки.При 2:1 ако беше влязло онова положение което вратаря я хвана на гоолнията мача свършваше.Единствената причина за мен този мач да завърши така е че,Черноморец при 2:1 реши не да пази резултата а да вкарва голове.
Иначе победния гол беше невероятен.

Лежане имаше при 3-2 и то не беше някакво което да не сме виждали.Същото щеше да е ако беше резултата във ваша полза.Друг щеше да е и мача ако при 1-1 беше изгонил напълно заслужено Дашев,не мислиш ли?

Относно дузпата. На 2-3 пъти прегледах клипа в Новспорт. Вижда се, а и се чува гласът на коментатора, че при нарушението Терзиев и Балтанов са били зад нападателя и по този начин го покриват. Затова, според него, правилно е показан жълт картон. Съгласен съм с ivan56, че "причина за мен този мач да завърши така е, че Черноморец при 2:1 реши не да пази резултата, а да вкарва голове." Да, явно Херо им бе казал, че е необходима разлика, за да посрещнат спокойно края. Грешките на Бруно, той беше в основата на контраатаките, при които влезнаха головете и почти 100% успеваемост на Нефтохимик му объркаха сметките.
Херо твърди, че е имало фаул преди третия гол, но репортажа започва много късно и не се вижда как Живко получава топката на крилото.
За лежането, то започна веднага след 2-2, преди това Черноморец водеше, но лежане не е имало, защото търсеше третия гол.
Много красиви голове и много заряд. И двата отбора се раздадоха, чужденците не по-малко от българите, в отбора на Черноморец не бяха на ниво и Дашев, и Венко. Руснакът, който седеше до мен, постоянно ми повтаряше, че вторият не е за отбора, играе без мисъл и е най-слабият на полето. Аз се стараех да оправдая Венко, като му заявявах, че той всъщност е десен бек и левият фланг не му е присърце.
Вярно е, че при контраатака се играе по-лесно, но такава беше тактиката на треньорите. Херо искаше разлика( на трибуните говореха, че при 2 гола разлика, мачът отива на много по-голяма) и спокоен мач, Дамянов разчиташе на преса в своята половина и контраатаки. Грешките на Бруно позволиха да се осъществи планът на Дамянов.
Относно съдията, много слаб, с много обратни отсъждания. Не отсъди 90% от фаулите срещу Жереми и Лъчо. Затова и двамата му бяха бесни. Същият руснак, още в средата на второто полувреме, при 2-1,започна да ми говори, че той ги разбира тези неща и е сигурен, че съдията е купен. Аз ги приемах с насмешка думите му, но така и не можах да си обясня, защо явни нарушения за Черноморец ги даваше в полза на Нефтохимик. И така до края, особенно в последните минути. А разиграният накрая цирк бе капак на всичко. Пет пъти се връща да се кара и дава картони на Вълчев, докато изтече цялото добавено време и даде края на мача.
Последна промяна от k.dimitrov на 03 авг 2013 08:18, променено общо 2 пъти.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 авг 2013 08:00

Нефтохимик написа:[.Но всички знаем,че тези които бяха във В сектор и намериха и развяваха сини флагчета оставени на седалките.Една голяма част когато ние сме домакини ще бъдат отново там,но ще развяват зелени знаменца :mrgreen: .Пожелавам си вторият двубой да бъде също така интригуващ но с поне 10хил на стадиона.Тогава с удоволствие да седне човек и да защитава тезата си кои са били повече,по-шумни ,по-атрактивни и т.н

Е, аз ще седя там. Донеси ми зелено знаме и чакай да го развея. Как си мислиш, ти би ли развял синьо знаме? Що за глупости.
Последна промяна от k.dimitrov на 03 авг 2013 08:13, променено общо 1 път.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 авг 2013 08:12

Der Führer написа: И нито дефанзивен халф . Липсата на Цонков и Паланков беше очеизвадна :

В отбора има дефанзивен халф, не по-лош от Цонков и Паланков - Осама. Момчето е на 21 години и вече се доказа в мачовете с Черно море и Лудогорец. Явно Херо бе решил да бие с разлика и заложи на повече офанзивни халфове. И щеше да е прав, ако не бяха безумните грешки на Бруно.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 авг 2013 09:07

Честита победа на Нефтохимик.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 09:17

Не знам защо сте толкова тънко обидни от една фенска песен "Зелен Бургас"Колкото и да си чешем "клавиатурите" при тази обща бройка не виждам смисъл.Но всички знаем,че тези които бяха във В сектор и намериха и развяваха сини флагчета оставени на седалките.Една голяма част когато ние сме домакини ще бъдат отново там,но ще развяват зелени знаменца :mrgreen: .

Да, да...И може би скачаха на головете на Черноморец, защото седяха в домакинския сектор и за това си бяха сложили и сини одежди.
Ако ти дам синьо знаменце ти ще го вееш ли ? За знаменцата . Не бяха на седалките.
Хората идваха и си ги взимаха. Никой на сила не е получил знаме и не го е веел по задължение.
Както и да е. Може би отдавам значение на тези незначителни факти заради очакванията ми, че ще ви победим на
терена, а вие тотално ще доминирате, като присъствие. Както писах и по-напред - не се случи нито едното, нито другото.
За числеността и симпатиите на кибиците в нашия сектор съдя по радостта им след отбелязване на гол. Може би имаше около 20 човека
пръснати сред тези хора, които ставаха на ваш гол и още толкова в отсрещната страна. Всички останали фенове на Нафтата бяха в отредените 3 сектора.
Факт е обаче, че като активна агитка вие бяхте повече. Искрено се надявам и ние да се съберем всите там, когато ви гостуваме, но надали,
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 09:18

Bourgas написа:Честита победа на Нефтохимик.

И да добавя. Напълно заслужена.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 03 авг 2013 09:29

Уточнение - мачът го има в p2pbg.com, който иска, да си го дръпне.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 09:30

Лежане имаше при 3-2 и то не беше някакво което да не сме виждали.Същото щеше да е ако беше резултата във ваша полза.Друг щеше да е и мача ако при 1-1 беше изгонил напълно заслужено Дашев,не мислиш ли?

Да. Сигурен съм. Но тогава мога да се обзаложа, че мачът НЯМАШЕ да го загубим.
Снощи си забравихме защитата човек. В двата ни досегашни мача - точно там бяхме бетон. Дали на момчетата снощи
им се стори двубоят лесен - не знам, но нямам обяснение. Чест обаче прави на Черноморец, че дори при 2-1 не се затвори и тръгна да
решава мача. Чест прави и на момчетата на Нафтата, че не се предадоха. Никой не коря, но и за това футболът е интересен и ме кара да ходя на стадиона.
И нещо друго оптимистично. Преди да влезем на стадиона имаше една малка група момчета облечени със зелени екипи, които си приказваха с наши момчета.
Смееха се, потупваха се по рамо...Това искам да виждам на стадиона. Искам и спортната злоба да я има...И накрая със сигурност няма да се броим и ще
си правим истински дербита. Лично на мен снощи ми беше готино на душата, ако изключим шоковата за нас развръзка накрая.
Впрочем подобно, като снощното разочарование на стадиона преживях през далечната 1997 година, когато Нефтохимик смаза Бран, но не успя да ги отстрани.

Върни се в “Черноморец”