ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shark_91
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Мнениеот shark_91 » 11 мар 2013 15:10

Bartolomej написа:играча на мач можеше да остане в историята с нов кървав гол
Изображение

За мен пак си остава играч на мача той беше най - активен от всичките футболисти.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 мар 2013 15:12

BFS написа:И аз толкова силни ЦСКА не съм ги виждал като домакини. Много доволен съм от победата също. Само немога да разбера всяка година като играим с черноморец се случва да ни уволнят треньора!?!!? Сигурно шефовете на отбора ни не искат отбора да върви напред? аха да тръгнем нагоре с тази хубава игра и ... смяна на треньора
той кво е виновен, че защитниците ни се чудят къде да изритат топката само да не ни я вземат другите. Ех, той Черни се обърка веднъж и я хвана, ама повече не му я дадохме, все в тъч я чобанихме. Добре, че цаците толкова си могат.
ама чи и късмет .... ех начи ... и малшанс камбуров и 5:0 щеше да ги бием тия цаци

Майтапчия. :mrgreen: .
[offtopic]Като писа за цаца, че се сетих: Навремето немалка част от икономиката на страната ни е била съсредоточена в свине-производството. В години на криза и липса на фураж тези животни са били хранени с цаца, приготвена във вид на брашно. Била е много калорична храна за тези мили животни и се е превърнала в основен енергиен източник за развитието им. Доказано било, че прасетата по-бързо наддавали на килограм, а месото им било изчистено от мазнини. Нашите прасета се изнасяли основно за СССР и другите страни от източния блок...Проблемът обаче се появил години по-късно, когато консуматорите от бившия Соц . блок установили, че дори след термична обработка на свинското месо доставено от БГ и хранено с рибно брашно ( цаца, таранка и други по- непретенциозни плаващи ) имало дъх и привкус на риба...От тогава насетне тенденцията прасетата да се угояват чрез риба секнала. По-късно умрял и този отрасъл - свине-производството.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 мар 2013 15:32

k.dimitrov написа:Нейчо, кой ти е крив, че не ходиш на контроли през подготовката. Няма как да се изненадаме в ролята на Яни, тъй като през цялата подготовка Херо го готви за този пост. И смятам, че в голямата част от мача той се справи със задачата си. Може би му трябва малко повече бързина и повратливост. Да не забравяме, че Яни като дете е започнал да играе на този пост, така че не му е чужд. Още няколко мача и ще бъде пълноценен и ще имаме отново 4-ма качествени централни защитници.

Ники, кога съм твърдял, че някой ми е крив за нещо ?
Що се касае за Яни. Частта в, която съм писал за него си я чел с друга презумпция. Аз не съм изненадан от ролята на Яни, а от наличието му на терена.
Изненадан съм не по-малко отколкото от липсата му преди седмица.
Яни е мой любимец още от мача с Черно море във Варна миналия сезон, когато с Анисе и Жужу в отбора ни им скрихме топката. Яни тогава игра до Анисе, изведе Асис за центрирането и красивия гол на Жоржи. Хиляди пъти съм писал: Лоша дума за нашите бургаски момчета не бих написал, колкото и несъвършени да са те.
С един Яни ( гледал съм го на тази позиция) и един Крум по левия фланг, с един Венко и един Гаел по десния фланг ( и там съм го гледал), с един Дрянов зад Преслав или Милчо Левски нямаше и гък да кажат...Да, ама не...И как така отведнъж на Станислав и Милчо им дойде смелостта за Армията само седмица след мача с Левски пак е въпрос, който затвърждава чувството ми за меко казано пропиляния мач срещу Левски 1914.
Може да звучи, като кощунство, но мачът с Левски беше " изпортен : на ниво - трЕнер. Мисля го, пиша го. Да ме прощава Херо, ако греша. И двата варианта - техническа неволя или умишлено такава - не ме удовлетворяват. Колкото повече отминава този мач, толкова повече ми тежат "греховните" помисли в чутурата. Дано не съм прав, ама надали.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 11 мар 2013 16:02

shark_91 написа:Прав си много от ръковоството трябва да помислят за вратарският пост. :)

Що за глупости,Стоян си има договор с нас още 2 години,след което сигурно ще се пенсионира.А и има който да го замести след това. ;)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 11 мар 2013 18:53

Не съм съгласен с Нейчо относно играта на Ванчо Траянов . Да , проспа двойния фал , но покри много голям параметър на терена и се опитваше да бъде навсякъде и да свързва отделните звена в отбора . За мен дупката в средата се казваше Паланков и от там дойдоха хаотичните отигравания до 20 -тата минута , както и смятам , че първото полу-време на Траян не беше на висота , на която може да играе .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 мар 2013 20:12

Освен Арно друга дупка в отбора нямаше . Паланков го пазеше някой в червено персонално ако не сте забелязали и веднага след като вземеше топката оня му се качваше на гърба. Всички знаем ,че не е от най-техничните играчи и въпреки това си изпълни задачата на терена . За Венко също не съм съгласен ,че е бил слаб .
ЦСКА ни би както се видя с име и със стадиона си
Тези футболисти на ЦСКА ако бяха с друг екип и на друг стадион нямаше да ни победят
Всички играха на висота и всеки направи грешки , даже и най-добрия в нашия отбор сгреши на няколко пъти с изнасянето на топката , ама играхем като отбор и всеки помагаше на другия
Не знам дали се видя на телевизията ,ама след последния съдийски сигнал Траян и Стоян направо на бегом тръгнаха да се прибират , никога не било това .. Дянков само дигна ръце и без да се обръща замина към съблекалнята . Херо последните минути стана и започна да ги навиква всички в атака , гола буквално се печеше за нас . Българска армия буквално замлъкна за 5 минути , след което започна яко освиркване на футболисти , треньори и ръководство . Тогава дойде този случаен втори гол и нашите буквално рухнаха , като можеше и да получим трети .
Момчетата бяха много , ама много надъхани да вземат нещо и да играят футбол , за да Ви докажат ,че мача с Левски не е загубен извън терена .
Жалко , че има още хора , които живеят само с мисълта ,че Черноморец продава срещи и това е начина за да съществуват
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 мар 2013 20:16

Поздрави за последното изречение.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 мар 2013 21:05

Момчетата бяха много , ама много надъхани да вземат нещо и да играят футбол , за да Ви докажат ,че мача с Левски не е загубен извън терена .

Дидо, ако мен визираш претенциите ми за мача с Левски са към схемата на игра и непроменената и структура в целия ход на двубоя, независимо, че още от първата минута се видя безпредметността и. Опциите за промяна дори и аз, като лаик видях. Всите тези опции бяха на резервната скамейка, но не бяха използвани. Нямам претенции към играчите. Никакви дори.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 11 мар 2013 21:47

ntodorov написа:За вчерашния мач. Много странен, като изживяване, случки и краен резултат. Трудно ми е да пиша и да правя анализи някакви. Изгледах срещата с отворена мандибула, сподавени тонове и на два пъти задавяне от обилно слюнко-отделяне, такова, каквото съм нямал дори и на зъболекарския стол, където по дефолт мнооого ме е страх. :oops: . Видях обаче един много променен Черноморец и стартов състав "изваян" с много въображение и усет. Пиша го напълно сериозно, защото с оглед на кадровите проблеми и в сънищата си не предвиждах липсата на Преслав в нападение и наличието на Яни Пехливанов в ариегарда пред Тяната Колев. Като за капак Крум си заигра, като крило, така, както го е правил в годините, когато си е "цвъкал" младежките пъпки покрай игрището на Гранд хотела в Поморие. Позициите на терена се разминаха с имената на изпълнителите им, като реактивен самолет с муха.
По-късно и Янис Юсеф стана част от абстрактната икибана, като се "премени" с позицията на Крум. И то успешно де. Абе с една дума, ако Тяната Колев беше заиграл централен нападател, а под рамките на вратата беше застанал Преслав удовлетворението и вълнението от новото начало щяха да ме съпътстват целия мач... Но не би. Чак пък до такава гавра с тактико -техническите футболни прийоми Херо не прибегна. Иначе Ванчо Траянов с нищо не опроверга моите първи наблюдения след повторния му дебют в Черноморец, че играе с гръб към събитията на терена и хвърля пасове назад с подобно на булка хвърляща младоженческия си букет с гръб, към неомъжените - т.е. - където падне букета/топката - той ще да е щастливеца.
Гошо Терзиев пък е момчето, което заслужава много похвални думи и нито грам ироничен намек за изявите му. Момчето изигра мача с превързана глава, със засъхнала кръв по фланелката и лицето...Точно за това неговите снимки в това му наблагоразположение трябва да "светят" на десктопите на нас феновете на отбора - ей тъй за да усетим, че без мъка няма и...загуба с 2:0. Като написах загуба с 2:0, точно този цифров израз от мача материализира поредната абсурдна бръмка в странното нещо изиграно между ЦСКА - Черноморец. Ако го опишем, като футболен мач би трябвало да мислим ново име на онуЙ, което се играе по Апенините, Иберийския полуостров и на острова населен от келти.
Туй вчерашното си беше - излъжи другарче. Нашите се лъгаха помежду си. Излъгаха се дори в най-важния момент, когато получихме изпълнение на фрики . За цялата история на Черноморец и може би в оставащата му такава, подобен момент не сме имали и надали ще имаме отново. Момчетата в червени одежди се опитаха да ни напишат историята, Трян и Ванчо - отказаха вежливо. Липсата на комуникация на терена пък ни направи съпричастни свидетели на едно шоу миксирано с нещо средно между "Кен лий" и изявата на самодейно филхармонично дружество съставено от докери във Виенската Държавна опера...Последните минути на мача даже не ги коментирам. Там се случи някаква симбиоза между организиран транзитен превоз и махленски футбол, когато дори на централните ни защитници им се прииска да поиграят малко... като нападатели. В този лукс от демокрация що всеки да не прави това, което душа му сака. Някой казват на този прийом вабанк, но вчера изпълнителите в синьо ми заприличаха на летци в самолети за камикадзета. Момчетата с червени одежди пък се почувстваха джигити на червен светофар и погазиха " феърплея", като ни отбелязаха един напълно редовен, но на практика ' морално'' определен да бъде гол...в тяхната врата. Ей тъй за да се овъзмездим и ние от непринуденото "шоу", което нямаше как да се случи без нас.
[offtopic]няма защо да се сърдим на армейците, че се възползваха от нашето благоразположение. Оствихме ги в деликатна ситуация, когато се бяха излегнали в нашето легло с разтворени обятия. Ние подминавахме този факт с аристократизма на английски лордове...За това, когато си обувахме гащите с гръб към партньора си получихме два неочаквани и болезнено пробождащи "органа", в отверстие с друга физиологична насоченост. Точно тези органи преди това изглеждаха на общия фон миротворни и дори леко закърнели... :mrgreen:[/offtopic]

Поредната отлична литературна изява на Нейчо.... само дето този път няма почти нищо общо с истината :( Колегата Марлан е пуснал пълен запис на мача. Препоръчвам ти да го изгледаш, Нейчо.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2013 22:03

Аз като се замисля може би е прав Гълъба. :roll:
И аз искам да кажа нещо за сравненията с Левски на Лазур и Левски в Пловдив. На всички ви е ясно,че срещу 15000 души се играе по-трудно,отколкото срещу 8000.където 2 000 са твои, а още толкова се праят,че не са.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”