Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0

Мнениеот калпазанчо » 27 авг 2012 14:45

Bourgas написа:За закриването и аз не вярвам, но за Езерото съм на 95% убеден. Чакам включване от нашите, съжелявам, че не отидох и аз, просто спях... Че бачкането ми ме грабна от сабалям :mrgreen:

Нека оставим компетентните органи (в случая полицаи,следователи) да си свършат работата. След това и ръководството и феновете на Черноморец ще направят среща за да се вземе решение по този случай. Мое лично мнение, а и на останалите фенове от Олд скуул бойс е, че вече случаите станаха доста и то в един малък интервал от време. И все непредизвикани, без някаква провокация от страна на синия лагер. Следователно санкцията трябва да е тежка и без сантименти.
Чак за закриване обаче - това са научни фантастики ;)
[center]Member of Old School Boys [/center]

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 27 авг 2012 14:59

Напълно ненормална ситуация,не мога да проумея просто как може да се случи такова нещо.Остава само да се надяваме,че ще успее да се разбере извършителя и да си понесе последствията,а не всички фенове и най-вече ръководството и отбора на Нефтохимик.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 15:03

Bourgas написа:За закриването и аз не вярвам, но за Езерото съм на 95% убеден. Чакам включване от нашите, съжелявам, че не отидох и аз, просто спях... Че бачкането ми ме грабна от сабалям :mrgreen:

Тоше. Първата среща се е състояла сутринта. За след обяд имахме идея за втората. Щетите не са малки. Погубена е клубна собственост за солидна сума. Фактурите за унищожените неща се пазят. Към сутринта специализираните лица все още не можели да направят щателен оглед на зулумите. Щетите трябва да се изяснят, а клубните ръководства да се разберат помежду си, ако въобще имат, какво да си кажат. Жалко е, че заради тези зулуми извършени от шепа безмозъчни ще трябва да страдат всички бургазлии независимо от клубната им принадлежност. Жалко.
ПС: не видях, че Владо е писал преди мен.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 авг 2012 15:05

mazut написа:Напълно ненормална ситуация,не мога да проумея просто как може да се случи такова нещо.Остава само да се надяваме,че ще успее да се разбере извършителя и да си понесе последствията,а не всички фенове и най-вече ръководството и отбора на Нефтохимик.

И ние се надяваме на това. Искрено се надяваме. За съжаление всички страдаме заради шепа безмозъчни. И пак за съжаление - има ги навсякъде.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2012 15:08

mazut написа:Напълно ненормална ситуация,не мога да проумея просто как може да се случи такова нещо.Остава само да се надяваме,че ще успее да се разбере извършителя и да си понесе последствията,а не всички фенове и най-вече ръководството и отбора на Нефтохимик.

Те хората си ги знаете кои са!Сега решавате дали ще сте от полза на отбора си!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 авг 2012 15:10

Ок, нищо ново под слънцето с две думи. Пак едни и същи приказки. И пак остава да се надяваме. Нали така? А докато се надяваме дали няма да останат само "чаааайки и гларуси там деее летят" да се отнася и за територията на ст. Нефтохимик/Нафтекс/Лазур?!?!?!?!?!?!?
п.п. Не че искам да ви давам наклон на ***, ама все ми се струва че си знаете мн добре кои са извършителите ;) И че стига да поискате можете да си ги контролирате въпросните ;) Само желание да има. С два реда в някакъв форум няма как да стане. Щом и официалния Ви представител извикан на място не се е държал подобаващо си мисля, че думите ти са просто ей така подхвърлени и нямат реална стойност. Затова мисля, че тежката санкция в случая си е повече от наложителна. Аргументи бол ;)

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 27 авг 2012 15:15

Просто за да направиш нещо такова не може да обичаш Нефтохимик,извършителя явно не му пука въобще за отбора.
калпазанчо,постави се просто на мястото на нашия представител.3 години се борим затова,а сега като гръм от ясно небе ни пада тва.Как просто човек да е на себе си ;)
А и ако приемем,че цялата публика на Нефтохимик е виновна.Каква е тогава вината на Благо Митрев,Николай Филипов,Димчо Ненов,Емо Манев,Любо Божинов и всички останали.Защо трябва те да понасят всичко това занапред заради глупоста на няколко човека(нищо чудно и да е само един)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 авг 2012 15:25

mazut написа:Просто за да направиш нещо такова не може да обичаш Нефтохимик,извършителя явно не му пука въобще за отбора.
калпазанчо,постави се просто на мястото на нашия представител.3 години се борим затова,а сега като гръм от ясно небе ни пада тва.Как просто човек да е на себе си ;)

Приятел, от снощи се опитвам да се поставя на всеки един на мястото...Въртя, суча, правя, струвам, ама все пак това става на ваш мач, извършителите са със ваши фланелки. Този път не върви да кажеш: Ама не е сигурно, че са наши хора.
п.п. Докато едни се борят да градят нещо за отбора, други рушат всичко след себе си. И какво ще стане: 3 години мъки, и накрая за толкова кратко време да се върнете в поза партер?
А ти се пробвай да се поставиш на Благо Митрев, или на момчетата дето се блъскаха по полянките през тези 3 години...Така ли ще им се отблагодарите? А на тяхното място дали е лесно да се поставиш? И след кто може Благо Митрев да бере негативите и да се черви и да се нерви, не може от фенклуба някой да се опитва да омаловажава ситуацията. Понеже му дошло като гръм от ясно небе. На Благо сигурно му е дошло от мрачно небе :roll: Все пак превдставителя на фенклуба би трябвало да е човек с ясна позиция по принципни въпроси...Едва ли е по-добре да почнеш да се караш и да повишаваш тон, да се опитваш да омаловажиш нещата...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 авг 2012 15:25

mazut написа:Просто за да направиш нещо такова не може да обичаш Нефтохимик,извършителя явно не му пука въобще за отбора.
А и ако приемем,че цялата публика на Нефтохимик е виновна.Каква е тогава вината на Благо Митрев,Николай Филипов,Димчо Ненов,Емо Манев,Любо Божинов и всички останали.Защо трябва те да понасят всичко това занапред заради глупоста на няколко човека(нищо чудно и да е само един)

Каква беше картинката на мача в Поморие? Хвърляне на кошчета (за малко да ударят собствените си футболисти), безумие, за съжаление тогава не бяха само няколко човека! Седях точно до Благо Митрев, човека се чудеше как да озапти обезумялата тълпа-никой не му обръщаше внимание!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 авг 2012 15:30

Ми нали сте много(ако съдя по вчерашния мач 3000),а те са малко(да речем 30 души).Разкараите ги от стадиона и няма да имате проблеми.Май не разбирате,че това нещо няма нищо общо с хулиганството.Да се биеш неудошевени предмети не е много трудно!
А ако приемем,че цялата ви публика е виновна ами много просто ще играете там където си играхте предния мач преди Чавдар!

Върни се в “Черноморец”