Левски Сф - Черноморец Бс FT. 2-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Левски Сф - Черноморец Бс 18.04.2012

Мнениеот Искам си Акаунта » 18 апр 2012 22:48

subzero написа:
Искам си Акаунта написа: като кои мачове например съдиите са основни виновници ?

Берое и Локо(ПД) на прима виста.

Берое играха сума време с човек по-малко и дори вкараха гол . Локо Пловдив категорично надиграха Черноморец , вкараха 2 гола . На Черноморец отмениха 1 . Пак не достигат известен брой голове . ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 апр 2012 22:54

Искам си Акаунта написа:
subzero написа:
Искам си Акаунта написа: като кои мачове например съдиите са основни виновници ?

Берое и Локо(ПД) на прима виста.

Берое играха сума време с човек по-малко и дори вкараха гол . Локо Пловдив категорично надиграха Черноморец , вкараха 2 гола . На Черноморец отмениха 1 . Пак не достигат известен брой голове . ;)

Знам,че точно на тази тема няма смисъл да спорим. Сложи 1 гол(само) от 2 отменени и са 3 точки,ако гола на Боли с/у Локо беше зачетен,не съм сигурен,че щяхме да загубим,айде да е 1 точка. Сега виж класирането...с 4 точки повече. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 апр 2012 22:58

Между другото,не знам дали гледахте мача на Левски с/у Локо(Сф),ама днешния Левски беше доста по-добър от онзи с/у Локото. Което,разбира се,не означава,че беше непреодолим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2012 22:58

Искам си Акаунта написа:
galin56 написа:Не лоша игра на Черноморец. Мокрия терен беше голям стартов минус за Черноморец понеже имат определено по-техничния състав. Много силни нападатели, но мокрия терен пречеше. Шаешу е уникална находка, който засенчи и Жужу, Боли е много бърз и пъргав, ако оправи и воденето на топката и завършващия удар може да свърши работа в атака. Асис също е находка. Лятото определено трябва да се работи в посока хора в центъра. Херо също е на това мнение,което много ме радва - каза:"Определено в момента най-слаби са ни централните халфове и трябва да търсим способни хора там". Цонков е далеч от класата на отбора, а Паланков е посредствен. Балджийски и Кишишев също като централни халфове не са нищо особено. Също и защитниците трябва да стоят по-близо до атакуващите нападатели, много непокрити ги оставят.
Та да обобщя: за Лига Европа така както върви шансовете са 50:50 за класиране. Отбора не е лош, даже има някои много добри играчи. Лятото трябва сериозно да се наблегне на търсенето на централни халфове за да върви играта на отбора нагоре и да се запазят нападателите(Шаешу,Боли и Асис).

Шаешу , Боли и Асис ще бъдат продадени . Почти 100% сигурно е . Много вероятно е това да се случи и с Цонков и Фо Поре . Кишишев най-вероятно ще прекрати кариерата си . На Траян договора му изтича лятото , а нов все още не му е предложен . Освен това Ще стане на 36 години . Николов с всеки мач е по-зле . Като сумираш всичко , излиза че Херо че трябва да намери поне 8 нови класни играчи .

Като си спомня с какъв скептицизъм посрещнахме на контролите Шаешу, че даже се чу, че отначало Херо не го и харесал, не се и съмнявам, че ще намери и нови 8 играча, а бъди сигурен, че вече се носи слуха, че един сезон, та и един полусезон в тоя забутан клуб, в тая забутана страна ти дава готин трансфер, ще има повече избор!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 18 апр 2012 23:00

Искам си Акаунта написа:
galin56 написа:Не лоша игра на Черноморец. Мокрия терен беше голям стартов минус за Черноморец понеже имат определено по-техничния състав. Много силни нападатели, но мокрия терен пречеше. Шаешу е уникална находка, който засенчи и Жужу, Боли е много бърз и пъргав, ако оправи и воденето на топката и завършващия удар може да свърши работа в атака. Асис също е находка. Лятото определено трябва да се работи в посока хора в центъра. Херо също е на това мнение,което много ме радва - каза:"Определено в момента най-слаби са ни централните халфове и трябва да търсим способни хора там". Цонков е далеч от класата на отбора, а Паланков е посредствен. Балджийски и Кишишев също като централни халфове не са нищо особено. Също и защитниците трябва да стоят по-близо до атакуващите нападатели, много непокрити ги оставят.
Та да обобщя: за Лига Европа така както върви шансовете са 50:50 за класиране. Отбора не е лош, даже има някои много добри играчи. Лятото трябва сериозно да се наблегне на търсенето на централни халфове за да върви играта на отбора нагоре и да се запазят нападателите(Шаешу,Боли и Асис).

Шаешу , Боли и Асис ще бъдат продадени . Почти 100% сигурно е . Много вероятно е това да се случи и с Цонков и Фо Поре . Кишишев най-вероятно ще прекрати кариерата си . На Траян договора му изтича лятото , а нов все още не му е предложен . Освен това Ще стане на 36 години . Николов с всеки мач е по-зле . Като сумираш всичко , излиза че Херо че трябва да намери поне 8 нови класни играчи .

Значи Цонков ако го разкарат, ще черпя. За Фо Поре не вярвам да го продадат на някой, Боли също. Определено апетите ще са за Шаешу и Асис. Шаешу развинти левскарите, Черно Море и страхотен дебют срещу ЦСКА, Асис счупи кръста на цскарите и определено и двамата ще са търсени. Според мен на такива играчи трабва да се търси минимум по 1 млн.евро Хубавото е че поне до сега Събев влага и в отбора от продажбите. Иначе за Траян в момента ни е най-силния защитник, не вярвам да не го оставят, а Кишишев ако е в добра физическа форма за в България става още, дава ширина на състава. Все пак се появяват наказани, контузени и т.н. Но определено лятото ще има доста промени и нови играчи. Надявам се добри централни халфове и някой добър централен защитник. А в атака сме си екстра Боли,Асис,Шаешу,Преслав,Венци, Мелконян все още е загадка, но щом Херо го е взел и има и мачове за национала може и той да излезе силен, само дано ги не пипат.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2012 23:02

subzero написа:Между другото,не знам дали гледахте мача на Левски с/у Локо(Сф),ама днешния Левски беше доста по-добър от онзи с/у Локото. Което,разбира се,не означава,че беше непреодолим.

Този път съм на едно мнение с Акаунта! Той говори за двата гола, ама забравя от къде идват! Колев пролетта не е толкова стабилен! Оставаше днес и тая греда пак от на майната си да влезе ( друг е въпроса, защо никой не го посрещна тоя защитник?!) и щеше вече да е прекалено и да заприлича на Петков! Обещах, че за сега няма да коментирам всички, просто беше слаб мач за възможностите на Черноморец! За разлика на малката и чудесна група които май засрамиха нашите футболисти!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 апр 2012 23:05

kartago написа:
subzero написа:Между другото,не знам дали гледахте мача на Левски с/у Локо(Сф),ама днешния Левски беше доста по-добър от онзи с/у Локото. Което,разбира се,не означава,че беше непреодолим.

Този път съм на едно мнение с Акаунта! Той говори за двата гола, ама забравя от къде идват! Колев пролетта не е толкова стабилен! Оставаше днес и тая греда пак от на майната си да влезе ( друг е въпроса, защо никой не го посрещна тоя защитник?!) и щеше вече да е прекалено и да заприлича на Петков! Обещах, че за сега няма да коментирам всички, просто беше слаб мач за възможностите на Черноморец! За разлика на малката и чудесна група които май засрамиха нашите футболисти!

Тук е момента Петьо(Петкан) най-сетне да се включи и да каже дали футболистите са поздравили агитката.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 апр 2012 23:06

subzero написа:
kartago написа:

Тук е момента Петьо(Петкан) най-сетне да се включи и да каже дали футболистите са поздравили агитката.

Ами сигурно пътуват кой на къде! Не знам адаша дали ще се връща?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 18 апр 2012 23:07

kartago написа:
subzero написа: на Черноморец! За разлика на малката и чудесна група които май засрамиха нашите футболисти!

Ами сигурно пътуват кой на къде! Не знам адаша дали ще се връща?[/quote]
Ми гледам,че е на линия.....

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 18 апр 2012 23:42

Поне футболната вечер има хубав завършек . Ако има фенове на Челси - честито :)

Върни се в “Черноморец”