k.dimitrov написа:Данчо, голът беше в далечната страна на стадиона. Моето мнение беше, изхождайки по начина на движение на Боли, че има фаул, но никой от нас не бе сигурен. Звънихме на хора, гледали мача по телевизията. Всички, казаха, че голът е редовен. Вечерта, на срещата с привържениците на Локото, някои от тях също казаха, че голът е бил напълно редовен. Тяхната агитка беше точно зад тяхната врата и са видели положението. Аз, вече писах, след като изгледах повторенията, за мен това е гол, няма нарушение. Боли се спря и отскочи от място, няма натиск върху вратаря, просто го надскочи. На вратаря повече му попречиха защитниците на Локото. Според мен, съдията, от мястото, на което беше, е видял много добре ситуацията и беше длъжен да даде гол, а не фаул.
Е , стига бе хора ... вярно че гледате през фенски очила . НО ... дали Караджов е скочил или не , няма значение . Той си СТОИ на позицията . Всеки физически контакт с противников играч , който промени позицията на вратаря се свири нарушение . Гледайте пак повторението - Боли скача , натиска с хълбок Караджов и едва тогава играе с топката .
[/center]
[/center]