Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 24 апр 2015 12:45

Der Führer написа:
petkan написа:Ми хайде де!

Пуснах следното съобщение в другия форум:

"Организирам екскурзия... безплатна...лека следобедна закуска, напитки(безалкохолни ;) ), програма и духова музика на борда - включени!
След победата - посещение на автентично вечерно византийско шоу гарнирано с вечеря и отново напитки (алкохолни :P )"

но там никой не ме отразява :( Оставили са ме няк'ва цаца и не ме ебават :( Става въпрос за днешния мач.

Ми ще си споделям мъката със старите дружки :)

Той другия форум е за фенове ... не можеш ги впечатли тях с напитки :mrgreen:
Аз викам до края на месеца да организираме нещо ... докат съм отпуск . Че после ще забягвам за няколко дни , трансгранично :roll:

И аз съм ЗА!
Като се замисля аз съм инициатора,оставаше и да не съм ЗА :lol: !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 апр 2015 20:52

Ши въ смачкам бе акули-марули :twisted: !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 апр 2015 23:07

BRF написа:Ши въ смачкам бе акули-марули :twisted: !

За пиене не се включвате!На заплахи не отговаряте :? !Друго вече не ми идва на ум!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 02 май 2015 21:12

Моите съболезнования :) Не ми е до базик,но това трябваше да стане. На този свят има поне някаква справедливост
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 май 2015 21:20

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Моите съболезнования :) Не ми е до базик,но това трябваше да стане. На този свят има поне някаква справедливост

Какво е станало?!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 02 май 2015 21:40

BRF написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Моите съболезнования :) Не ми е до базик,но това трябваше да стане. На този свят има поне някаква справедливост

Какво е станало?!

Черноморец отпадна днес
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 май 2015 21:40

BRF написа:

Какво е станало?!

Нищо неочаквано.Догодина ще цъкаме с Несебър и Розова Долина.А това е едничката радост на зелените цървули.Макар и да не знаят кой отбор подържат дали този от селските групи или Практикера.Но се радват на нашето нещастие.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 02 май 2015 21:52

На "зелените цървули" изобщо не може да им се опрете и на малки пръст. Поддържа ме си отбора в Б окръжна който сами си спасихме,без помощ от никъде. За Нефтохимик общината не заседава всеки ден и да мисли хиляди варианти за спасение.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 май 2015 22:31

Сериооооозно.Ай стига бе.Та вие знаете ли кой отбор подържате?То не остана отбор в общината с който не сте се обединили.Спасили били.Само мантрите ви големи.Нали щяхте да си издържате сами отбора като ходите по 50000 на всеки мач.Нали много приказвахте че ще сме обединявали с Мастер.Кво стана? Безценен е гърча който се вижда под всяка статия за действията на общината в опита да се спаси клуба и стадиона.Винаги ще бъдете втора цигулка в Бургас.Фактец както казва форумният шут.Спасили били :lol: :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 май 2015 23:04

Страшни сте.Като зелената библия ли кво беше там.Кво правихте и подскачахте като изоглавени на мача на Черноморец с Практикер.Ние с вас не се сравняваме не сте дразнител.С 10 сезона в А група(даже не знам дали са толкова) няма кво да си мерите пи....те с нас.Може и да нямаме успехи но това е отбора на Бургас.Всичко друго е някакви селски комплекси.Когато цялата общественост реши да ви спасява ела ми се обади.Втора цигулка няма как да бъдем.Един от първите отбори в България да се сравнява с един работнически отбор създаден за бачкаторите от селата при това в Камено.Ще ме извиняваш ама е смешно.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Черноморец”