Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 25 яну 2015 23:03

Ново Сдружение с нестопанска цел е учредено в Бургас.
Неговата идея е да бъде подпомогнат футболния отбор на Черноморец. СНЦ-то се казва „Бъдеще за Черноморец Бургас“.
Сдружението е учредено в петък. Негови основатели са бивши ръководители на „акулите“, бивши играчи, легенди на „синия“ клуб и фенове. Целта е дружеството да подпомага по всякакви начини първия отбор и Детско-юношеската школа на Черноморец. Изрично се упоменава, че не става въпрос за генерално спонсорство, а просто за помощ, която може да бъде оказана. Очаква се повече подробности около новото сдружение да бъдат официално оповестени в близките дни.
Вижте кои влизат в „Бъдеще за Черноморец Бургас“
СНЦ „Бъдеще за Черноморец Бургас” бе учредено в петък.
В понеделник пък всичко ще бъде официализирано, след като документите ще бъдат внесени за съдебна регистрация.
На общото събрание на СНЦ-то за председател на сдружението е избран бившият президент на „Черноморец” Тома Томов. Заедно с него в 7-членния управителен съвет влизат спортният деятел Васил Стоянов, бившите футболисти на клуба Иван Притъргов, Валентин Делиминков и Николай Калушев, строителният предприемач Димо Тадаръков, а от квотата на фенклуба – Георги Колибаров.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 яну 2015 21:11

Снощи си направихме много добра среща между две акули и четирима армейци!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 31 яну 2015 14:05

BRF написа:Снощи си направихме много добра среща между две акули и четирима армейци!!

Ако решите да зачестите и укрепите дружбата, а и да изравните малко силите, свиркайте ;)
[offtopic]Вальо, добре че си ти брат, че досега зарази безхаберие, да ни бяха изтрили от този форум.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 31 яну 2015 17:07

petkan написа:
BRF написа:Снощи си направихме много добра среща между две акули и четирима армейци!!

Ако решите да зачестите и укрепите дружбата, а и да изравните малко силите, свиркайте ;)
[offtopic]Вальо, добре че си ти брат, че досега зарази безхаберие, да ни бяха изтрили от този форум.[/offtopic]

:) Оооооо Петьо,завърнал си се!Да вземем да го полеем!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 01 фев 2015 09:14

Не е обидно :P Само уточнете дата, час и място на събитието ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 фев 2015 10:27

petkan написа:Не е обидно :P Само уточнете дата, час и място на събитието ;)

Това е работа на модератора!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 фев 2015 11:15

Заявихте ли си новия канал момчета?Да зяпате качествен футбол?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 фев 2015 21:40

BRF написа:Заявихте ли си новия канал момчета?Да зяпате качествен футбол?

Нц. Вальо. Бааал съм я в диемата.
Срещу 2 лв. моя оператор ми пуска немската Бундеслига HD ( немско първенство нон стоп ), италианската SKY спорт HD ( италианско и английско), сръбската SK НD ( английско, испанско), испанската футбол HD ( испанско, английско, италианско), руската футбол HD ( английско, испанско, холандско, немско )...
Кво ми трябва повече ? БГ първенството съм го отсвирил. Виж Б групата ме вълнува, но няма оператор, който да си я позволи. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 25 фев 2015 02:30

ntodorov написа:

Срещу 2 лв. моя оператор ми пуска немската Бундеслига HD ( немско първенство нон стоп ), италианската SKY спорт HD ( италианско и английско), сръбската SK НD ( английско, испанско), испанската футбол HD ( испанско, английско, италианско), руската футбол HD ( английско, испанско, холандско, немско )...
Кво ми трябва повече ? БГ първенството съм го отсвирил. Виж Б групата ме вълнува, но няма оператор, който да си я позволи. :P

Канал 3 вместо да предават мачове от третия ешелон да купят правата за Б група :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 фев 2015 14:12

ntodorov написа:

И аз така Нейчо!ЦСКА ще гледам или на стадиона или по радиото!

Върни се в “Черноморец”