Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Кой беше тоя Жужу
?Щели сме да го взимаме!

BRF написа:Кой беше тоя Жужу?Щели сме да го взимаме!
Добър играч за нашите стандарти.За мен лично след Шаешу това е най добрият играл тук в Бургас.Ама нещо нещата не му се случиха в Турция.Бърз, техничар, с нюх за гола.Не напразно Херо искаше да го вземе в Левски преди да се разсъхнат работите, ама ижинеро предпочете Амари.Ако е във форма е две класи над Амари.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:BRF написа:Кой беше тоя Жужу?Щели сме да го взимаме!
Добър играч за нашите стандарти.За мен лично след Шаешу това е най добрият играл тук в Бургас.Ама нещо нещата не му се случиха в Турция.Бърз, техничар, с нюх за гола.Не напразно Херо искаше да го вземе в Левски преди да се разсъхнат работите, ама ижинеро предпочете Амари.Ако е във форма е две класи над Амари.
Щом Гонзалина не го е харесал,значи ще е добро попълнение

-
- Контакти:
BRF написа:ivan56 написа:BRF написа:Кой беше тоя Жужу?Щели сме да го взимаме!
Щом Гонзалина не го е харесал,значи ще е добро попълнение!Шаешу беше като извънземен,щом го слагаш след него,ясно!Благодаря Ванка!
По-различен е от Шаешу и Амари като стил на игра. Типично крило, с отличен демараж, спринт, дрибъл, нюх към гола и отличен далечен удар. Цар на бързите контраатаки, като за някои от тях сам си печели топката - има отличен шпагат. В Черноморец игра само един полусезон, веднага го купиха турците.
k.dimitrov написа:BRF написа:ivan56 написа:BRF написа:Кой беше тоя Жужу?Щели сме да го взимаме!
Щом Гонзалина не го е харесал,значи ще е добро попълнение!Шаешу беше като извънземен,щом го слагаш след него,ясно!Благодаря Ванка!
По-различен е от Шаешу и Амари като стил на игра. Типично крило, с отличен демараж, спринт, дрибъл, нюх към гола и отличен далечен удар. Цар на бързите контраатаки, като за някои от тях сам си печели топката - има отличен шпагат. В Черноморец игра само един полусезон, веднага го купиха турците.
Жужу беше отлично крило , само че повече от година не е играл организиран футбол.Това е причината да не подпише с Левски София.
За мен двамата най-силни играли за Черноморец са Шаешу и Асис,и двамата без проблем надиграваха противниците си,независимо от кой отбор са,дали някой от кофийските,фесотворец или останалите имащи се за грандове като хората на джуджето от Микре.Беше се чуло,че имате интерес преди време и за него,но така и не се стигна до трансфер.Колкото до Жужу,добър играч беше,но не беше от тези,които могат да носят отбора на гърба си срещу водещи отбори като останалите двама.В мача с пискюлите се покри и единственият,който си правеше каквото поиска най-вече с Шоко беше Асис [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uZ_CJ32V_tE[/youtube]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Вальо. Вземи пак от онуй Тюламор-че и всичко ще ти разкажа за Жужу.
[offtopic]Даже мога и да ти го изиграя.
[/offtopic]

[offtopic]Даже мога и да ти го изиграя.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Вальо. Вземи пак от онуй Тюламор-че и всичко ще ти разкажа за Жужу.![]()
[offtopic]Даже мога и да ти го изиграя.[/offtopic]
Звучи справедливо,ще го направя!Само офертата ще е друга
[offtopic]Бърбан "Четири рози"

- Bartolomej
- Контакти:
Ko праите ве шарани 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Голямо писане в тоя форум!Спрете се малко бре!