Bourgas написа:Момчета, с вас ще се виждаме след месец, до тогава само ще ви чета из форумите и по телефоните ще се чуваме

П.П. Мерси за коментара, господин Нейчо

Моля, моля сър Тоше.
И още:
В игрови аспект не съм очаквал нещо по-добро.
Не съм изненадан от отбора и в интерес на истината така си го представях, но смея да твърдя, че съм от хората, които
не виждат този, отбор, като борещ се за изпадане. Средняк някакъв, който при светло бъдеще може да постигне още повече и то само
с няколко грама мотивация, свързана най-вече със сигурността на отбора, за който сегашните ни футбалери работят. Поне очаквания нямаме де.
За сега си ни е добре в Б група - няма напрежение, младите играят. Га щях да видя друг път Стойчо Атанасов, Даниел Стаматов,
Стойко Иванов, Михаел Орачев ( въпреки слабата му моментна форма ) или братчето на Крум Стоянов в този отбор. Ако пък Милчо и Рони бяха с акраните си в настоящия отбор със сигурност щяхме да сме най-качествения млад тим. Самочувствие само им трябва на момчетата.
Иначе сефте видях сина на Росен Петров на разгрявката. Не влезе в игра момчето, ама баси приликата, баси фигурата, баси пипането на топката. Лика прилика. 1 към 1 с тати си. Докато си мислех, на кого ми прилича това момче и Тяната ме светна. То бива прилика, ама...Все едно Роската се е клонирал.
Вратарчето ни има физика. Еролин трябва да поработи малко с него относно играта му при високите топки и пласирането му за тях.
Гуцев - малко хазартен на моменти, но пък вдъхва сигурност, въпреки, че е млад, Альошев - има ръст, отскок, но няма килограми., Стефан Трайков - евала му правя за старанието, изгубил е бързина, но не и мерака за игра. Имаше няколко добри намеси, но ги няма вече ония негови пробиви по фланга и нормално. На 39 е. В дясно - Стойчо Атанасов. Ники ме осведоми за него, но ми трябваха точно две негови отигравания за да се убедя в качествата му. Може би трябва само да изчисти играта си с една идея. Гори в мачовете. Котвата му приляга. Милен Танев - нещо средно между Киселичков в ранните му години и късните му такива.
Точката - умори се, но докато беше свеж се стара, направи няколко опасни пробива през първата част от ляво, но завършващия пас винаги му се губеше. Ядосва се и гори в играта. Лазаров - играе повече в близост до защитниците ни. Разбивач. Не умее да твори.
Михаел - той би трябвало да е креативния ни играч, но изневери. Не му спореше в този мач и беше заменен на полувремето. Искрен Писаров. Свършил за футбола.
Имаше 2-3 негови пробива, но някак си не се напасваше на стила на игра на Дидо Христов. Христов - най-добрия на втория етаж. Обираше всички топки от там и винаги ги насочваше, където трябваше. Той изработи и изравнителното попадение, когато свали една висока топка, укроти си я и с пета изведе Даниел Стаматов по левия фланг. От там Стаматов нахлу фронтално към вратата, където след опита да бъде затворен от Вълканов, цялата защита на Гълъбово се събра на едно място, отваряйки му коридор за удар... и младока не сгреши, а заслугата беше 50/50 и на Христов. Братчето на Крум е също толкова бързо, но има далеч по-благоприятна физика за футболист. Стаматов освен гола се понрави с желание и борба. За котвичка е. Хикмет игра малко, но го запомних само с навитите на букаи гащи.
Втория ни отменен гол все още ме вълнува. Несправедливо отсъдена засада според мен. Диян Христов след корнер насочи топката с глава, вратар или защитник я избиха към дъгата откъдето след здрава тупалка на наш играч ( нямам спомени кой точно, според мен Лазаров ) вратаря на Гълъбово изби топката, която с глава беше довкарана в мрежата му. На гол-линията имаше и играч на Ботев, освен това този, който нанесе головия удар с глава беше един от нашите играчи в общия куп от такива в малката пеналтерия.