Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2014 10:13

Слабички сме. Ама какво друго сме очаквали де ?
Иначе : Има и проблясъци в играта на момчетата. Играят на талази редуващи се
със силна и посредствена игра. Голяма слабост са ни високите топки пред собствената вратата и
по-точно неуменията на младия ни вратар да играе за тях в своето поле.
Така получихме и гола - дело на един от ветераните в БГ футбола - Янко Вълканов.
Иначе същия този вратар демонстрира на два пъти страхотен рефлекс.
На мен много ми допадна Стойчо Атанасов, десния бег ( наше момче ) и Дидо Христов. Стойчо блестеше просто, изпъкваше дори
бих казал. В защита обаче сме малко уязвими, в средата на терена нямаме човек, а напред без Христов сме
за никъде. Похвално се включи, като резерва Даниел Стаматов. Той вкара изравнителния гол благодарение на упорство, инат и желанието да
догони почти загубена топка, а после неспасяемо с плътен удар по земята я завъртя в ъгъла на противниковата врата. Трябва да кажа, че не бяхме надиграни.
Владеехме повече топката, но някак си нямахме идеята, как да я изпратим към мрежата им. Освен редовния гол, вкарахме и други два незачетени поради засади голове, като второто попадение остави доста съмнения относно нередовността му, която страничния рефер изрази. Дет се вика, като няма дъжд и градушката мокри. Иначе сред феновете ни все още витае чуденката, за какво играем в Б група - за оцеляване или за влизане в А група ??? :| Абе...В Б група май всички са на едно спортно-техническо ниво ( разбирай еднакво слаби ) и вероятно при "майсторите" ще влезе този отбор, който има желание и финикийски аргументи за да го подплати.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 авг 2014 10:26

Нейчо,мерси за коментара.
Вчера сложих фланелката и ключа за колата и жена ми кажа,че не е добре. Наложи се да остана вкъщи.
Много ме е яд. Теб не съм те виждал скоро и щеше да ми е приятно. Другия път.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2014 14:39

ntodorov написа:Тревата на Лазур пак е изтървана. :evil:

В крайна сметка не се оказа толкова изтървана.
Местата, които изглеждаха изгорели ( като от мана ) в сряда, в събота вечер вече имаха цвят и показваха признаци на живот...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2014 14:54

subzero написа:Нейчо,мерси за коментара.
Вчера сложих фланелката и ключа за колата и жена ми кажа,че не е добре. Наложи се да остана вкъщи.
Много ме е яд. Теб не съм те виждал скоро и щеше да ми е приятно. Другия път.

Малко форумни хора бяхме Данчо. Но нормално. Всеки има работа. Сезон е. Знаеш повечето момчета сега брулят плодовете от дърветата.
На мен това ми беше първия мач за този сезон. Освободих се благодарение на брат ми, а аз поех моралното задължение да взема племенника с мен.
Обрах му срамотиите обаче...но поне си отЙеба със страничния съдия хлапето, а в моменти, когато му се карах за мръсните думички към съдията, колибаря изрече: " Не му прави забележки. Сърди се на съдията, щом и децата изнерви" :oops:
На прибиране в колата му казвам:
- Гогич. Много мръсотии викаш на мач бе чичо. На баща ти хич няма да му е хубаво, ако те чуе.
А той ми казва: Ами, чичо нЪл видя - педера@ст е страничния. Видя ли, как не ни призна гола.
- Ядосвай се на ум бе Гогич - му викам, а той:
- И каква файда да е на ум. Нали го мисля, що да не му го викна.
И замълчах. :|

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 17 авг 2014 14:55

Момчета, с вас ще се виждаме след месец, до тогава само ще ви чета из форумите и по телефоните ще се чуваме :)
П.П. Мерси за коментара, господин Нейчо :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 авг 2014 15:10

Вече с две точки . Като гледам в групата кък всеки кръг стават некакви забележителни резултати си мисля наистина , че ще има голяма борба за изпадане
Ма каквото такова , без пари сме обречени така или иначе
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2014 15:41

Bourgas написа:Момчета, с вас ще се виждаме след месец, до тогава само ще ви чета из форумите и по телефоните ще се чуваме :)
П.П. Мерси за коментара, господин Нейчо :)

Моля, моля сър Тоше.
И още:
В игрови аспект не съм очаквал нещо по-добро.
Не съм изненадан от отбора и в интерес на истината така си го представях, но смея да твърдя, че съм от хората, които
не виждат този, отбор, като борещ се за изпадане. Средняк някакъв, който при светло бъдеще може да постигне още повече и то само
с няколко грама мотивация, свързана най-вече със сигурността на отбора, за който сегашните ни футбалери работят. Поне очаквания нямаме де.
За сега си ни е добре в Б група - няма напрежение, младите играят. Га щях да видя друг път Стойчо Атанасов, Даниел Стаматов,
Стойко Иванов, Михаел Орачев ( въпреки слабата му моментна форма ) или братчето на Крум Стоянов в този отбор. Ако пък Милчо и Рони бяха с акраните си в настоящия отбор със сигурност щяхме да сме най-качествения млад тим. Самочувствие само им трябва на момчетата.
Иначе сефте видях сина на Росен Петров на разгрявката. Не влезе в игра момчето, ама баси приликата, баси фигурата, баси пипането на топката. Лика прилика. 1 към 1 с тати си. Докато си мислех, на кого ми прилича това момче и Тяната ме светна. То бива прилика, ама...Все едно Роската се е клонирал. :roll:
Вратарчето ни има физика. Еролин трябва да поработи малко с него относно играта му при високите топки и пласирането му за тях.
Гуцев - малко хазартен на моменти, но пък вдъхва сигурност, въпреки, че е млад, Альошев - има ръст, отскок, но няма килограми., Стефан Трайков - евала му правя за старанието, изгубил е бързина, но не и мерака за игра. Имаше няколко добри намеси, но ги няма вече ония негови пробиви по фланга и нормално. На 39 е. В дясно - Стойчо Атанасов. Ники ме осведоми за него, но ми трябваха точно две негови отигравания за да се убедя в качествата му. Може би трябва само да изчисти играта си с една идея. Гори в мачовете. Котвата му приляга. Милен Танев - нещо средно между Киселичков в ранните му години и късните му такива.
Точката - умори се, но докато беше свеж се стара, направи няколко опасни пробива през първата част от ляво, но завършващия пас винаги му се губеше. Ядосва се и гори в играта. Лазаров - играе повече в близост до защитниците ни. Разбивач. Не умее да твори.
Михаел - той би трябвало да е креативния ни играч, но изневери. Не му спореше в този мач и беше заменен на полувремето. Искрен Писаров. Свършил за футбола.
Имаше 2-3 негови пробива, но някак си не се напасваше на стила на игра на Дидо Христов. Христов - най-добрия на втория етаж. Обираше всички топки от там и винаги ги насочваше, където трябваше. Той изработи и изравнителното попадение, когато свали една висока топка, укроти си я и с пета изведе Даниел Стаматов по левия фланг. От там Стаматов нахлу фронтално към вратата, където след опита да бъде затворен от Вълканов, цялата защита на Гълъбово се събра на едно място, отваряйки му коридор за удар... и младока не сгреши, а заслугата беше 50/50 и на Христов. Братчето на Крум е също толкова бързо, но има далеч по-благоприятна физика за футболист. Стаматов освен гола се понрави с желание и борба. За котвичка е. Хикмет игра малко, но го запомних само с навитите на букаи гащи.
Втория ни отменен гол все още ме вълнува. Несправедливо отсъдена засада според мен. Диян Христов след корнер насочи топката с глава, вратар или защитник я избиха към дъгата откъдето след здрава тупалка на наш играч ( нямам спомени кой точно, според мен Лазаров ) вратаря на Гълъбово изби топката, която с глава беше довкарана в мрежата му. На гол-линията имаше и играч на Ботев, освен това този, който нанесе головия удар с глава беше един от нашите играчи в общия куп от такива в малката пеналтерия. :roll:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 авг 2014 16:25

И от мен мерси на Нейчо за коментара :)
Колкото и да не харесвам онзи сайт единствено те отразяват мачовете на отбора.Надявам се следващите мачове и аз вече да съм на стадиона и да ги видя тези младоци.Но като чета явно няма да изпадаме както се говореше по време на подготовката.2 точки от 3 мача не са много но не са и малко с оглед на това че сме в този си вид от един месец.Сега е най важно момчетата да се сработят и нещата ще си дойдат на мястото.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 авг 2014 18:13

И от мен благодарско за коментара.Аз лично съм по-притеснен относно темата за изпадане.Имам усещането за някакво дежавю от миналата годината,когато в началото също така играехме добре,нямаше изгледи за това,което се случи после,но си губехме наивно точките в мачовете,които не трябваше и после тази липса на точков актив започна да тежи като воденичен камък.Нещата в момента изглеждат сходни и очаквам напрежението отново да обхване отбора,а няма кой да ги чака нашите да го превъзмогват предвид програмата,което ни очаква и след 7-я кръг като нищо може да сме с 3-5 точки :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2014 18:46

Само спокойствие и ясна визия за бъдещето им трябва на момчетата.
От там насетне разликата между тях и борещите се за влизане в А група ще бъде малка.
Сега сме отборче, което може да се опъне на всеки, но може и да загуби от всеки. Липсва ни
креативен халф, ако въобще съвременния футбол се "интересува" още от такъв тип играчи.
Снощи едно нещо ми направи впечатление - мачът се водеше подобно на игра на джаги.
Топката въобще не се задържаше в средата на терена. Минаваше от там транзит, а атаките се оформяха стихийно и
ей така от нищото. Системата юруш беше нагледно показана и от двата отбора, когато по 7-8 човека се настаняваха директно в предмостието
на противниковата врата и минимум след 2-3 подавания някой или грешеше или риташе топката на посоки. В същото време нямаше нападател,
който да беше оставен да се измъкне или такъв, който сам да опитваше пробив. Защитниците бяха тромави, но пък нямаше, кой да ги притеснява
заради този факт...Изключвам само атаката ни, която дойде след един такъв пробив в системата "юруш" на Пацо Гацовия-вия отбор. :P
ПС: Янко Вълканов, който стои И тежи стабилно с килограмите си в защитата на Ботев беше и най-опасния...нападател за гостите. Вкара и гол с глава дори.

Върни се в “Черноморец”