Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 10:44

Bartolomej написа:
BRF написа:
Der Führer написа:
BRF написа:
grud написа:Ах Хумелс ... Той беше прав!

Готино е да има немци в националния отбор на Германия!

Готиното е , че "асоциираните немци" са пълнеж в отбора . ;)

Това казвам-Нойер,Шванщайгер,Хумелс,Рот,Гьотце,Лам и т.нт. си звучат много яко!

Koй по дяволите е Рот :o

Може да е масажиста :? :lol:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 юли 2014 12:30

Поздрави на двамата привърженици на Маншафта във форума :)

..... ноооо идва Аржентина ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 12:33

petkan написа:Поздрави на двамата привърженици на Маншафта във форума :)

А Робен и Снайдер питала ли е тая Аржентина,че да идва?

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 юли 2014 12:37

ntodorov написа:И допълвам: Видяхте ли зарадван германец след края на мача. Вътрешно - със сигурност - да, но евала и на културата и на такта и на възможностите на тези момчета. Изглеждаха дори по-тъжни от "лигавите" бразилци...

Да бе, да. Седем парцала, ако са "култура и такт"... :roll: Просто не се напрегнаха за повече ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 юли 2014 12:45

BRF написа:

Няма за какво да ги пита. Тази грешка, плод на любовни ласки на близки роднини (първия), всички вече го разкриха. Дори и Коста Рика. А вторият отдавна е свършил за футбола. Остава да се надява само на някой пряк свободен, за удобния крак ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 12:51

petkan написа:
BRF написа:

Няма за какво да ги пита. Тази грешка, плод на любовни ласки на близки роднини (първия), всички вече го разкриха. Дори и Коста Рика. А вторият отдавна е свършил за футбола. Остава да се надява само на някой пряк свободен, за удобния крак ;)

Бутилка пенлива течност за облог?

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 09 юли 2014 13:13

ntodorov написа:И допълвам: Видяхте ли зарадван германец след края на мача. Вътрешно - със сигурност - да, но евала и на културата и на такта и на възможностите на тези момчета. Изглеждаха дори по-тъжни от "лигавите" бразилци...

Нейчо, не е точно така. В момента съм в Германия и мога да ти кажа, че немците полудяха. Апартамента в който съм е на улицата им с ресторанти и барове, които работят само в петък и събота. Снощи не беше така ... нямаше такова викане и радване, и хем апартамента е почти на края на улицата. :) :) До нас има едно малко ресторантче на което предават мачовете, и въпреки че съм привърженик на Маншафта и нямам телевизор, а и всички линкове в интернета за мачовете не ми ги отваряше не си направих труда да си мръдна задника 50 метра и да гледам мача .... до един момент. След първия гол тези така се развикаха, че се наложи да затворим прозореца за да не се чуват много. След втория гол се чуваха и през затворен прозорец ... до тук добре - разбрах, че е станало 2:0 за германците. И тука дойде един много интересен момент - тези от ресторанта извикаха още два пъти поред и то със все повече сила ... е аз си помислих, че се раздват на повторението на втория гол и точно в този момент ми се обади баща ми по скайп за да ме пита как празнуват германците. Точно от него разбрах, че всъщност дойчалята не са се радвали на повторенията, ами резултата е станал 4:0. И докато го разбера това нещо и хоп 5:0. Такъв рев беше отвънка, та все едно бяха в стаята и ми викаха до ухото :) :) Точно от тогава започнах и аз да гледам мача ... със любезното съдействие на скайп и на лаптоп обърнат към телевизора. :lol: :lol: Гледах мача, а навънка веселбата и виковете бяха все едно Германия е станала световен шампион. Така викаха, че вече при 6-я и 7-мия гол неможеше да се разбере, че са вкарали, защото тези викаха все едно вкарват през минута :mrgreen: ... След мача не бяха клаксони на коли, не бяха вувузели, не бяха викове Deutschland ... беше чудо, и това продължи до към 3:30 по мои спомени, или поне тогава успях да заспя аз. :mrgreen:
След този спектакъл снощи, определено за финала ще изляза и аз и ще отида на някой от много екрани из целия град за да гледам финала и да стискам палци за Германия. А след мача да изпитам от емоцията на германеца. :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2014 13:24

burgazliqta написа:

Нейчо, не е точно така. В момента съм в Германия и мога да ти кажа, че немците полудяха. Апартамента в който съм е на улицата им с ресторанти и барове, които работят само в петък и събота. Снощи не беше така ... нямаше такова викане и радване, и хем апартамента е почти на края на улицата. :) :) До нас има едно малко ресторантче на което предават мачовете, и въпреки че съм привърженик на Маншафта и нямам телевизор, а и всички линкове в интернета за мачовете не ми ги отваряше не си направих труда да си мръдна задника 50 метра и да гледам мача .... до един момент. След първия гол тези така се развикаха, че се наложи да затворим прозореца за да не се чуват много. След втория гол се чуваха и през затворен прозорец ... до тук добре - разбрах, че е станало 2:0 за германците. И тука дойде един много интересен момент - тези от ресторанта извикаха още два пъти поред и то със все повече сила ... е аз си помислих, че се раздват на повторението на втория гол и точно в този момент ми се обади баща ми по скайп за да ме пита как празнуват германците. Точно от него разбрах, че всъщност дойчалята не са се радвали на повторенията, ами резултата е станал 4:0. И докато го разбера това нещо и хоп 5:0. Такъв рев беше отвънка, та все едно бяха в стаята и ми викаха до ухото :) :) Точно от тогава започнах и аз да гледам мача ... със любезното съдействие на скайп и на лаптоп обърнат към телевизора. :lol: :lol: Гледах мача, а навънка веселбата и виковете бяха все едно Германия е станала световен шампион. Така викаха, че вече при 6-я и 7-мия гол неможеше да се разбере, че са вкарали, защото тези викаха все едно вкарват през минута :mrgreen: ... След мача не бяха клаксони на коли, не бяха вувузели, не бяха викове Deutschland ... беше чудо, и това продължи до към 3:30 по мои спомени, или поне тогава успях да заспя аз. :mrgreen:
След този спектакъл снощи, определено за финала ще изляза и аз и ще отида на някой от много екрани из целия град за да гледам финала и да стискам палци за Германия. А след мача да изпитам от емоцията на германеца. :mrgreen:

:shock: Братле,ти си за затвор!Да си в Германия по време на тоя мач и да не се потопиш в атмосферата?
п.п.Предполагам,че Нейчо имам в предвид футбалерите!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 09 юли 2014 13:36

BRF написа: :shock: Братле,ти си за затвор!Да си в Германия по време на тоя мач и да не се потопиш в атмосферата?
п.п.Предполагам,че Нейчо имам в предвид футбалерите!

Всеки прави грешки. Мега много ми се искаше да изляза, но имаше три фактора, които ме спираха. Първият е, че приятелката ми щеше да ме убие :mrgreen: Вторият е, че валеше като из ведро и третият е, че все още не познавам града (веднъж се изгубих, не искам пак :mrgreen: )
п.п. за финала обаче, ще изляза и ще гледам мача, а после и ще празнивам победата със германците. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 юли 2014 14:38

Нейчо, не е точно така. В момента съм в Германия и мога да ти кажа, че немците полудяха. Апартамента в който съм е на улицата им с ресторанти и барове, които работят само в петък и събота.

За футболистите писах Ники и то само за поведението им след последния съдийски сигнал, когато в прегръдките на всяко едно германче-футбалерче имаше ридаещо бразилче - футбалерче... :mrgreen:
Да бе, да. Седем парцала, ако са "култура и такт"... :roll: Просто не се напрегнаха за повече ;)

Само за след мача Петьо...Иначе по време на мача установих и написах пак тук, че на германската машина не и бяха предвидили само....бутонче/копче за спиране. :P
Иначе...Аржентина я очаква подобна съдба, ако не тази вечер,то със сигурност на 13.07 от 22.00 часа на лето Господне 2014-то. Ако пък потръгне играта на Робен, Снайдер, Ван Перси-то и сие. - аржентинци ще плачат в прегръдките им след 90-тата минута...И все пак - Германците са си германци и аналог с тях точно сега и точно в този момент не бива да правим. Те са ми фаворит пък независимо, кой ще се поти срещу тях.
ПС: Иначе новината от днес: В Бразилия вече със закон са забранени продуктите: 7up и 7days. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”