petkan написа:Bourgas написа:И пак казвам, Черноморец няма нищо общо с Петрол АД.
Аз пак да питам - кой е собственикът на Черноморец?
Общината и Петрол Холдинг.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:Bourgas написа:И пак казвам, Черноморец няма нищо общо с Петрол АД.
k.dimitrov написа:Тодор Киселичков поема Черноморец, Херо се завръща!
9 юни 2014
Тодор Киселичков ще бъде назначен за старши треньор на мъжкия отбор на Черноморец. Това съобщиха източници запознати с процесите в бургаския клуб. Помощник треньор на отбора ще стане Николай Кръстев.
Както е известно, акулите нямат наставник вече три седмици, след като Херо напусна тима.
Все пак има голяма вероятност Херо да помага на отбора, като консултант. След като неговата визита в Ботев Пд продължи само няколко дни, той отново е в Бургас. Опитният специалист планира да развива бизнес в следващите месеци, като с футбол ще се занимава като съветник на по-младите си колеги. Той е изразил готовност да помага при спортно-тренировъчния процес.
В същото време стана ясно, че новото ръководство на „Петрол“АД в лицето на Гриша Ганчев и Цветан Василев е готово да осигури 1 милион лева по спонсорски договор за футболния клуб. С тези пари Черноморец ще може да си гарантира напълно издръжката. В клуба се чакат и 600 хиляди евро от трансфера на Шаешу от Сиваспор в Олиппик Марсилия. Съдбата на тези пари обаче остава неясна.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
[/center]
[/center]
[/center]subzero написа:Сателит на Литекс и Ботев.
Треньор-човек,който разхожда цялото си семейство с фланелки на Лудогорец из Бургас.
Не,мерси !!
Това не е моя отбор !!
Der Führer написа:petkan написа:Bourgas написа:И пак казвам, Черноморец няма нищо общо с Петрол АД.
50% Петрол Холдинг и 50% Община Бургас .
Петрол Холдинг се представлява от Ершов ... но в момента се управлява от синдик , поради заведен иск ( от фирма на Ершов ) за обявяване на Петрол Холдинг във фалит . Спрени са всички сделки със собственост на холдинга и всички изпълнителни дела заведени срещу него .
Петрол АД е собственост ( поне засега ) на фирми близки до Цветан Василев . Ако баче Петрол Холдинг бъде обявен в несъстоятелност , то в възможно сделката с която Василев придоби акциите на Петрол АД да бъде отменена от съда .
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта