Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот BRF » 06 юни 2014 14:41

ivan56 написа:Херо се връща в Бургас :o
[offtopic]Майтап бе Уили :mrgreen:[/offtopic]

Значи скоро пак ще се "наслаждавате" на "играта" на Дашев :lol:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 юни 2014 22:42

Гриша Ганчев оглави "Петрол" АД
Източник: News.Burgas24.bg 16:38 / 06.06.2014 Отпечатай Изпрати
©
От началото на юни в ръководството на "Петрол" АД има нови лица след като на 29 май се проведе общо събрание на акционерите. Начело на Управителния съвет застава собственикът на "Литекс моторс" Гриша Ганчев.
Сергей Гиндич, бивш зам. генерален директор по доставките и продажбите на "Лукойл България" влиза също в съвета, съобщава "Капитал daily". Според източници на вестника Гиндич е близък до Денис Ершов, който приватизира дружеството.

Така очакванията, че Корпоративна търговска банка (КТБ), която чрез свързани дружества взе контролния пакет от акции в бившата държавна компания в края на миналата година, ще търси оперативна или финансова подкрепа за стабилизирането на фирмата, се оправдаха, а името на потенциалната фигура се потвърди, пише изданието. Гриша Ганчев има заем от банката от 2011 г. на сметката на "Литекс моторс" за завода за автомобили край Ловеч Great Wall.

Отскоро "Петрол" има договор с "Лукойл България" за доставка на горива на едро, за което вчера официално беше съобщено от производителя на горива. Срокът му е за една година с опция да се удължи до четири.

Ганчев описва влизането си "Петрол" като дълга сага от 6-7 месеца. Участието си коментира така: "В компанията има източни, западни и български инвеститори и аз представлявам техните интереси. Има ли значение дали "Литекс" участва? След като аз съм там, значи участва".

Към момента промяна на собствеността на "Петрол" реално няма. "Тази година няма и да има. Дори проформа Гриша Ганчев да стане съакционер, то средствата пак ще идват от Корпоративна банка", каза източник на вестника.

Пред "Капитал Daily" Ганчев обясни, че влиза в "Петрол" с желанието бившата държавна компания да си върне реномето на сериозен играч. Това ще мине през процес на преструктуриране на цялата компания, като бизнесът ще се консолидира в "Петрол".

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 юни 2014 23:03

И пак казвам, Черноморец няма нищо общо с Петрол АД.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 юни 2014 23:40

Bourgas написа:И пак казвам, Черноморец няма нищо общо с Петрол АД.

Аз точно това имах предвид. Погледни какво съм писал вчера: "Макар че собственик е Петрол Холдинг, а сделката е сключена от Петрол АД, но не е и уточнено в коя фирма е влязъл Гриша Ганчев."
Със статията потвърждавам думите си от вчера.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 юни 2014 16:19

Гриша Ганчев спасява „акулите”?
Един от най-големите футболни босове у нас Гриша Ганчев може да стане спонсор и шеф в Черноморец. В същото време бургаският клуб е възможно да бъде сателит на Литекс. Тази новина избухна във футболните среди в Бургас. Гриша Ганчев е новият председател на Управителния съвет на „Петрол" АД. Първите признаци на влизането на Ганчев в петролния дистрибутор бяха неговото присъствие на едно от предходните общи събрания на акционерите. „Петрол" АД е най-голяма компания в „Петрол холдинг", който е на 50% собственик във футболния клуб. Реално, влизайки в управата на „Петрол АД", той косвено ще контролира и събитията във футболния клуб. За миналата година компанията е наляла 1,5 милиона лева в клуба според спонсорски договор. Има голяма вероятност Гриша Ганчев да влезе и в Съвета на директорите на Черноморец. Това трябва да стане на предстоящото Общо събрание, за което обаче все още няма обявена дата.

Това е от Новспорт.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 юни 2014 21:02

Аз пак да кажа , че в Петрол Холдинг в момента има синдик , който единствен се разпорежда какво ще става в холдинга . А след делото в края на месеца , може да се окаже , че всичките гимнастики на Цветан Василев за акциите на Петрол АД може да се окажат напразни и Гришата да стане шеф на едно голямо нищо 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 07 юни 2014 22:02

Аз пак да питам - кой е собственикът на Черноморец?

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 08 юни 2014 12:00

На днешния ден 8 юни 1977 г се играят двата решаващи мача от първенството на Южна Б РФГ Черноморец-Арда 4:3 и Загорец-Розова долина 1:1.Благодарение на подвига на изпадналия вече Загорец,Черноморец се изравнява по точки с Розова долина и с по-добра голова разлика се завръща в А група след 4-годишно отсъствие Изображение
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 юни 2014 15:41

NEFTOCHIMIK 1962 написа:На днешния ден 8 юни 1977 г се играят двата решаващи мача от първенството на Южна Б РФГ Черноморец-Арда 4:3 и Загорец-Розова долина 1:1.Благодарение на подвига на изпадналия вече Загорец,Черноморец се изравнява по точки с Розова долина и с по-добра голова разлика се завръща в А група след 4-годишно отсъствие Изображение

Незабравим ден! След мача на Тройката се събра огромно множество и на ръце внесе футболистите един по един в ресторант "Черно море"(сега банка, мисля Инвестбанк). След това се оформи манифестация по "Първи май"(сега Александровска) и бул."Ленин"(сега Богориди") Жалкото е, че на ъгъла на Богориди и Фотинов ни очакваше милицията, буквално нападна манифестацията, изпочупи знамена и плакати, арестува множество хора. За мача вече съм писал. Беше страшна тръпка, с неочаквани промени.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 юни 2014 15:41

petkan написа:

Аз пак да питам - кой е собственикът на Черноморец?

50% Петрол Холдинг и 50% Община Бургас .
Петрол Холдинг се представлява от Ершов ... но в момента се управлява от синдик , поради заведен иск ( от фирма на Ершов ) за обявяване на Петрол Холдинг във фалит . Спрени са всички сделки със собственост на холдинга и всички изпълнителни дела заведени срещу него .
Петрол АД е собственост ( поне засега ) на фирми близки до Цветан Василев . Ако баче Петрол Холдинг бъде обявен в несъстоятелност , то в възможно сделката с която Василев придоби акциите на Петрол АД да бъде отменена от съда .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”