Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
И Чилика и той 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Ами браво!Добри новини,мършата се омита,за да даде път на истинските черноморци
На напускащите искам да им "благодаря" за стореното и да не се притесняват ще останат завинаги в нашите спомени като най-големите комици обличали синия екип 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Devian написа:Ами браво!Добри новини,мършата се омита,за да даде път на истинските черноморциНа напускащите искам да им "благодаря" за стореното и да не се притесняват ще останат завинаги в нашите спомени като най-големите комици обличали синия екип
Дано дойдат черноморци. Че колкото и да го мислим, не можем да фалираме клуба нарочно, което е лошо.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Абе ей акули, таранки, шарани, цаци и други екземпляри на водното пространство......
Таз всекидневна цялата в паяжини и непроветрена...тц тц тц. Дори гости от север дойдоха и тях няма кой да покани.
Ко сте провесили носове, това е за добро .... сигурен съм!
Таз всекидневна цялата в паяжини и непроветрена...тц тц тц. Дори гости от север дойдоха и тях няма кой да покани.
Ко сте провесили носове, това е за добро .... сигурен съм!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Честит празник !!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Баси земетресението......
Тъкмо прочетох "новината" за обединението на футбола в Бургас ...... и разтресе.
Това е Божи знак .... дано се вразумят некои хора.
Тъкмо прочетох "новината" за обединението на футбола в Бургас ...... и разтресе.
Това е Божи знак .... дано се вразумят некои хора.
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
- burgazliqta
- Контакти:
Честит празник БЪЛГАРИ. Уважавайте своята писменост и култура.
Като първо силно земетресение което усещам през живота си (това е Търция не съм го усетил понеже съм бил много малък) бая се уплаших. Дограмата ми скърцаше и имах чуството, че ще се прекърши, мебелите и те скърцаха много, а вратата на хола се отваряше и затваряше сама. Седях и незнаех какво да направя в такава ситуация. Кучето дойде и се скри под масата, ама аз бях шокиран и незнаех как да действам.
Важното е, че сме живи и здрави.
Като първо силно земетресение което усещам през живота си (това е Търция не съм го усетил понеже съм бил много малък) бая се уплаших. Дограмата ми скърцаше и имах чуството, че ще се прекърши, мебелите и те скърцаха много, а вратата на хола се отваряше и затваряше сама. Седях и незнаех какво да направя в такава ситуация. Кучето дойде и се скри под масата, ама аз бях шокиран и незнаех как да действам.

[center]
[/center]

Баси тъпото земетресение. Бях вкъщи с децата,докато обявя тревога и спря.
Онуй в Турция направо ме разтресе.
А вчера с върнах от района на Кърджали и Хасково. Там е било да си е.. майката.

Онуй в Турция направо ме разтресе.
А вчера с върнах от района на Кърджали и Хасково. Там е било да си е.. майката.

[center]
[/center]

- Bartolomej
- Контакти:
Рони го вкара на шведити за 0:1в (2) минута
Атанас Димов направил рязанградчани шампиони при юношите , а в Черно море нашто момче Вальо Йосков ниже гол след гол ..ко да говорим само в Бургас не останаха Бургазлии иначе е пълно със силяндури
Атанас Димов направил рязанградчани шампиони при юношите , а в Черно море нашто момче Вальо Йосков ниже гол след гол ..ко да говорим само в Бургас не останаха Бургазлии иначе е пълно със силяндури
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Ванче Траянов остава при акулите и в "Б" група
Капитанът на Черноморец Бургас Ванчо Траянов, който е един от малкото оставащи футболисти през следващия сезон е оптимистично настоен за бъдещето на клуба.
"В момента е доста трудно положението, като все още не е ясно финансирането и кой ще бъде новият наставник. Аз оставам в отбора и през следващия сезон, надявам нещата в клуба да се оправят и отново да се завърнем в "А" група, заяви капитанът на Черноморец. Траянов е отхвърлил оферта за трансфер от шампионa и носител на купата на България Лудогорец /Разград/.

Пък последното изречение ме вцепени !!!

[center]
[/center]