Излезе втората серия на "ЦСКА" - "Черноморец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Излезе втората серия на "ЦСКА" - "Черноморец"

Мнениеот ntodorov » 26 яну 2012 22:24

blue magic написа:Аз пък мисля че идеята на Черноморец да постави остро въпроса пред цялата общественост не се дължи на липса на аргументи, а от страх тази несправедливост да остане безнаказана. Без публичност, вярното лоби на ЦСКА във футболната и политическата власт, ще коли и беси без страх и свян.

Дано имаш представа, колко си прав. Точно това каза Херо...Анисе-то - с него без него - все тая. Херо му е намерил заместник и скоро всички ще го видят, но редно ли е така ? Виждам, че си привърженик на Левски. Ами с вас си комуникираме добре. Искате ли ? Не искаме. Добре тогава...И толкоЗ.
Има дребни уловки, но не са болезнени за никой.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 яну 2012 22:27

Искам си Акаунта написа:
гражданин от село написа:Ти на нас грижа не ни бери,както виждаш сме се ориентирали към далеч по читави и големи партньори и пазари.Да не говорим,че едва ли има играч,който гледа сериозно на професията си и неиска да дойде в ЦСКА.

Ма нямаш си представа колко си прав ... Преди малко ми звънна Карлос Тевес - отказал оферти на ПСЖ и Милан , чакал такава от ЦСКА ;)

Миро, хич те няма! Идва в Черноморец и след това ЦСКА го вземат без пари!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 яну 2012 22:27

Правилника за статута и трансфера на футболистите играе ролята на специален нормативен акт и има преимущество пред общия - в случая КТ. Казано с други думи - посочените в Правилника правни норми са определящи, а не клаузите от Кодекса.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 яну 2012 22:34

Сини, червени, зелени, пембяни, ясно ни е, че ние тук нищо няма да решим. Сигурно е само едно - скандал има, дано всичко се изясни и хората, допуснали този гаф да си понесат последствията ( аз лично ще се радвам Киряков да се махне )
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 яну 2012 22:34

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:
гражданин от село написа:Ти на нас грижа не ни бери,както виждаш сме се ориентирали към далеч по читави и големи партньори и пазари.Да не говорим,че едва ли има играч,който гледа сериозно на професията си и неиска да дойде в ЦСКА.

Ма нямаш си представа колко си прав ... Преди малко ми звънна Карлос Тевес - отказал оферти на ПСЖ и Милан , чакал такава от ЦСКА ;)

Ще има да чака. Нали пари струва. Докато не свърши Авантата у родните поля чуждо не сакат. :mrgreen:

Ама той трябва да върне 3 заплати и готово. А, забравих, наема мадам Ба и Георги Градев.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 26 яну 2012 22:35

ntodorov написа:
blue magic написа:Аз пък мисля че идеята на Черноморец да постави остро въпроса пред цялата общественост не се дължи на липса на аргументи, а от страх тази несправедливост да остане безнаказана. Без публичност, вярното лоби на ЦСКА във футболната и политическата власт, ще коли и беси без страх и свян.

Дано имаш представа, колко си прав. Точно това каза Херо...Анисе-то - с него без него - все тая. Херо му е намерил заместник и скоро всички ще го видят, но редно ли е така ? Виждам, че си привърженик на Левски. Ами с вас си комуникираме добре. Искате ли ? Не искаме. Добре тогава...И толкоЗ.
Има дребни уловки, но не са болезнени за никой.

Аз мисля че между повечето отбори (с изключение на ЦСКА) има добри взаимоотношения по отношение трансферите и досега рядко сме ставали свидетели на подобни саги. Да, спорове е имало, но за подобен пладнешки грабеж не си спомням. А и едно е да се възползваш от шанс да вземеш футболист благодарение на пропуск (както Пелето отиде в Германия) и съвсем друго безочливо да подведеш един талантли младеж и да му съсипеш кариерата.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 яну 2012 22:40

гражданин от село написа:Стига сте се пънали,работата е от ясна по-ясна,хитрата сврака с двата крака.А дали ще си извлечете поуката си е ваш проблем.И тази елементарна тактика за защита(и на ръководство и на фенове) да крещиш и заливаш другите с безмислици само и само да им внушиш твоята теза и да си осигуриш накаква обществена подкрепа е толкова жалка,че буди само съжаление.Когато си се правил на тарикат и са те хванали по-добре си признай.Иначе си се превръщате в едни талибани на принципа-може целия да съм в л.йна ама мириша най-хубаво.И колкото да се опитвате по стар български обичай да обвините друг за собствените си неудачи(отнася се за всички завистливи и комплксирани отбори) накрая сами ще си изсърбате,каквото сте си надробили.

Е, те това е позиция на ЦСКАр, летящ в облаците. Интересно, че 90% от феновете на други отбори поддържат позицията на Черноморец. То в техния форум половината ЦСКА-ри също вече са на позицията на Черноморец.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 яну 2012 22:41

гражданин от село написа:Стига сте се пънали,работата е от ясна по-ясна,хитрата сврака с двата крака.А дали ще си извлечете поуката си е ваш проблем.И тази елементарна тактика за защита(и на ръководство и на фенове) да крещиш и заливаш другите с безмислици само и само да им внушиш твоята теза и да си осигуриш накаква обществена подкрепа е толкова жалка,че буди само съжаление.Когато си се правил на тарикат и са те хванали по-добре си признай.Иначе си се превръщате в едни талибани на принципа-може целия да съм в л.йна ама мириша най-хубаво.И колкото да се опитвате по стар български обичай да обвините друг за собствените си неудачи(отнася се за всички завистливи и комплксирани отбори) накрая сами ще си изсърбате,каквото сте си надробили.

Пич , написах го и във вашата тема за Анисе . Макар , че не съм нападнал , обидил и наранил по друг начин фен на ЦСКА , макар да не съм казал никъде , че ЦСКА са откраднали играча , АЗ ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ ... ако БФС отсъди в полза на Анисе и ЦСКА . Така става ли ?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 яну 2012 22:43

Искам си Акаунта написа:

Пич , написах го и във вашата тема за Анисе . Макар , че не съм нападнал , обидил и наранил по друг начин фен на ЦСКА , макар да не съм казал никъде , че ЦСКА са откраднали играча , АЗ ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ ... ако БФС отсъди в полза на Анисе и ЦСКА . Така става ли ?

И аз това казах малко по-горе,ама по друг начин!!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 26 яну 2012 22:49

Ще те допълня - макар , че Черноморец още не са сиганализирали ФИФА и УЕФА , то оттам вече следят с интерес какво решение ще вземе БФС ;)

Върни се в “Черноморец”