"Футболна Академия Черноморец Бургас"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: "Футболна Академия Черноморец Бургас"

Мнениеот k.dimitrov » 15 яну 2013 21:29

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Спокойно, всичко се е решило мирно и тихо. Херо е заявил, че в момента не смята да разчита и да привлича Милен в мъжкия отбор и му е разрешил да премине в Нефтохимик като аматьор.

Ако Гамаков не е подписал договор като професионалист с Черноморец , Херо не е бил в състояние да му забрани нищо . След навършване на 18 години юношите на един клуб имат право да подпишат първия си договор с който клуб си пожелаят . Клуба "майка" може да получи единствено компенсация , ако играча предпочете друга оферта .

Херо е заявил нещо от рода на: "В момента нивото на Гамаков е такова, че не мога да разчитам на него. Ако желае да остане в юношите, ще го наблюдавам и лятото ще реша. Но не гарантирам нищо. Той сам да решава." Ти сам преценявай дали му е разрешил или забранил. Проблемът е за Нефтохимик, защото не желаели да плащат на клуба "майка" и засега щял да играе като аматьор.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 15 яну 2013 21:49

xapdyep написа:Наско, защо не питаш Янко Георгиев, на кой е юноша?! Започна в Черноморец на Дражев, отбор който вие заебахте и предадохте и след две години го привлякоха в школата на Нафтекс! Там стана футболист, на 16 г. бе в групата за мача на нафтата с литекс. защо него питаш къде иска да играе в момента! маняк, разбери, че колкото и да се залъгвате, вие юноши нямате все още. Сега и васко калоянов е ваш играч, така ли, макар, че неговия черноморец на два пъти загуби от вас служебно в първенството на В група. Той и Миро Радев е играч на дражевия ч-ц! значи да, разбирам, че момчетата от дражевия, истинския ч-ц, отбор на който бях всеки мач, са ваши, и тези на нефтохимик, по - късно нафтекс и те са ваши? е, момчета не се върти около вас света! И обади се на Коста Стоянов и го питай, колко години игра в школата на черноморец? ако това го прави ваш юноша, нека бъде така. Дойде малко преди да влезе в мъжкия футбол, ама карай, вие сте му дали А и Б във футбола, няма спор...явно!

аз го познавам Коцето Стоянов лично и знам къде живее баба му в Бургас, реално в центъра
защо да нямаме юноши? имаме много и все успешни юноши
Дражевия??? нашия? Истинския? Ти знаеш ли колко клуба е регистрирал Дражев? и ти ли си този, който определя кой е истински? вземи се на сериозно...няма да ти преподавам история, защото и да ти преподавам, няма да научиш нищо. ние сме Черноморец, пич - не разбираш ли? ние носим идеята, а идеята е да има клуб, който да върви напред, колкото може
а защо не се питаш как така са ваши юноши тия, които събираше Михов в Нафтекс? нали бяхте против Събев и против преименуването? Тогава най-добре е всички, които са постъпили в школата след 2002 ги задраскай, те са от трети отбор, а? Става ли???

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 яну 2013 21:50

k.dimitrov написа:
Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Спокойно, всичко се е решило мирно и тихо. Херо е заявил, че в момента не смята да разчита и да привлича Милен в мъжкия отбор и му е разрешил да премине в Нефтохимик като аматьор.

Ако Гамаков не е подписал договор като професионалист с Черноморец , Херо не е бил в състояние да му забрани нищо . След навършване на 18 години юношите на един клуб имат право да подпишат първия си договор с който клуб си пожелаят . Клуба "майка" може да получи единствено компенсация , ако играча предпочете друга оферта .

Херо е заявил нещо от рода на: "В момента нивото на Гамаков е такова, че не мога да разчитам на него. Ако желае да остане в юношите, ще го наблюдавам и лятото ще реша. Но не гарантирам нищо. Той сам да решава." Ти сам преценявай дали му е разрешил или забранил. Проблемът е за Нефтохимик, защото не желаели да плащат на клуба "майка" и засега щял да играе като аматьор.

Не съм се интересувал доколко отборите в "Б" група имат право да картотекират аматьори . Отборите от "А" със сигурност нямат това право . Но така или иначе , решението дали да стане аматьор или не е на самия играч . Отбора с който Гамаков сключи договор като професионалист че дължи обезщетение . Хипотетично -ако Нефтохимик влязат в "А" група и искат да задържат Гамаков , ще трябва да го картотекират като професионалист ... съответно да плащат . Мисълта ми беше , че и да иска Херо не може да спре играч , който няма подписан "професионален"договор с Черноморец да отиде където и да е .

nasko75

Мнениеот nasko75 » 15 яну 2013 21:53

gf1997 написа:Нещо взехте да подвивате опашки.Живеете в паралелна вселена,в това съм се убедил.Догодина живот и здраве,ако има дерби ще ви лъснат кирливите ризи.

а за тебе явно доброто възпитание е подвиване на опашка?? така ли? трябва да сме зли, агресивни и с основно движещо чувство омраза, така ли? ако е така, оставям ти тези чувства на тебе...развивай си ги и си ги генерирай
но вие адски ми приличате на македонците - колкото по-добре с тях и приятелски, те толкова повече се назобват. С тях е ясно едно - никога няма да се оправят и да видят нещата. ПРосто са зомбирани. И явно тълкуват доброто отношение като слабост...

към потребителя "мазут": човече, научи се най-елементарни неща като кога се пише "с" и кога "със", кога "и" и кога "Й" и тогава раздавай диагнози..че е смешно да слушам твоите диагнози

gf1997
Контакти:

Мнениеот gf1997 » 16 яну 2013 13:47

Не става дума за агресия,пич.В по горните коментари пишехте глупости от сорта на "обединена бургаска школа",Нефтохимик отмъкнали талант на Черноморец и тн. С тези глупости вие ми приличате на макдеонците,замисли се защо.Омразата ми не е към идеята Черноморец,а към уродливото изчадие което се пръкна 2005та.Вие братя "македонци" с какви футболисти изиграхте сезона си в "Б" група? С какви футболисти функционираше школата ви и побеждаваше наред от 2008ма насам? Много добре знаеш,че целия ви титулярен отбор беше отбора на Нафтекс,а отбора с розовите екипи на практика беше 2-рия отбор на Черноморец. Помня,че след първото дерби в "Б" група което спечелихме с 2-0 ,вие(феновете на ч-ц) си тръгнахте по-рано от стадиона и твърдяхте,че това не е Черноморец,а Урод.Че това не бил вашия любим клуб.След няколко победи пак ви стана любим.Сега разбираш ли ме какво имам в предвид,братко "македонец"?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 16 яну 2013 14:17

gf1997 написа:Не става дума за агресия,пич.В по горните коментари пишехте глупости от сорта на "обединена бургаска школа",Нефтохимик отмъкнали талант на Черноморец и тн. С тези глупости вие ми приличате на макдеонците,замисли се защо.Омразата ми не е към идеята Черноморец,а към уродливото изчадие което се пръкна 2005та.Вие братя "македонци" с какви футболисти изиграхте сезона си в "Б" група? С какви футболисти функционираше школата ви и побеждаваше наред от 2008ма насам? Много добре знаеш,че целия ви титулярен отбор беше отбора на Нафтекс,а отбора с розовите екипи на практика беше 2-рия отбор на Черноморец. Помня,че след първото дерби в "Б" група което спечелихме с 2-0 ,вие(феновете на ч-ц) си тръгнахте по-рано от стадиона и твърдяхте,че това не е Черноморец,а Урод.Че това не бил вашия любим клуб.След няколко победи пак ви стана любим.Сега разбираш ли ме какво имам в предвид,братко "македонец"?

Всичко е квит. Колелото на историята се върти. И сигурно пак ще се завърти. Няма как...Помниш ли, какво стана с отбора и школата на Черноморец, когато Порточанов вкара Нефтохимик в А група сезон 94/95 ?
Или викаш тя историята започва от 1997 години( използвах годината от ника ти и се надявам, че не ти е рождената дата). Забрави ли как играчи, като Вальо Найденов, Кишишев, Росен Петров се "търкулнаха" на Лазур. От тогавашния отбор помниш ли, колко момчета ( бургазлии) бяха от школата на Черноморец и къде отидоха тогава тези момчета ? А как Порточанов редеше съдбата на Черноморец натикан ( буквално и дословно) в Б група, а всичко излишно командироваше за обиграване там - Г. Чиликов, Сакалиев, Т. Янчев, Лалов и си го връщаше обратно в Нафтата...Само, че тогава я нямаше тази омраза и делене, а славната ера на Нафтохимик беше радваща и вълнуваща за всички Бургазлии. Истинските и стари фенове на Черноморец обаче страдаха, но и не дадоха глас на чувствата си, защото бяха, са и си останаха твърди хора, а не хленчовци.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 яну 2013 14:49

ntodorov написа:
gf1997 написа:Не става дума за агресия,пич.В по горните коментари пишехте глупости от сорта на "обединена бургаска школа",Нефтохимик отмъкнали талант на Черноморец и тн. С тези глупости вие ми приличате на макдеонците,замисли се защо.Омразата ми не е към идеята Черноморец,а към уродливото изчадие което се пръкна 2005та.Вие братя "македонци" с какви футболисти изиграхте сезона си в "Б" група? С какви футболисти функционираше школата ви и побеждаваше наред от 2008ма насам? Много добре знаеш,че целия ви титулярен отбор беше отбора на Нафтекс,а отбора с розовите екипи на практика беше 2-рия отбор на Черноморец. Помня,че след първото дерби в "Б" група което спечелихме с 2-0 ,вие(феновете на ч-ц) си тръгнахте по-рано от стадиона и твърдяхте,че това не е Черноморец,а Урод.Че това не бил вашия любим клуб.След няколко победи пак ви стана любим.Сега разбираш ли ме какво имам в предвид,братко "македонец"?

Всичко е квит. Колелото на историята се върти. И сигурно пак ще се завърти. Няма как...Помниш ли, какво стана с отбора и школата на Черноморец, когато Порточанов вкара Нефтохимик в А група сезон 94/95 ?
Или викаш тя историята започва от 1997 години( използвах годината от ника ти и се надявам, че не ти е рождената дата). Забрави ли как играчи, като Вальо Найденов, Кишишев, Росен Петров се "търкулнаха" на Лазур. От тогавашния отбор помниш ли, колко момчета ( бургазлии) бяха от школата на Черноморец и къде отидоха тогава тези момчета ? А как Порточанов редеше съдбата на Черноморец натикан ( буквално и дословно) в Б група, а всичко излишно командироваше за обиграване там - Г. Чиликов, Сакалиев, Т. Янчев, Лалов и си го връщаше обратно в Нафтата...Само, че тогава я нямаше тази омраза и делене, а славната ера на Нафтохимик беше радваща и вълнуваща за всички Бургазлии. Истинските и стари фенове на Черноморец обаче страдаха, но и не дадоха глас на чувствата си, защото бяха, са и си останаха твърди хора, а не хленчовци.

Ех , времена ... все едно беше вчера :mrgreen: . Как да не ги помни човек . Ама както си го написал излиза , че все едно са ги вързали с въже тези играчи и са ги дърпали до Лазур . :)
Имаше че имаше една "легенда" на Черноморец , която спираше всеки познат да му се оплаква , как му съсипват бъдещето "циганите в Комлука" и не го пускат да се развива . После как гордо обикаляше из града с новия с Форд Мустанг подарен му от "втория му баща" . После същия този баща стана "робовладелец" , който иска да му съсипе кариерата и не го пуска да играе при "третия му баща" в Ловеч . ;)

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 16 яну 2013 14:51

Само, че изтърваш един важен момент. Тогава, никой не нареждаше на играчите - ти в ч-ц, ти в нефтохимик, ти в поморие. Тогава те сами решаваха съдбата си и слагаха подписите под договорите за който клуб ТЕ искат да играят. И като добри футболисти и умни момчета, е решиха да отидат в много по-добрия отбор. И точно тогава, за да може ч-ц да се върне в Б група и да се задържи там, Порточанов прати много млади и качествени футболисти, в ч-ц не само да се обиграват, а и да има Бургас два тима в професионалния футбол. А, сега какво стана - умишлено обезкървяване на единия отбор и наливане на игрова и финансова мощ в другия с една единствена цел. Лично, съм бил свидетел на това, което казвам, просто бях част от тази школа на Черноморец. Сега мога да кажа, че Събев разруши футбола в града ни, а вие феновете на ч-ц си мълчахте и доволно потривахте ръчички, но скоро ще съжалявате, че не се вдигнахте и за стадиона и за начина на управление на тима ви. За съжаление, целия град ще страда. Ама вие вярвайте на измамниците Херо, Киряков и Събев. Когато нямерите някой футболен човек да каже нещо хубаво за тримцата ще почерпя.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 16 яну 2013 16:52

xapdyep написа:Само, че изтърваш един важен момент. Тогава, никой не нареждаше на играчите - ти в ч-ц, ти в нефтохимик, ти в поморие. Тогава те сами решаваха съдбата си и слагаха подписите под договорите за който клуб ТЕ искат да играят. И като добри футболисти и умни момчета, е решиха да отидат в много по-добрия отбор. И точно тогава, за да може ч-ц да се върне в Б група и да се задържи там, Порточанов прати много млади и качествени футболисти, в ч-ц не само да се обиграват, а и да има Бургас два тима в професионалния футбол. А, сега какво стана - умишлено обезкървяване на единия отбор и наливане на игрова и финансова мощ в другия с една единствена цел. Лично, съм бил свидетел на това, което казвам, просто бях част от тази школа на Черноморец. Сега мога да кажа, че Събев разруши футбола в града ни, а вие феновете на ч-ц си мълчахте и доволно потривахте ръчички, но скоро ще съжалявате, че не се вдигнахте и за стадиона и за начина на управление на тима ви. За съжаление, целия град ще страда. Ама вие вярвайте на измамниците Херо, Киряков и Събев. Когато нямерите някой футболен човек да каже нещо хубаво за тримцата ще почерпя.

Не мога да разбера само едно нещо ... защо го слагаш Херо в кюпа с останалите ??? За останалите съм съгласен на 1000 % .

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 16 яну 2013 17:02

Не се бях замислял,че ако си мълчиш и не изразяваш мнение докато се гаврят с любимия ти отбор си твърд човек(още малко и горд),а не ХЛЕНЧО :shock: Сигурно сме хленчовци и когато отидохме лятото при Бойко и осигурихме живот на отбора си.
наско75,не ме карай да си чета отново мненията,за да видя,че подобни грешки няма,в което съм убеден,ако не можеш да оспориш това което казвам,или не искаш,по-добре замълчи ;)

Върни се в “Черноморец”