IvoDivo написа:Аз предлагам да направим барби президент. Толкова е знаещ и можещ че просто няма как да не ни оправи...
Аз предлагам ти да станеш президент и да вземеш да излезеш по този начин от форумите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
IvoDivo написа:Аз предлагам да направим барби президент. Толкова е знаещ и можещ че просто няма как да не ни оправи...
tezei написа:Айде стига с тая Барби - писна ми само за нея да слушам!!! Като не иска да играе за България - нека просто да си стои в Англия, "хубост насила не става"!!! Какво ще ми се обяснява като някаква ученичка, ако ще играе като мъж, нека поведе отбора като капитан и спре да се крие като някаква мижетурка и да ми се прави на велик срещу отбори като Люксембург!!!
tezei написа:Айде стига с тая Барби - писна ми само за нея да слушам!!! Като не иска да играе за България - нека просто да си стои в Англия, "хубост насила не става"!!! Какво ще ми се обяснява като някаква ученичка, ако ще играе като мъж, нека поведе отбора като капитан и спре да се крие като някаква мижетурка и да ми се прави на велик срещу отбори като Люксембург!!!
cesekar4o_the best написа:tezei написа:Айде стига с тая Барби - писна ми само за нея да слушам!!! Като не иска да играе за България - нека просто да си стои в Англия, "хубост насила не става"!!! Какво ще ми се обяснява като някаква ученичка, ако ще играе като мъж, нека поведе отбора като капитан и спре да се крие като някаква мижетурка и да ми се прави на велик срещу отбори като Люксембург!!!
глупако а гледал ли си гонзо срущу люксембург.щото даваше заето и не пипна топката
botev.pl написа:IvoDivo написа:Аз предлагам да направим барби президент. Толкова е знаещ и можещ че просто няма как да не ни оправи...
Аз предлагам ти да станеш президент и да вземеш да излезеш по този начин от форумите!
ЧерноМореВарна написа:Пичове, разберете, че хулите трябва да са насочени предимно към БФС, не към играчите. Аз лично съм убеден, че българския футбол трябва да започне да се лекува оттам. И това, че никой не оказвал влияние на треньора кой да играе и кой не, е нагла лъжа. Нима Лечков с лостовете, с които разпоалага, не лансира неговите? Все повече се убеждавам, че ни е нужен качествен треньор от чужбина. Един независим човек, който не им играе по свирката. Те пък не щат, щото добре го разбират.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта