БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО /за националния/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Re: БЕРБАТОВ-ИГРАЕЩ ТРЕНЬОР

Мнениеот botev.pl » 21 ное 2008 17:13

IvoDivo написа:Аз предлагам да направим барби президент. Толкова е знаещ и можещ че просто няма как да не ни оправи...

Аз предлагам ти да станеш президент и да вземеш да излезеш по този начин от форумите!
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 21 ное 2008 17:13

tezei написа:Айде стига с тая Барби - писна ми само за нея да слушам!!! Като не иска да играе за България - нека просто да си стои в Англия, "хубост насила не става"!!! Какво ще ми се обяснява като някаква ученичка, ако ще играе като мъж, нека поведе отбора като капитан и спре да се крие като някаква мижетурка и да ми се прави на велик срещу отбори като Люксембург!!!

а гледал ли си гонзо срущу люксембург.щото даваше заето и не пипна топката

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 21 ное 2008 17:16

1во....попай това не е много перпективна идея...2ро ГОВЕДА СПРЕТЕ ДА САЖАЛЯВАТЕ ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗВАДИТЕ 1 ДОБЪР ИГРАЧ И ....СЕГА СЕ ПУКАТЕ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ БЕРБАТОВ Е НОМЕР 1 В ЕВРОПА И ЧЕ ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ГОЛЕМИЯ ЗА ВАС ОТБОР....ЯЖТЕ
YNWA!

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 21 ное 2008 17:19

tezei написа:Айде стига с тая Барби - писна ми само за нея да слушам!!! Като не иска да играе за България - нека просто да си стои в Англия, "хубост насила не става"!!! Какво ще ми се обяснява като някаква ученичка, ако ще играе като мъж, нека поведе отбора като капитан и спре да се крие като някаква мижетурка и да ми се прави на велик срещу отбори като Люксембург!!!

Tezei, ти май много разбираш от мъже, а?
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

tezei

Мнениеот tezei » 21 ное 2008 17:21

cesekar4o_the best написа:

глупако а гледал ли си гонзо срущу люксембург.щото даваше заето и не пипна топката

Ей, педалче глупак е баща ти след като ос семето му се е пръкнало такова олигофренче!!! А Гонзо ви го сложи 15 до сега! Напролет - отново ще ви опъне!!! Айде марш в кочината, Свинчо!!!

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 21 ное 2008 17:21

botev.pl написа:
IvoDivo написа:Аз предлагам да направим барби президент. Толкова е знаещ и можещ че просто няма как да не ни оправи...

Аз предлагам ти да станеш президент и да вземеш да излезеш по този начин от форумите!

ок, значи да разчитам на твоя вот ;)

amanotprostaci
Контакти:

Мнениеот amanotprostaci » 21 ное 2008 17:36

А така, давайте, давайте, да му се не види...

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 21 ное 2008 17:43

Kакъв треньор, какъв играч, к'ви 5 лева! Тоя нещастник Барби освен да размята фланелката на България друго не прави както и всички останали мърди! Да вземат играчи от Б група поне ще се раздават...
Последна промяна от СинТерор на 21 ное 2008 17:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 21 ное 2008 17:44

Пичове, разберете, че хулите трябва да са насочени предимно към БФС, не към играчите. Аз лично съм убеден, че българския футбол трябва да започне да се лекува оттам. И това, че никой не оказвал влияние на треньора кой да играе и кой не, е нагла лъжа. Нима Лечков с лостовете, с които разпоалага, не лансира неговите? Тези Сливен ги направихме на маймуни във Варна, те ми раждат национали..Все повече се убеждавам, че ни е нужен качествен треньор от чужбина. Един независим човек, който не им играе по свирката. Те пък не щат, щото добре го разбират.
Последна промяна от ЧерноМореВарна на 21 ное 2008 17:46, променено общо 1 път.

amanotprostaci
Контакти:

Мнениеот amanotprostaci » 21 ное 2008 17:46

ЧерноМореВарна написа:Пичове, разберете, че хулите трябва да са насочени предимно към БФС, не към играчите. Аз лично съм убеден, че българския футбол трябва да започне да се лекува оттам. И това, че никой не оказвал влияние на треньора кой да играе и кой не, е нагла лъжа. Нима Лечков с лостовете, с които разпоалага, не лансира неговите? Все повече се убеждавам, че ни е нужен качествен треньор от чужбина. Един независим човек, който не им играе по свирката. Те пък не щат, щото добре го разбират.

Добре де, кой да играе? С кого да заменим тези?

Върни се в “Черноморец”