Ivo-Chernomoretz написа:Мобилизация на 100 %
Мач, като всеки друг. В него ден обаче за пръв път ще си "оставя" у дома местния шовинизъм и ще си подкрепям отбора от детството и първите ми живи спомени - отборът на Черноморец БУРГАС.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ivo-Chernomoretz написа:Мобилизация на 100 %
ntodorov написа:Ivo-Chernomoretz написа:Мобилизация на 100 %
Мач, като всеки друг. В него ден обаче за пръв път ще си "оставя" у дома местния шовинизъм и ще си подкрепям отбора от детството и първите ми живи спомени - отборът на Черноморец БУРГАС.
Ivo-Chernomoretz написа:ntodorov написа:Ivo-Chernomoretz написа:Мобилизация на 100 %
Специален мач е за нас
ntodorov написа:Ivo-Chernomoretz написа:Мобилизация на 100 %
k.dimitrov написа:Шаешу от пролетта на 2012 игра в Черноморец, не в Нанси.
чък норис написа:k.dimitrov написа:Шаешу от пролетта на 2012 игра в Черноморец, не в Нанси.
Някой твърдеше,че са играли заедно в Нанси. Казвам, че не е така.
petkan написа:Интерес към Стоян от страна на ЦСКА имаше миналата година. Ако има и сега, би трябвало и той да знае. А той НЕ знае! Или поне до вчера не знаеше.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта